Új hozzászólás Aktív témák
-
MerLinh
senior tag
Nem, DSen már egy ideje van lehetőség, remélem ide is el jut =) nekem is jobban kézre állna. Vodafonosok észrevettéttek, hogy metróban végre van 3G? ma reggel vettem észre lemértem 7megabitel hasít 45ms pingel...legalábbis a 3mas metron. A felszínen nem volt olyan jó... =) Sajna munkahelyemen már csak gprst kaptam nyögvenyelősen, de sebaj ott van wifi =)
-
davidcsaba93
aktív tag
Épp most lett kész az s-off + CWM.
Ha CWM-ből megcsinálom a backupot utána bármilyen állapotból teljesen gyári állapotra vissza tudom állítani a telefont?
Sztem a root-ot meg a progik lementését kihagyom mert elméletileg rootolt az új rom,3nap alatt meg amúgy sem sok mindent csináltam még rajta -
Zirowe
nagyúr
Hát, hát..
Nem olvastam jókat róla.Ha htpc-re vágysz, ennyi pénzért kb találsz egy használt asrock ion 330-at, én is azt használok már lassan másfél éve, tökéletes, mindent visz (full bd-t is), csendes, kicsi és alig fogyaszt.
Persze nincs rajta market és angry birds, de az minek is a tv-re?!
-
Zirowe
nagyúr
My man.
Kérdés: mindenki panaszkodik itt az időnkénti sense újraindulásról, bár a gyári romról nem tudok véleményt nyilvánítani, mert összesen vagy 5percet volt a telefonon, de a sensay-al egyszer se tapasztaltam azt, pedig advanced taskiller low-ra van állítva, és még rendszer folyamatok kilövésekor se tölt be újra a sense.
Ezt te is tapasztalod?Mondjuk a hd2-ömről kb 5perc után repült a wp7 mango, ritka rossz egy rendszer.
-
Zirowe
nagyúr
Mondjuk az egy havi nem létező fizetésemet feltenném rá, hogy nem eredeti
, de ennek ellenére jól szól.
Hangosabb, mint a gyári headset, a mélyeket tényleg megdobja, és nem utolsó sorban kényelmesebb is, bár az gyárit tényleg nem nehéz überelni.Egy fájó pont, hogy nem asszimetrikus, no meg az, hogy 30rongyot tényleg nem ér meg.
-
Malwoon
csendes tag
A T-s hálózat szarakodás nálam is megvan, szintén Budapesten... Nem értettem miért dobál el néha a hálózat, eddig ilyet nem csinált, meg most már délelőtt óta is stabilan tartja magát. Azt hittem először, hogy készülékgond, de Vodás kártyával semmi ilyesmi nem tapasztalható.
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Sajnos a fizikai gombok is a spórolás hevében váltak érintőssé.
Pedig mennyivel jobbak.Azért a dedikált kereső gomb jól megvan ott szerintem
, meg elég sok gyári sense programban van neki megfelelő keresési funkciója.
Mondjuk én még nem is találkoztam olyan készülékkel, amin nincs kereső gomb. :S
-
Zirowe
nagyúr
Ez szerintem még nagyobb kamu, mint az edge volt.
4magos és 2,5ghz, ja persze.
Tessék csak a processzor linkjére kattintani: 2012 q2ben lesz még csak elérhető a gyártók számára, kb jövő karácsonykor jelenik meg az első ilyen teló.Lehetséges, hogy majd vmikor kijön ilyen teló, de hogy nem ez lesz az első ics, az tuti.
Az edge is kamu volt (nyomi hátlap, hangszóró rossz elhelyezése, 4magos tegra qualcomm helyett, gombok megléte ics készüléken, szimpla vaku dupla helyett, stb), szerintem ez is 100% kamu, főleg a formatervét nézve (a szögletes forma már nem nyerő), hát még az adatait.
Jobban kellett volna renderelni azt a képet.Az meg hogy ics telefon gombokkal jelenjen meg lehetetlen!
Azért, mert a gyártók, ha lehet, mindenen spórolnak.
Egy pár centes tétel milliós darabszámnál már jelentős spórolás.
Minek raknának plusz alkatrészeket (gombokat+hozzá külön mechanika, világítás, stb), ha magához a rendszerhez nem kellenek?
Nem önmaguk ellenségei.Szóval csak csínján az ilyenekkel.
-
Zirowe
nagyúr
Elvileg cm úgy nyilatkozott, hogy két hónapra van szüksége, mostantól számítva, arra, hogy működőképes porttal álljon elő.
HGabor89: már miért kéne felkötnie a gatyáját?
Az emberek többsége nem ért hozzá.
Eddig is vették a kétmagosakat android 2.2 és 2.3-al is, csak azért, mert rá van írva a dobozra, hogy kétmag.
A tudat nekik bőven elég.
Az meg, hogy mi az az ICS, egy átlag halandó nem tudja.swapout: amit te akarsz, az nem lehetséges.
A telefon mobilnete osztható meg kábellel vagy wifivel, de a gép nete kábellal nem.
Max ha van a gépen egy szabad wifi, azzal tudod megosztani a telefon felé, de azt külön be kell állítani.Wifit meg gondolom a wifi menüpontban tudsz keresni.
Ha esetleg nem találnád, akkor ajánlott legalább egyszer átolvasni a használati utasítást ugyebár. -
Something_
őstag
Szerintem most változni fog ez az üzletpolitika, mert úgy gondolom, hogy fel kell kötnie a samsung ellen a gatyáját a HTC-nek, és ugyebár 2 magos proci jelen pillanatban semmit sem ér, csak az ICS-el fog. Szóval szerintem ezért "kötelező" nekik a 2 magos telefonokra minél hamarabb rárakni az ICS-t.
-
GoDPlaYeR
csendes tag
Szuper, ezek szerint jól sejtettem, hogy ez működhet. Akkor rákérdezek még vásárlás előtt, hátha belemennek - hátrányuk nem származhat belőle...
A másik: már venném a ruhámat, hogy megyek a telefonért, de közben megláttam, hogy az EVO 3D-t mindössze 4e HUF ráfizetéssel meg tudnám venni... nem ér meg annyit a nagyobb RAM? -
Zirowe
nagyúr
Nekem egyelőre a legnagyobb csapást a jonas féle htc_ime mod elvesztése jelenti.
A kipróbált alternatív billentyűzetek egyike sem felel meg, a jonas pedig álló helyzetben nem tölti ki a teljes kijelzőt, fekve viszont tökéletes.
Így nem pálya sajnos.:SVki esetleg nem tud olyan billentyűzetet, ami teljesen moddolható (htc felület, benyomás hosszúsága, kirakandó karakterek, és ami a legfontosabb [mert az előző hármatt már megtaláltam az egyikben, csak ez az utolsó hiányzik mindből]: saját házirend állítható be sms íráskor a unicode karakterek tiltása végett)?
-
keIdor
titán
Egyébként ez a Rezound is gyönyörű egy készülék lett, kíváncsi vagyok jövőre lesz-e európai variáns ugyanilyen kinézettel. (720p kijelzős tuti lesz)
Ez meg a Motorola Razr a legszebb most, bár nekem a Sensation is mindig a topban van ezzel a kicsit besüllyedt kijelzővel, tök egyedi szerintem, meg a hátlap is. -
Zirowe
nagyúr
Én azért manapság jobban bízom a fastboot parancsokban.
Egy kérdés: most rcmixed használok már két napja, de nem győzött meg annyira, bár igaz, még mindig inkább ez, mint a többi.
De.
Azt írja magáról, hogy 3d, de nem igazán találom a 3d bekapcsolásának az opcióját.A desire-en, a runnymede romoknál a képernyő beállításoknál volt, de itt még az rcmix tweaksnél sem találom.
Vagy a neve ellenére kihagyta volna belőle?
-
törölt tag
Mentést csináltam rögtön rootolás után, kellett is, mert a legújabb insertcoin után boot loop volt
Megnézem ezt a kerneles dolgot, még nem nagyon tiszta
De próbálok olyan ROMot keresni, ami állítja a procit is és megfelelne az igényeimnek
Nem árt a telefonnak ez a "sok" ROM csere?Meg ezt a Radio dolgot nem értem igazán...?
-
Zirowe
nagyúr
Lee, insert, revolution hd és sensay annyira nem tetszett, most rcmixet próbálom belakni, de persze nem a bliss launcherrel.
Amúgy eddig nem jött még át annyira a "hú de nagyon gyors" érzés, stresszteszteltem egy kicsit belakás közben, és bizonyos dolgok kifejezetten lassan mentek, pedig az ember (vagy ahogy annyira divatos manapság: zember
) többet várna ettől a vastól.
-
roxan
senior tag
Hogy a náthás-kriglisbe van ez? Nekem nem sikerül.
Gyors boot-ot kiszedtem, ok.
Utána teljes kikapcs, vagy újraindítás?Kikapcsoltam teljesen. Utána hangerő le + power-re nem csinált semmit. Bekapcsoltam powerrel, utána nyomtam a leírtakat. Akkor sem lépett be.
Mi a sorrend, nem így kell?
Valaki a szájamba rágná?Köszke
-
-
randras
veterán
Most jutottam el odáig, hogy felrakjam az Anim Modot, és k*va jó!
Kompatibilis a Virtuous-ommal, így nem kell tovább keresgélnem, mert minden animációt, ami CoreDroid-ban van, meg tudok csinálni ezzel. Márcsak a lockscreen gyűrűt kell átszíneznem kékre, és teljes az öröm!
-
Zirowe
nagyúr
Na jó, de azért desire-nél idővel jött elő, és jóval ritkább volt.
Hd2-nél meg konkrétan találkoztam olyannal, ami két naposan produkálta ezt az esetet, és nem volt egyedül.
Egy holland hd2 szállítmány érkezett az egyik gsm bolthoz, bontatlan csomagok, és azon a héten 4ilyennel is találkoztam, mind ugyanonnan, mind holland, mind ugyanazzal a hibával.
Ja igen, még mielőtt kérdeznétek: nem, az imei szám nem volt ugyanaz mind a négyen.Nand hiba meg nagyobb szopás, mert nem engedi eltüntetni a hspl nyomait, és sorra szűnnek meg a telefon fő funkciói (gps, wifi, stb), így a garit is szophatod. :S
Amúgy, ha már itt vagy, kis kérdés.
Van nekem a hősidőkből egy nagyon fasza kis tokom, dupla béléssel, amit még egy touch hd-hez adott a htc gyárilag.
Ezt használtam vígan a desire-el is, és vajon szerinted, akinek volt desire-e és sensation-je is, bele fog férni a sensation? -
drami
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat. A speedshop.hu-nál vettem ÁFÁ-s számlával, gyakorlatilag az első szállítmányból június 8 körül. Tényleg akkoriban volt az, hogy kicsit olcsóbbért lehetett olyat kapni, ami Voda kezdőképernyővel indult, de mégsem volt kártyafüggő. Viszont én nem abból vettem, hanem a drágábbikból, Voda screen nincs. Attól persze még lehet hogy buherált ez is...
Megpróbálkozom a javasolt megoldásokkal, kösz a segítséget!
-
Zirowe
nagyúr
Remélhetőleg saját lesz.
Amúgy, elég kanyargós az utam: hétfőn elkelt a desire, addig i607, utána megjöttek a htc magic-ek, szerdán vettem egy nexus one-t, az tegnap elment, ma este meg veszek megint egy desire-t, közben pedig várok egy hd2-re.
De ha összejön ez a sensation, akkor, elvileg, kitartok mellette egy darabig. -
randras
veterán
-
MerLinh
senior tag
A másik ami érdekes az a teamwin project recovery, elméletileg abba lehet listát is létrehozni flashelés előtt és szép sorrendbe nyomná egymás után a zippeket, de az sajnos nem sikerült nekem, mert a rom után egyszerű hibaüzivel nem ment tovább =) és csak újrainditás után sikerült megint flashelni. Bár azóta nem probáltam a listátm, de egymás után már ment a többször is, lehet egyedi bug volt, aztán megnéztem az 4ext recoveryt =) az meg panaszkodott hogy nem jó a kártyám partició micsodája és nem tudtam flashelni elsőre....úgyis kellett már egy memóriakártya format...
-
keIdor
titán
Mondjuk annyiból érthető lesz a gyártók részéről a késés, hogy a GPU gyorsítást elvileg mindenkinek meg kell írnia a saját GPU-s készülékeire. A Samsung-nak a Mali-400-ra, a HTC-nek Adreno 220-ra stb., de lehet van valami egységes API féleség az ICS-ben és csak optimalizálni kell. Fene tudja.
-
MerLinh
senior tag
amugy 4ext recoveryre visszatérve: Backup | Restore:
•Correctly calculates free space needed to complete a backup ( version > 2.2.6 RC4 )
•Tar backups (can be switched on or off)
•Complete CWMR5 compatibility
•All Backups you create will be named after your currently installed Rom for easier identification.
•Never unwillingly get "downgraded" to EXT3 again
•Always restores backups using the file systems you HAD on your partitions at the time of creation!
elméletileg kompatibilis cwmr-el =) de mondjuk kérdéses mennyire...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xbox Ultimate előfizetések
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest