Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

Már régebben is mondtam, hogy nálam valami nem teljesen jó a kamerával vagy legalább is én nem látom azt hogy olyan szuper képeket lehetne késziteni vele a videokról nem is beszélve.

Összehasonlitva másokkal egy borzalom amit müvel föleg este , de világitás mellett.
    A nyáron pár koncerten voltam és gondoltam készitek rola videot, de szinte mind meet a kukába mert a hangja hallgathatatlanul torz recsegés.

Mondhatnátok , hogy nem erre van a telefon mukrofonja, meg, hogy tul hangos hangnál csak ez van, amit el is fogadnék, ha nem látnám fenn a neten ugyan arról a koncentről mások által feltöltött mobiloz videoknál a szinte mp3as minőségű hangot.

A fényeknél meg be van lassulva a kamera mig másoknál egy fénycsóvát látni a lámpáktól és a többi része sötétebb addig nálam egy nagyobb területen kiég a kép.

Nem tudom, hogy ez mi okozza a gyári kamera app vagy a kamera fizikai hibája, de nagyon bosszatnto, hogy se egy képet se egy videot nem tudok felvenni ami értékelhető lenne.

Új hozzászólás Aktív témák