Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz zeon.hu #8167 üzenetére

Úgy szoktam telefont választani, hogy jól járjak. :D Vagy olyat választok, ami szolgáltatón kívül hivatalosan nem szokott forgalomba kerülni, és érdekel. Telenornál két korlátlan csomagom van (mindkettő más munka), ott viszontlag egyszerű lehetőségeim vannak. Meg is vagyok velük elégedve már régóta. Netbe meg régen stick -et vettem, utóbbi időben viszont van már MiFi, nagy-nagy örömömre.

Ami jobban fel szokta adni a leckét, az a Vodás előfizetésem. A privát számom fut azzal. Na ebben az esetben azért néhány napot el szoktam filózni azon, hogy mivel járnék a legjobban, mert csak kisebb csomag. :D

rbalint88:
    Azzal nem fogod növelni az üzemidőt. Egyébként néhány napot, 1-2 hetet kell várni, hogy beálljon a fogyasztás. Az elején még ilyen.

Voda nagyon le van maradva, de Lollipop nem lesz EMUI 3.0 nélkül. Meg azért azt is tegyük hozzá, hogy független és más szolgáltatói P7 -re már 4 hónapja van EMUI 3.0. Vodánál még a mai napig sincs. Csak ha kézzel felteszed a hivatalos szoftvert, nem hivatalosan. A Vodánál ugyanis egyedi FW -k vannak.

Elvileg 1 vagy 2 hónap múlva kapunk Lollipop -ot. Amíg nem stabil, addig a Huawei nem fogja kiadni.

Új hozzászólás Aktív témák