Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #8445 üzenetére
Pont ezt mondom.
Mikor megvettem a telót tavaly májusban kb a 10. program amit felraktam TESZT ként ez volt(Talán még itt a mobilaréna ás leírásban olvastam ezt a játékot). B121es rom. Wifi 20Mbit/512es net. Szinte akadás mentes minden pályán a játék. Nem a netes játékrész, hanem amikor végig játszol. Pálya betöltéskor a netsebesség érezhető volt de játék közbe a grafika nmem akadt meg. Az első szakaszt teljesen végig játszottam azzal.
Aztán Szept-októberben ment fel a B133. Akkor a játékot újra raktam, de mivel volt mentett állás onnan visszaállt, és folytattam. De zavaró volt, hogy játék közben is be-beakad, de már 90 program volt a talón, nem csak 20-25.
Minden esetben újra töltött lelefon és újra indítottan játszottam. Azt nem szerette, ha előtte ment pl navigáció vagy chrome böngésző (ezért is cseréltem anno operára teljesen).
B609 alatt is felraktam mikor lecseréltem nagyon sokára a romot, de 10 perc után le is szedtem mert nagyon akadt, és így már nem volt élvezetes a játék. Pl jobb kanyarban íven autózáskor beszaggat leesel az ívről és máris bukltad a kört, kezdheted újra a pályát.
Másik telefonhozt nincs viszonítás alapom, csak a sajátomhoz. 3 külömböző rommal.
Én nagyon szerettem azt a játékot, mert jól autózható és a sok gyerekjáték közül,a legjobban hasonlít a szimulátorra. Elég reálisan kormányoz, jól vált, jó a fék benne.(Legalábbis telefonos játék szinten)Amúgy azóta sem játszok szimulátorral, csak stratégiai, vagy táblás, pl sakk, backammon.
Néha egy egy lövöldözős, zombis horror-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest