Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Fotók, videók mobillal
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
és én ezt mennyire unom már, kb minden telefon fórum ahol még ugye nincs 4.4 rendszer (tegyük hozzá, hogy elég kevés telefonon van még) evvel a hülye rinyálással van tele, hogy jajj akkor ez egy trágya, eladom, mostantól soha többet ez a márka és egyéb buta szövegeket kell olvasni.....
Remélem ez itt nem lesz jellemző. A sok idióta a Sony Xperia S fórumon például evvel nyomta le a telefon árát, hogy türelmetlenek voltak és apróért "eldobálták" a telefont, aztán mikor lett 4.1 a jégkrémre jöttek és vásárolták vissza, vagy kiváncsiskodtak és tovább szitkozótak.
-
arminlok
senior tag
Én még azért nem temetném. Tény hogy január elég régen elmúltde tényleg más sem áll sokkal jobban ez ilyen lassú folyamat.
-
v1kt0hr
tag
Viszlát január viszlát március viszlát kitkat..
-
Venn
tag
Sziasztok
Voda B610-ről frissítette már valaki a 132-re? Nekem update fail menüből és 3 gombos megoldással is
-
mec71
tag
Ez a 132-es rom tényleg nagyon jó akksi idővel bír. 1 nap és 20 óra használat után 48%-on van a telo.
-
Mike88
senior tag
Sony füles megoldva. Eszembe jutott, hogy egyszer valahol valakitől olvastam, hogy a huaping megszűnt akkor, amikor benyomva tartotta a headset-en a "felvevő" gombot, s valóban... ha benyomva tartom, akkor szépen szól sonyericsson fülessel is, az hogy a headset része (nyilvánvalóan) nem működik, az nem tud érdekelni, sosem telefonálok headsettel, úgyhogy szigszalaggal körbetekertem, meg kapott egy zsugort is a biztonság kedvéért, s így már minden OK, nem is ronda.
Mindezt azért, ha esetleg valaki hasonló hibával küszködne a jövőben, akkor legyen nyoma. -
TomWexX
addikt
válasz
alexander12 #13986 üzenetére
Ha a nyomtatóbarát szöveget kitörlöd a linkből, megkapod a normál cikket.
-
Dondenis
aktív tag
Hivatalos kitkat T-re mikor várható?
-
Mike88
senior tag
válasz
icemad #13981 üzenetére
Gyak. ugyanezt ajánlottam én is, de írta, hogy van egy minix x7-ese, szóval neki ez felesleges, megtudná oldani a tükrözést egy szerver és egy kliens mirror appal, ilyen pl. a mirrorOP, csak ahhoz az X7-es az RK3188-al kicsit gyenge lenne a folyamatos képhez, de emlékeim szerint használtam már olyan applikációt erre a feladatra, RK3188 vason, ami megfelelő FPS-el s jó válaszidővel bírt, majd körülnézek, mivel nekem is kell, aztán jelzem, mit érdemes feltelepíteni, hátha valakit érdekel.
Maga az UPNP ehomemediacenterrel (a legtöbb android sticken/boxon alapba telepítve van) simán működik a telefon és a miniPC-k között, (tesztelve mk808-on és T-R42-n). -
icemad
nagyúr
válasz
koxaman #13944 üzenetére
Itt van egy egészen jó cikk, ami talán segíthet, ötletet adhat. Nekem felkeltette az érdeklődésem, főleg az, hogy egy az egyben is ki lehet rakni a telefon képét tv-re... Plussz egy csomó felesleges kábeltől is meglehet szabadulni. Ajánlom mindenkinek, hasznos olvasmány.
-
Mike88
senior tag
válasz
arminlok #13978 üzenetére
Nem, beljebb nem tudom nyomni, de tény, hogy (általánosan) akkor is előfordulhat ilyen jelenség, ha nincs teljesen benyomva. Nem nagy probléma, majd veszek másik fülest. Csak azért kérdeztem, mert tud ez lenni szoftveres hiba is, pl. a Chuwi V88 s V88S tableteknél tavaly nyáron jött egy frissítés, ami pont ezt a jelenséget javította.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
szerk.: Beugrott... huaping jelenség! Ez a neve.
-
-
Mike88
senior tag
Sziasztok!
No, mától P6 tulaj vagyok, s eddig abszolúte nem csalódott.
Wifit nálam is eldobálja. Mikor olvastam, hogy egyeseknél előfordul a jelenség, már tudtam, hogy én leszek az akinél szintén...
Wifi fixer viszont úgy néz ki, hogy orvosolta a problémát.
Fülhallgatót legszívesebben megtaposnám, de a jack dugó még lehet kell róla, igaz ha levágom, akkor már megtaposhatom.Próbáltam hozzá sony(ericson) fülest használni, de ennél meg az a jelenség lép föl, amire tudtommal nincs magyar szó, az angol pedig nem jut eszembe (kicsit visszhangos lesz a zene, az ének alig hallatszik, olyan mint mikor egy béna hangszerkesztővel lekevered az éneket). Tapasztalt más is ilyet? A gyári fülesen a 4 pólusú jack ránézésre nem szabványos, a legbelső gyűrű hossza kisebb az átlagnál. Ha volt téma, elnézéseteket kérem, de fülhallgató szóra rákeresve nem találtam semmi ehhez kapcsolódót.
-
kemotox
addikt
válasz
Tomacko #13962 üzenetére
Hát én nagyon nem értek veled egyet. Ha valaki hasznosat ír, az még nem jogosítja fel arra, hogy bunkó legyen. Ha gondolhatod írhatod privátban egy nagyon szép, hosszú, mindenhova elküldős anyázós szöveget, a végén hozzáfűzve valami "hasznos" információval, és majd eldöntöd, hogy mennyire kompenzálja az infó a bunkóságot
Tiltós dolog jó ötlet, +1. -
Tomacko
őstag
válasz
gacsoi #13961 üzenetére
csatlakozom, igaz, hogy nyers modorú faék egyszerüséggel. De legalább egyszerüen érthetően megmondta mindenkinek mit gondol. Tény, hogy sértő volt párszor, de ahogy fentebb említetted sok hasznosat mondott el.
Ez pedig ötlet ként szóljon az adminoknak és a fórum programozóinak, kéne egy ignore funkció lehetőségét megadni a fórumozóknak, hogy ne a moderátoroknak kelljen ilyen"gyerekes" dolgokkal is foglalatoskodniuk. Ha valakinek nem tetszik a modora azt le lehessen tiltani és máris nyugiság van
-
marilllyo
veterán
Próbálta valaki ezeket a fémtokokat?
[link]Egész jól néz ki kinézetre...de úgy gondolom gagyesz kézben fogva. Valaki tud erről valamit?
-
TomWexX
addikt
válasz
arminlok #13953 üzenetére
Mert egy kitiltott kolléga írta...
De való igaz, hogy pár embernek fontos infó lett törölve, vagyis:
DLNA-n kívűl jelenleg nincs lehetőség a TV és a P6 összeköttetésre, talán majd a KK-val érkező miracast hoz ebben változást. Legalábbis a volt fórumtárs ezt írta.... -
arminlok
senior tag
A tegnapi hozzászolások nem értem miért lettek eltüntetve.
-
mec71
tag
Feltettem egy nagyon jó camera awesome apk progit. Nagyon jól működik. Ha kell vkinek akkor szóljon.
-
koxaman
tag
válasz
Mike88 #13943 üzenetére
köszönöm a segítséget, de van egy minix x7 esem szóval, tudom hogy oldajam máshogy, nekem az adott gond megoldása kell
. Sima tvhez kell ami hdmi bemenettel rendelkezik összekötni a mobilt. Egyenlőre úgy nézki a slimport jo lesz. Ahogy olvasgatom a külföldi forumokat. De remélem itt is lesz valami tapasztalati vízhang.
-
Mike88
senior tag
válasz
koxaman #13941 üzenetére
Vagy vegyél egy erre alkalmas eszközt, pl. ezek a miracast/upnp/EZcast/Airplay meg még Isten tudja hány "fogalom" a per jelek után kütyüt.
Ezekről beszélek: [link]
Eddig csak pár oldalt olvastam vissza itt, ill. az első oldalt, szal egyelőre nem tudom hogy volt-e ez már téma, mennyire mondok újat. Igyekszem majd visszaolvasni, hisz ha minden rendben megy, akkor holnaptól az én birtokomban is lesz egy P6. Asszem felesleges kábeleken vergődni, egy ilyen kütyü elegánsabb, kényelmesebb megoldás azoknak, akiknek ostoba a TV-jük. Ill. ha ennél kicsit jobban felokosítanád a TV-det, arra ott vannak az androidos miniPC-k, amikkel ugyanúgy megoldható a képernyő tükrözés. -
icemad
nagyúr
válasz
koxaman #13934 üzenetére
Nekem igazabol az kell hogy nem okos tvre kitudjam rakni a telefon kepernyojet.
Szerintem ez így, simán csak kábelekkel esélytelen. Csak annyit tudok javasolni, hogy pl. laptopot rákötsz a tv-re, és azon meg a telefonon futtatod a teamviewer-t. Az elméletileg tud ilyet, de én még nem próbáltam sosem. Bár most, hogy egy kicsit utánaolvastam, lehet, hogy én is kipróbálom. Nagyon érdekes, és hasznos dolgokat is tud.
-
duvi
nagyúr
válasz
koxaman #13934 üzenetére
Sajnos az OTG funkció pont nem jó neked, mivel a TV-vel való kommunikációra nem alkalmas
A legelterjedtebb felhasználási területe a külső memóriatárolók, USB meghajtók(pl. pendrive) alkalmazása.
-
marilllyo
veterán
Draw something 2-t próbálta valaki?
Próbáltam de nálam nem jó
Bocs mobilnetesek!
-
freemanone
addikt
Bizonygatja a hóhér!
Nem kenyérre kell, úgyhogy majd megveszi aki elhiszi és megelégszik az adásvételi/letiltás elleni szerződéssel, amiben kikötöm, hogy csak addig érvényes, amíg nem függetleníti a telefont, pontos dátumokkal stb stb.
Nameg már belefáradtam abba, hogy nincs up to date, vagy legalább közel up to date FRISS kernellel... innen kizárólag nexus-ra megyek tovább, illetve ha bejön a google terve, hogy lesznek gyártói telefonok google droiddal, akkor az árnyalni fogja a képet, de egyelőre kivárok. Amire kell, arra megfelel és teszi a dolgát, a többi csak úri kényelemből kellene, de azért örülnék neki ha elérhető funkciók volnának, mint pl a dupla koppintással történő ébresztés is. -
Nimda
addikt
válasz
freemanone #13928 üzenetére
Jó persze, de az ezzel járó hercehurca...bizonygatni, hogy én nem vagyok link stb...
Nekem is van még kábé félévem.A kövi telóm majd még eldől a veletech-enVagy ha nem, akkor Nexus vagy Xiaomi
-
Nimda
addikt
válasz
freemanone #13926 üzenetére
Hát igen, S2 után én is bezárva érzem magamat.Eddig csak az vígasztalt, hogy megjelent jópár firmware.De a kernelt valahogy mindíg figyelmen kívűl hagytam...
Eladni nekem esélytelen, részletre vettem, ez már nálam fog elvérezni.Hacsak nem száll el időközben az akksi, örökli valamelyik gyerkőc -
freemanone
addikt
Az a helyzet hogy ha nem frissül a kernel, akkor adom el a pibe.... és veszek egy randa de friss nexust. Engem nagyon zavar a telefon zártsága. Vásárlás előtt jobban utánna kellett volna néznem.
Pedig így is 1,5hónapig rágtam magamat rajta... Nagyon szeretem ezt a telót, de vannak funkciók amiket belehegesztenék, ha lenne rá lehetőség, de gyakorlatilag zárt az egész, a rohadt cryptoloader miatt, a régi kernel pedig ismételten nem igazán segít ezen terveimen.
-
Nimda
addikt
válasz
freemanone #13924 üzenetére
Ha ez marad, akkor lehet nem is érdemes várni rá, frissíteni
talán az új emui featurek miatt, esetleg...na majd meglátjuk.
-
freemanone
addikt
én is dolgozok...
dehát a teamviewer hatalma felülmúlhatatlan!
(ha az nem lenne akkor vpn server, home proxy stb... olyan nincs hogy nem oldom meg!)
Igen... sajnos a kernel tényleg régi és nagyon remélem hogy a goldfish miatt hozták ezt a kernelt, máskülönben az én szememben eléggé égő lenne a huawei-től ez a "hanyagság".
-
Nimda
addikt
válasz
freemanone #13922 üzenetére
Köszi, én jelenleg dolgozom, le vagyok korlátozva
Mi még a 4.1-es kernelt használjuk?
ez valóban beteg.
-
Nimda
addikt
válasz
freemanone #13919 üzenetére
Nexus fronton változott a helyzet? azaz a (KitKat) kernel?
-
Smarci82
csendes tag
válasz
marilllyo #13903 üzenetére
Én is HYD52 romot használok a V7-est. Épp akartam kérdezni én is, h kinek mi a tapasztalata, azt írták az xda-n h supersmooth, stb, de mostanában nekem is szaggat. Mondjuk én most Aviate launcherrel használom. Ráadásul a locker programok sem működnek vele, és az eléggé zavar. Talán a következő verzió megoldja...
-
freemanone
addikt
Nem hát!
Attól, hogy a huawei beletúrt még sajnos egy régi elavult kernelnek számít. Épp ezért reménykedek benne, hogy a kitkat-et már nem merik ezzel kiadni.
Valamint a hozzászólás írójához is lenne 1-2 kedves szavam.... dehát sajnos nagy az állatkert és alacsony a kerítés, a maci is megszökött... -
Nimda
addikt
válasz
freemanone #13916 üzenetére
Rendben, akkor az nem P6 specifikus...ezekszerint.A hozzászóló kijelentése akkor pláne nem helytálló.
-
-
Nimda
addikt
Néha szoktam olvasgatni a melyik okostelefont vegyem? topikot.Egyszer csak megakadt a szemem ezen a jóemberen.Mégis honnan szülik egyesek ezeket az információkat?
KitKat lesz, a kínai piacon már szivárog kifelé, már csak felénk kéne "customizálni"
a kernel az valóban régi, de azért nem őskövület, még egy év sem telt el a megjelenés óta
-
Nimda
addikt
Mondjuk azt nem értem, hogy mik ezek a nemrég megjelent JB leak verziók, mikor elvileg a KitKat-et fejlesztik?Csak nehogy úgy járjunk mint a Sonynál az ICS...
-
Nimda
addikt
válasz
Platina113 #13908 üzenetére
A felhasználói igényektől függően, mindenki másra esküszik.Tehát olyan nincs, hogy a "legjobb", mert ez erősen szubjektív.
-
TomWexX
addikt
válasz
Platina113 #13908 üzenetére
Leak = Kiszivárgott, nem hivatalos verzió
-
Platina113
csendes tag
Sziasztok.
Szeretném a B114-es rom-ot feltenni a telómra, mert ha jól látom a fórumból még mindig az a legjobb.
Ezen a linken találtam egyet: B114-leak.rarhttp://dl-uk.huaweinews.com/index.php?dir=Roms/Ascend-P6/
Ha ezt letöltöm akkor az jó? Mit jelent a leak? Vagy van másik verzió is?
Köszi előre is.
Eléggé kezdő vagyok ebben. -
Felhasználom
tag
Az U-val nem csak neked volt problémád. Nekem is vissza kellett a 2.3-at rakni rá, mert a gyártói ICS egy bugbatyú volt.
-
marilllyo
veterán
Jogos. Többet is kipróbáltam már...de nekem mindegyik custom rom valahol bugos volt. Általában a gyári romok híve vagyok. A gyártó nem hülye...a soft amit kiad rá annak megbízhatóan kellene működnie. Engem csak az előre feltelepített felesleges reklámprogramok szoktak zavarni. De gyorsan meg lehet tőlük szabadulni. Az alapvető specifikációin egyik rom sem tud nagyot változtatni...pl kamera...stb. Kétlem, hogy a 4.4-től majd eldurran az agyunk mert akkora változások lesznek. Nehogy rosszabb legyen.. Van a családban egy Xperia GO meg egy U. Mindkettő anno megkapta az ICS-t de...sajnos nem bírják
U-ra még vissza tudtuk rakni a 2.3.7-et azzal majdhogynem tökéletes...de a go-t még rootolni sem tudtam....és zavaróan lassabb az ics alatt.
-
Nimda
addikt
válasz
marilllyo #13903 üzenetére
Én azt tapasztaltam, hogy a P6-ra készített custom romok, csak egy egyéni izlés szerint létrehozott erős framework gányolások.Kernel szinten úgysem lehet belenyúlni, így sok értelme nincsen.Természetesen nem a miui-ra gondolok.A gyári elég smooth, letisztult, max. meg kell szabadulni az általunk feleslegesnek tartott appoktól, engedélyezni pár funkciót és voalá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Fedora Linux
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest