- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Cunaja #15829 üzenetére
Működik a light manager, ahogy leírtad elsőre. És dobja is azt a színt amit beállítottam. (pár szin esetében van csak eltérés. Lila jó, de rózsaszín esetében piros jön.)
A probléma, hogy memória törlésnél kilövi. (Én meg ugye rendszeresen törlök, ha kilépek egy programból és ezért nem jelzett nekem sose)
Sőt azt is észrevettem, ha beállítom hogy autómatikusan induljon a rendszerrel, el is indul, az értesítő oldalon látom, hogy fut, de nem látszik az ablakkezelőben, ez tetszik. Ellenben ha közben használok programokat, telefonálok, akkor mikor kilövöm a memóriából mindent egyszerre egy felhúzással, akkor a light manager is kiesik.
Azt keresem melyik progi az ami autómatikusan vissza teszi,vagy háttérben hagyja és nem tudom törölni, vagy van-e ilyen.
Úgy, mint pl a messenger. Amit ki tudok lőni az ablakkezelőben, nem láétom, hogy fut, de ha jön üzenet feldobja az chat fejet, és onnan megnyitható. Vagyis a háttélrben egy része fut, akkor is, de nem az egész.
Akku időben sokat lehet vele spórolni, ha nem fut minden program telibe a háttérben, csak ami muszáj.Ha benthagyom a programokat, nagyon sokat merül éjszaka, meg nappal is zabál. Éppen egy napig bírja, alig marad pár százalék, ellenben ha törölgetem mikor nem használom 2 nap. Ez azért nem kevés eltérés.
Persze nem a light manager fogja felzabálni az aksit, csak 7-8 programot egyesével kilőni, hogy a light manager ne essen ki, macerás, mikor egy húzással is lehet üríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- IPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Apple iPhone 14 Pro 512GB (Space Black)
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest