- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #8167 üzenetére
Úgy szoktam telefont választani, hogy jól járjak.
Vagy olyat választok, ami szolgáltatón kívül hivatalosan nem szokott forgalomba kerülni, és érdekel. Telenornál két korlátlan csomagom van (mindkettő más munka), ott viszontlag egyszerű lehetőségeim vannak. Meg is vagyok velük elégedve már régóta. Netbe meg régen stick -et vettem, utóbbi időben viszont van már MiFi, nagy-nagy örömömre.
Ami jobban fel szokta adni a leckét, az a Vodás előfizetésem. A privát számom fut azzal. Na ebben az esetben azért néhány napot el szoktam filózni azon, hogy mivel járnék a legjobban, mert csak kisebb csomag.
rbalint88:
Azzal nem fogod növelni az üzemidőt. Egyébként néhány napot, 1-2 hetet kell várni, hogy beálljon a fogyasztás. Az elején még ilyen.Voda nagyon le van maradva, de Lollipop nem lesz EMUI 3.0 nélkül. Meg azért azt is tegyük hozzá, hogy független és más szolgáltatói P7 -re már 4 hónapja van EMUI 3.0. Vodánál még a mai napig sincs. Csak ha kézzel felteszed a hivatalos szoftvert, nem hivatalosan. A Vodánál ugyanis egyedi FW -k vannak.
Elvileg 1 vagy 2 hónap múlva kapunk Lollipop -ot. Amíg nem stabil, addig a Huawei nem fogja kiadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyomtató topik
- Projektor topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest