- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Külföldi SIM-ek itthon
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mati12
senior tag
válasz
Roland06 #16073 üzenetére
Nagyon sajnálom a kálváriádat. Tegnapelőtt én is hasonlóképpen jártam amikor a Miui rom felrakásával próbálkoztam. Csak a Huawei feliratig jutott el a készülék,kikapcsolni nem lehetett csak rezzent egyet a készülék amikor a power gombot megnyomtam. A három gombos variációra sem reagált azonnal csak sokadik próbálkozásra indult el a telepítés de akkor is már kb. egy perce nyomtam a három gombot egyszerre. Írtad, hogy leformáztad már a memóriakártyát is és úgy másoltad rá a dload mappát és a gyári romot,szerintem ez nem volt a legjobb ötlet mivel a készülék ami nem bootol be nem biztos,hogy felismer egy szűz kártyát. Lehetséges,hogy ezért nem indul el a telepítés sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest