-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #8855 üzenetére
Felraktam nézegetem, de még nem tudom mire használjam. A példák közt van pár dolog ami jó, de azt én kapcsolgatom.
Pl wifi ki be. 3 helyen használom. Itthon, anyámnál, faternál. Ott én kapcsolom be vagy ki, máshol nem használom, mert gyér a nyílt wifi, gyorsabb a mobilnet. Amit amúgy is ritkán használok. De egyenlőre nem kér helyet majd figyelem a hsz-eket, hátha jön ihlet.NFC-t nem használok, mert nincs mire. Amire használnám, pl fizetés, az itt ebben az országba agyhalott szinten van. Nonszensz, hogy külön simkártya kell a vásárláshoz ami NFC-s. Akkor meg minek a telefonba a chip. Röhej az egész.
Egy ismerősöm USA-ban dolgozik, ottani a telefonja, és érdekes tudja használni a világon mindenhol a telefon NFC fizetését a MCMobillal(USA verzió) NCF bekapcs oda tart a tescoban, telefonon kijelzi az összeget és kéri a pinkódot, a TELEFONON beüti a telefonon és már nyomtatódik is a blokk. És standard simkártyával. Ennyi. Nem fizet jutalékot a szolgáltatónak a vásárlásért, senkinek semmit. A boltnak az áruért fizet és kész. De itt Magyarországon ebből is lehúzás van. Minden szolgáltató egyedi sz..ral jön ki. Miközben a cél pont az, hogy ne használj készpénzt.
A T-hómo(ko)s netemet nem tudom MC mobillal, csak telekom gyorsfizetéssel fizetni, de ahhoz a bankkártyámat külön a telekomhoz is be kellett regisztrálnom. Nem elég, hogy a telenoros MCmobilba már bevan, és azzal mindent ki tudok vele fizetni, csak a t-bu--i sokat nem. Pontt azért van dombornyomott kártyám MC, hogy mindenhol használni tudjam, természetes, hogy a hozzá tartozó cég appját használnám, de Tuskóhóm, nem tudja alá betenni magát.
Na megint felment a cukrom ettől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 600G2: i3-6300T gar. Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest