Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Apple Watch
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
Lewee77 #13498 üzenetére
(#13499) djbelo
-A biztonság kedvéért nem néznétek meg Wakelock Detector-al, hogy nem egy alkalmazás szívja-e le az aksit?
-Látom mindkettőtöké szeptemberi készülék. Kinek melyik rom van most fent, fekete v. fehér, szolgáltatós v. független a telótok? -
Lewee77
csendes tag
Sziasztok.
Van ötletetek arra,hogy miért merül gyorsan a telefonom?
Pár napja kezdte,hogy reggel 6:00-kor leveszemtöltöről és este nyolckor már fel kell tennem töltőre mert 30%-on van. Max félóra telefonálás egy-két email.Nincs beragadva semmi progi.Eddig igy kibirt másfél-két napot.
Ha nyuztam játékkal meg zenehallgatással akkor is egy nap simán megvolt.
Teljesen tanácstalan vagyok.2013 szeptemberi a teló.Üdv.
-
duvi
nagyúr
válasz
icemad #13494 üzenetére
Nem szoktam játszani telefonon de az IG2 hatalmas kedvenc! Anno szénné játszottam, amikor megjelent Pc-re.
Hálás köszönet az infóért!
Már meg is vettem és kipróbáltam, ami kapásból fél órára sikeredett.Ahhoz képest, hogy most nem akartam játszani vele...
Nagyon szépen futott. Melegedés nem vészes, szaggatást nem tapasztaltam.
-
icemad
nagyúr
válasz
torrrent #13486 üzenetére
Őszintén szólva nem akarom lecserélni, csak nézegettem a piacot. Nagyon szeretem ezt a telefont, nekem a harmadik helyen végzett a dobogón az eddigi telefonjaim között. Nálam egyedül a kamerával van egy kis gond, minden más tökéletes. 2 napot bír, az üzenetek is mindig megjönnek, a hangja is tetszik. És még ehhez jön az is, hogy gyönyörű telefon. Szerencsére nekem a játékokkal sincs bajom, amivel én játszok, ahhoz elég. Jut eszembe, most akciós az Imperium Galactica 2.
-
BartShadow
csendes tag
Ez az értesítés bealvás nálam is megvan, kijelzőfeloldásra meg egyből érkezik minden.
Más: Ma reggel sikerült lecsapnom az asztalról a telefont, (tok nélkül) annyira megriasztott az ébresztése
Elég nagyot esett, szerencsére nem lett baja. (kopp kopp kopp) -
arminlok
senior tag
Tud valaki segíteni honnan és milyet kell rendelni ha 90 fokkal elakarom forgatni a jack dugot? (esetleg ha valaki Pécsett tud ilyet ahol lehet kapni, ma végig jártma pár üzletet hangszerboltot de semmi
)
-
duvi
nagyúr
válasz
MaTTheW91062 #13488 üzenetére
Mivel a HiSuite nem csak a P6-hoz használt alkalmazás, ezért lehet, hogy a mostanában megjelent új modellekhez is hozzáigazítják. Ezen kívül kompatibilissé tették a közeljövőben érkező KitKattal is. Elképzelhető, hogy a fentiek miatt jönnek most ki egymás után, az új verziók.
-
torrrent
aktív tag
válasz
icemad #13480 üzenetére
Meg tudhatom, hogy miért akarod lecserélni azon kívül, hogy nem igazán egy játék gép? Bár vásárláskor gondolom tisztába voltál vele
. Szerintem az egyik legaegyedibb és legvékonyabb teló a piacon. Annyiban fejlettebbek a többi telók, hogy full HD a kijelző, de ebbe nem lenn értelme belerakni egy akkora felbontást az 5 col fölött való meg hogy viszik a legújabb játékokat.
-
marilllyo
veterán
Igen ....ezen kívül..Mobiladat mindig aktív pipa, Energia kezelőnél normal mód, engedélyezve vannak, hogy a háttérben fussanak, automatikus indításban is benne vannak. Wifi alvó mindig...
Én javarészt mobilnetről használom....ahol van wifi...ott pc-is és akkor arról pötyögök.(munkahely-otthon). De mindkettőnél előfordul. Nem gyakran....napi 1x-2x. XDA-n találtam egy srácot aki ugyan emiatt sírt a fórumba....ő azt mondta neki a B125-el megszűnt a probléma. ...Én a fórumban azt a választ kaptam rá, hogy...hát ez egy tipikus android betegség.....naneeXperia P-mnél sosem fordult elő ilyen. Mondjuk tény a haverom Arc s2-esén ugyanez...de neki folyamatosan....pedig abban még nincs semmilyen energiagazdálkodás opció a softwerében.
-
duvi
nagyúr
válasz
marilllyo #13483 üzenetére
Csak a tuti kedvéért ami az eszbe jut:
-Wifi alvó mód Mindig-re állítva
-Rossz minőségű kapcsolatok opció ki/be kapcsolása
-Wifi optimalizálása opció ki/be kapcsolása
-Energiakezelőben Intelligens illetve Normál üzemmód tesztelése
Mobilneten ugyan úgy jelentkezik a hiba mint wifinél? -
marilllyo
veterán
Csak a mobilnetet/wifi-t használó alkalmazásoknál! Email,fb messenger, hangouts(ennél jelentkezik a legtöbbször), viber...bár vibernél talán 1x fordult elő.
Érdekes, hogy a t-s szervizes srácnak is p6-a van...és ő csak hangoutot használ...és állítása szerint nem fordult elő vele még ilyen.Próbáltam előidézni a dolgot....a következőképpen sikerült. Jobb oldali navigombnál lévő menüvel kipucolom a memóriát. Majd kikapcsolom a kijelzőt. A következő 15 percben kapott üzeneteket jelzi...de ha 15 percen belül nem jön semmi....akkor szépen bealszik...pl hangout nem tudja felébreszteni...viber,fb általában igen.
-
marilllyo
veterán
Most már a 4. szoft van a telefonomon...de ez az értesítési probléma azóta is fennáll.. Kikapcsolt kijelzőnél...néha nem jönnek értesítések. (Elvileg minden ezzel kapcsolatos beállítás rendben van). Ahogy benyomom már prittyeg is. Lehet ez hardveres hiba? Kérdeztem a t-s szervizes ismerősömet....azt mondta, hogy ilyennel tuti feleslegesen küldeném szervizbe...megsoftozzák és visszaküldik.
Más tapasztalt még ilyet?
-
icemad
nagyúr
Ilyen vékonyat ebben az árkategóriában nehéz találni... Kínai webshopokban láttam hasonlót.
Én is gondolkodtam már, hogy mire lenne érdemes váltani, de egyszerűen nincs alternatíva. Nálam a Samsung, LG kizárva, Sony SP tetszik még, de ugye az baromi vastag a p6-hoz képest. Szóval nem nagyon van választék... -
duvi
nagyúr
Az OneTouch Idol X-ről nincs sok infóm. A fórum is elég karcsú még. Az utódja már sokkal ígéretesebbnek tűnik :OneTouch Idol X+
A fiamnak keresgélek most a középkategóriában és az Idol S volt az egyik jelölt. Sajna beleolvasva a topikjába ki is esett a jelöltek közül Többen is cserélték már a készüléküket, akár 3x isFőleg hibás kijelző miatt. Ez elegendő volt, hogy hanyagoljam az Alcatelt a minőségi problémák miatt.
Hogy ne offoljuk szét a fórumot, nézz be IDE. Hátha több infót és segítséget kapsz. -
duvi
nagyúr
Én nem cserélném le de ez én vagyok.
Két szempont miatt látnám értelmét a cserének.
Egyik a játékok kompatibilitása, másik a kicsivel nagyobb belső tárhely.
Ezeken kívül:
-kevesebb RAM
-fényképezője gyengébb (kis jóindulattal egál)
-régebbi droid fut rajta (tudtommal 4.1)
-hardveresen kicsit gyengébb teljesítményt produkál
(Quadrant Standard: Moto-4492 pont vs P6-4909 pont) -
wwhy
veterán
Érdemes a P6-ot Moto Razr HD-re cserélni?
-
duvi
nagyúr
válasz
MaTTheW91062 #13473 üzenetére
Mi az új HiSuite verziószámod ezzel a frissítéssel? Én az 1.8.10.2506 verzióról írtam, amiből kivették a témaszerkesztőt. Ennek a frissítésnek tudtommal csak annyi előnye volt, hogy KitKat kompatibilissé tették. Az általad említett legújabb verzióba visszakerült a témaszerkesztő?
-
arminlok
senior tag
válasz
MaTTheW91062 #13471 üzenetére
duvi fórumtárs figyelmeztetette még pár hete a csapatot, hogy szeirnte nem kéne mert semmi újdonság nincs csak kivették a témaszerkesztőt.
szerk.: ez esetben nem tudok akkor nyilatkozni
-
MaTTheW91062
csendes tag
Hali. Valaki tud valamit az új Hisuite frissítésről? Legyen ne legyen?
-
sub71
aktív tag
válasz
Gergike #13466 üzenetére
Nekem fontos szempont volt, a telefon egyedi kinézete, nem szappantartó forma, minőségi anyagok, megbizhatóság. Ezeknek a feltételeknek nekem a P6 meg az Iphone felelt meg. Mivel engem iszonyúan zavar az IOS "zárt rendszere" maradt a P6. Eddig maximálisan megvagyok vele elégedve. Azt el kell ismerni vannak korlátai, pl.: játékfanatikusoknak nem ajánlott és még egy-két embernek volak wifi gondjai. én még nem találkoztam vele hála istennek... még a melegedést írták, ami a 40 mm-es csíkszélesség+nagyon vékony kivitelnek köszönhető, bár a Sony P tavaly nyáron navigáció közben kiírta, hogy ki fog kapcsolni, mert túlmelegedett, úgyhogy nem csak az Ascend tud ilyet produkálni.
-
sub71
aktív tag
válasz
Gergike #13464 üzenetére
A döntés a tiéd, nem akartalak meggyőzni. Csak annyit mondtam, hogy a két telefont egymás mellé téve jelentős esztétikai(számomra) különbség van. Az Idol X mellett szól nagyobb kijelző, nagyobb felbontás modernebb proci.Viszont nekem már az túl nagy méret (kicsivel több, mint 14cm)
-
Gergike
újonc
Köszi a választ, két problémám van a P6-al ami miatt az Idol X mellé teszem le a voksom, elég sokat hallgatok zenét és a dugasz helye nem épp ideális, és hogy a menü gombok a kijelzőn ülnek. Igazából ez nem probléma, csak simán nem tetszik, soha nem tetszett
akkora hely van alul, a Huawei felirat helyett simán el tudnám képzelni a gombokat...
-
sub71
aktív tag
válasz
Gergike #13453 üzenetére
Szia! Az én véleményem szubjektív, mivel nekem P6 van. Az Osztrák MediaMarkt-ban én is nézegettem az Idol X-et. Szép is jó is, de a minőségérzet legalább egy kategóriával a P6 alatt van. Ha nem játszol, csak telefon, e-mail, stb...használod, akkor én a P6-ost ajánlom.
-
Tomacko
őstag
válasz
marilllyo #13460 üzenetére
Boot szóra rá keresve ezt találtam neked az első 200 hsz közt. Van még vagy 400 legalább azokat nézd át te
-
marilllyo
veterán
A gyári bejelentkező boot animációt lecserélni, hogy lehet? Igazából nekem az is untig elég lenne, hogy a hangfile-t ne játssza le. Az zavar egyedül. Gondolom valami build.prop módosítással...
Összefoglalóban nem találtam róla semmit... -
exelsior1
senior tag
És még valami, bocs a sok üziért, épp ismerkedünk a telóval
A kamera nem menti el a képeket. Elkészíti, kattan, majd nem menti el. Ez mitől lehet?
-
Gergike
újonc
Sziasztok, már kifolynak a szemeim annyi hozzászólást olvastam végig annak reményében hogy valaki hasonló dilemmában van mint én, de nem találkoztam sehol ilyesmi dologgal, ha mégis valaki kérdezte már akkor bocsi
Szóval mint ahogy sokan mások én is telót készülök venni
ami fontos, nem fogok rajta játszani, soha nem is játszottam és nem is tervezem
átlag netezés, mailek vagy facebook, telefonálás, sms. A szempontok: vékony legyen, dizájnos, max 5", ne "szappantartó" hanem élesebb szélekkel. Szóval nem szaporítom tovább a szót, gondolom mindenkinek világos hogy a P6 erre a célra megfelel
az igazi kérdésem pedig a következő, mit gondoltok az Alcatel kis masinájáról, az Idol X-ről? szlovákiában élek, itt szinte ugyan az az áruk, pár euró különbség
a P6-ot már megtapicskoltam, az alcatelt viszont csak megrendelésre szállítják. Van köztetek olyan aki mindkét készüléket birtokolta már? Őszintén szólva az Idol felé húz a szívem. Bocsi a sok szövegért
-
exelsior1
senior tag
Üdv
Most vettem egy P6-ot. Azt lenen a kérdésem, T-sekre jött már ki 4.4? Ill, hogyan tudom engedélyezni a parancsikonokat az értesítési felületen? Van rá menü, de nem engedi, hogy kipipáljam. -
Pitu
aktív tag
Nekem semmi bajom a száguldozókkal, amennyiben a megfelelő körülmények között teszik.
Egyébként lehetett látni a felvételen hogy mennyivel ment? Beláthatatlan útszakasz volt?
Más: Nagyon elégedett vagyok a P6 akksijával, folyamatos 3G + minimum napi 1óra telefonálás mellett 2 napot bír az akksi, 3G nélkül pedig most járok 2 napnál 52%-os akksi mellett. -
Cultus
tag
Én még láttam a videót, ...hát nem semmi.
-
gabancs
addikt
válasz
arminlok #13444 üzenetére
Tapasztalatom szerint a B114 és a B125 a legjobb aksi szempontból. Ennek ellenére a B114-et javaslom, mert az hibátlan, ha lehet ilyet mondani. A B125-nél ismét előjött, hogy bluetooth fülesnél szakadozik a zene. Miután ez elég hamar kiderült, gyorsan visszatettem a B114-et. Ezért más hibáról nem tudok.
-
atiso01
csendes tag
Sziasztok
Most akkor melyiknél bírja jobban az aksi...gyári B111 vagy B125??
-
mpv
aktív tag
Koszonom a tanacsot! Ti melyik oldarol,es melyik verziot ajanljatok? Most b104 van fent,allitolag frissebb buildel gyorsabb lenne. Koszi
-
arminlok
senior tag
-
arminlok
senior tag
Aki mondta hogy vett 90 fokos jack csatlakozot annak nem romlott a hangminösége? Most énis vettem egy viszonylag jo fülest (soundmagic e10) csak sajnos a vége nem L alakú. Szal akinek van iylen átalakitoja és megirja h romlott e a hangminöség és hogy hol mennyiért vett iylet azt megköszönöm.
-
mpv
aktív tag
Sziaszto! Nekem b104 van rajta. Hogy tudok ra egyszeruen ujjab buildet telepiteni? Ill melyiket javasoljatok?
-
bopapa
újonc
Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam a fórumot, így gondoltam ideje leírni a véleményemet, tapasztalataimat a telefonról.
Szeptember óta vagyok boldog tulaja egy p6 nak. fekete színű, tmobilenál vásárolt gyári független verzió.
Gyárilag 104 es rommal jött ki ha jól emlékszem, majd amint megjelent újabb, egyből feltettem rá azt.
Mióta megvan, a készülék hibátlanul működik. Főleg internetezésre, filmezésre, navigációra, telefonálasra használom. Játékok, a gta3, revolt, meg pár apróság amivel játszom, de egyikkel sem akad egy picit sem. Melegedni melegszik, de nem forró, s nem is zavar. A gyári tok amint kicsomagoltam a telefont azóta rajt van sőt a gyári hátlap fólia is, elöl meg lecseréltem egyből egy bevállt típusra.
Az akku nálam naponta lemerül de kb 5 percenként a kezemben van, így nem a telefon hibája, amúgy nekem is ment már 2 és fél napot mikor nem értem rá piszkálni.
A wifi érdekes dolog, egy tplink wr 648 r el megy, van hogy percenként eldobja máskor órákig stabil.
Szerintem nagyon szépre és jóra sikerült a telefon.
A szoftver b125 nálam üzemidőben 5 hetet ment kikapcsolás, újraindítás nélkül, hibátlanul. Nem szokásom kikapcsolgatni, de semmi hiba.
A strapabíróságáról annyit, hogy motoron használom navinak, és 190 nél elszállt a tartóból, némi repülés és kutya baja. A tok megvédte, de az is igaz hogy árokba, földre esett.
Szóval nálam jól teljesít, megérte a vételt, nem cserélném el másra! -
duvi
nagyúr
válasz
Dugo0228 #13403 üzenetére
Az elmúlt két napban nem telepítettél fel új alkalmazást vagy romot? Mióta ez a probléma előjött. Ha nem, akkor próbálj meg egy visszaállítást és teszteld le csak a gyári appokkal, hogy fennáll-e még a probléma.
(#13404) aleSsjugyu
Három frissítésről tudok: OTA (online), Helyi, USB meghajtón keresztül
Eddig csak az OTA frissítést használtam. Ehhez ha jól tudom, nem kell SD kártya. Itt viszont nincs sok beleszólásunk a frissítés menetébe és a rom kiválasztásába. A fórumon bevett Helyi módszerhez (három gombos) muszáj SD kártyát használni. Cserébe szabadon választhatjuk meg a feltenni kívánt romot. Az USB meghajtót viszont még nem láttam, hogy használta volna valaki is a topicban. A kézikönyv nem ír róla egy szót se. Nem tudom, hogy ehhez a megoldáshoz kell-e SD kártya -
gabancs
addikt
Nem tudja valaki, hogy a "gyári" böngésző milyen néven fut? A Chrome már le van tiltva, ezt is leszeretném.
-
gabancs
addikt
-
marilllyo
veterán
Érdekes ez a Huawei billentyűzet... Próbáltam havernak lepötyögni Eiffel 65-tól a Blue című számuknak a dalszövegét .....hááát...a "dámblú dábádibádábá"-n vagy fél percig gondolkodott mire megtanulta...
-
aleSsjugyu
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy sz.gépről hogy lehet frissíteni a telefont az sd kártyát kikerülve? -
Dugo0228
csendes tag
kelle egy kis segitség ..vagy 2 napja kezdte el hogy a nap végére nem csatlakozik se a wifihez se mobilnethez pedig az mutatja csatlakozva ,de nincs netem .ha ujra inditom csatlakozik van net utánna semmi megint . mi lehet vele...köszi
-
missz
tag
Sztem egy vmit azert tisztazni erdemes: tokeletes telefon nincs!!
a baratom note3ja is csinal fura dolgokat, teljesen felesleges ezen vitatkozni. Ezek mini szamitogepek ugye....Soha nem is lesz olyan tipus, legyen az samu, nokia, lg, motorola, sony vagy akar huawei, ami minden igenynek es elvarasnak tokeletesen megfeleljen es MINDENBEN hibatlanul mukodjon! Az egyik ebben jobb, a masik abban,,,es lehetne boncolgatni, minek??
Selejt meg ugyanugy van mindegyik kozt.Aki okostelefont vesz, az szamoljon azzal, h hibak bizony elojonnek.., kinel tobb, kinel kevesebb, hasznalattol is fugg.., el vagytok itt borzadva az aksin is pl., ugyan mennyit bir egy laptop?2-3 ora? Jo, persze, nem ugyanaz, de oruljetek mar egy napnak is a mai sok tucat szemet kozt
, az en p6om siman viszi a 2 napot.., es tokeletesen muxik(eddig), de ha meghulyul, vissza viszem a t mobileba, es megkoszonom, oszt veszek vateran egy nokia 3210et, az majd birja
-
marilllyo
veterán
válasz
racerx #13399 üzenetére
Nekem is vannak foltok, ha középen nyomom meg....fura. Nekem Only 2g csak a hivatalos 111-ben volt. Azóta fenn volt egy hyd52 v2,v5 egy alap kínai b118. Egyikben sem volt se only 2g sem értesítési panel gombok. Hyd52-v2 merült a leglassabban. Most a legutolsó kínai szoft ez merült a leggyorsabban...
Most visszaraktam a gyári 111-et. Maradok is ennél. Az akksi merülése gyakorlatilag megállt...az előzőhöz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest