-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
koxaman #13944 üzenetére
Itt van egy egészen jó cikk, ami talán segíthet, ötletet adhat. Nekem felkeltette az érdeklődésem, főleg az, hogy egy az egyben is ki lehet rakni a telefon képét tv-re... Plussz egy csomó felesleges kábeltől is meglehet szabadulni. Ajánlom mindenkinek, hasznos olvasmány.
-
Mike88
senior tag
válasz
koxaman #13941 üzenetére
Vagy vegyél egy erre alkalmas eszközt, pl. ezek a miracast/upnp/EZcast/Airplay meg még Isten tudja hány "fogalom" a per jelek után kütyüt.
Ezekről beszélek: [link]
Eddig csak pár oldalt olvastam vissza itt, ill. az első oldalt, szal egyelőre nem tudom hogy volt-e ez már téma, mennyire mondok újat. Igyekszem majd visszaolvasni, hisz ha minden rendben megy, akkor holnaptól az én birtokomban is lesz egy P6. Asszem felesleges kábeleken vergődni, egy ilyen kütyü elegánsabb, kényelmesebb megoldás azoknak, akiknek ostoba a TV-jük. Ill. ha ennél kicsit jobban felokosítanád a TV-det, arra ott vannak az androidos miniPC-k, amikkel ugyanúgy megoldható a képernyő tükrözés. -
icemad
nagyúr
válasz
koxaman #13934 üzenetére
Nekem igazabol az kell hogy nem okos tvre kitudjam rakni a telefon kepernyojet.
Szerintem ez így, simán csak kábelekkel esélytelen. Csak annyit tudok javasolni, hogy pl. laptopot rákötsz a tv-re, és azon meg a telefonon futtatod a teamviewer-t. Az elméletileg tud ilyet, de én még nem próbáltam sosem. Bár most, hogy egy kicsit utánaolvastam, lehet, hogy én is kipróbálom. Nagyon érdekes, és hasznos dolgokat is tud.
-
duvi
nagyúr
válasz
koxaman #13934 üzenetére
Sajnos az OTG funkció pont nem jó neked, mivel a TV-vel való kommunikációra nem alkalmas
A legelterjedtebb felhasználási területe a külső memóriatárolók, USB meghajtók(pl. pendrive) alkalmazása.
-
duvi
nagyúr
válasz
koxaman #13854 üzenetére
Sajnos a MA P6 tesztjében tévesen szerepel az alábbi állítás (vagy Bog tud valamit amiről senki más a topicban): "Érdemes megemlíteni, hogy a microUSB port az MHL szabványt is ismeri, tehát egy átalakítóval HDMI jelet is kiküldhetünk a készülékről."
Senkinek nem sikerült eddig beizzítani az MHL képességet a fórumonTöbben is próbálkoztak vele de mindhiába.
-
freemanone
addikt
válasz
koxaman #8488 üzenetére
Na látod így mindjárt más a gyerek fekvése!
Ehez nincs is mit hozzáfűzni, mert teljesen megállja a helyét.
(#8491) TomWexX: +1 én is kipróbáltam jópárat és nincs vele semmi gond.
(#8486) kecskebégető: Légy oly jó és ezentúl, ha csak 1-2 szavas hozzászólásokat írsz, akkor 5 percen belül szerkeszted a hozzászólásodat és ne írj újat, akkor sem ha azt több felhasználónak is címzed. Fórum alapelvek, 12/4-es pont.
-
freemanone
addikt
válasz
koxaman #8483 üzenetére
Mi használjuk is a telefont! Ne vedd sértésnek, de erre egy gombos "butatelefon" is tökéletes lenne neked.
Nekem sem bír ki 1,5 napnál többet, ha pedig használom is kicsit komolyabban akkor estére, már töltőért sír, de ez nem rossz. Sőt kifejezetten használható üzemidővel rendelkezik. Nincs olyan okosteló amit pár óra alatt ne lehetne lemeríteni és aktív használat mellett kibírna több mint 1 napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nintendo Wii U
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest