- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Már régebben is mondtam, hogy nálam valami nem teljesen jó a kamerával vagy legalább is én nem látom azt hogy olyan szuper képeket lehetne késziteni vele a videokról nem is beszélve.
Összehasonlitva másokkal egy borzalom amit müvel föleg este , de világitás mellett.
A nyáron pár koncerten voltam és gondoltam készitek rola videot, de szinte mind meet a kukába mert a hangja hallgathatatlanul torz recsegés.Mondhatnátok , hogy nem erre van a telefon mukrofonja, meg, hogy tul hangos hangnál csak ez van, amit el is fogadnék, ha nem látnám fenn a neten ugyan arról a koncentről mások által feltöltött mobiloz videoknál a szinte mp3as minőségű hangot.
A fényeknél meg be van lassulva a kamera mig másoknál egy fénycsóvát látni a lámpáktól és a többi része sötétebb addig nálam egy nagyobb területen kiég a kép.
Nem tudom, hogy ez mi okozza a gyári kamera app vagy a kamera fizikai hibája, de nagyon bosszatnto, hogy se egy képet se egy videot nem tudok felvenni ami értékelhető lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A P6-ból három milliónyi talált gazdára. Az utód többet tud, erősebb, értelemszerűen ettől is komoly sikereket vár a gyártó, ami leginkább az árazáson fog múlni.
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest