Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Tompie #10604 üzenetére

Igen, mivel olyankor tartósan magasabban vannak a magok akkor is, ha nem kényszeríted. Már csak a GPS hiányzik a művelet mellé. :D

csaabz:
    Valóban a legjobb megoldás a tempered, de attól függ milyen tokot használsz. Slim merev toknál lehet probléma, ha egy kissé megnöveli a hátsó lap méretét. Én le is szedtem róla, mert főleg olyan tokokat használok.

DE pl. bumper mellé nagyon jó.

sinak + JDMKid:
    Én a helyetekben nyomnék rá egy wipe -ot, aztán feltolnám újra a B805 -öt, majd megint wipe.

Nálam egyik probléma sincs. Problémám csak a kikapcsolt kijelző melletti műveletekkel van. Mármint hogy nem megy a dupla kopp, és a betű rajzolással képernyő ébresztés, majd program indítás.

Mellesleg érdemes még megpróbálni a Play cuccok adatainak törlését is. Én azzal próbálkoztam elsőként, lehet az is számít:
    1. Google Keretrendszer
    2. Google Play Áruház
    3. Google Play Szolgáltatások
    4. Médiatároló
    5. Youtube

Aztán talán még utolsó pontnak mehet:
    6. SetWifiAPNameAndPassWorld

Utóbbinál szerintem egyértelmű, hogy mire való.

ÉS a Wi-Fi+ ki van kapcsolva.

FB -t nem használom, nem is szándékozom feltenni tesztelésre, hogy szívja az akksim. A mail -nél meg később tudok írni egy tippet, de nálam az is működik.

Hívásrögzítőből szerintem lassan egy sem fog működni, mert a gyártóknak, fejlesztőknek nem érdekül. Nem beszélve a jogi aggályról. EU -ban lassan (szinte) már egy ROM -ban sem lesz benne más márka alatt sem.

Később ha lesz nem EU -s végleges Lollipop, akkor ROOT után meg lehet oldani, hogy itt is legyen. Feltéve, ha azon lesz. Szerintem lesz.

Új hozzászólás Aktív témák