Új hozzászólás Aktív témák
-
randras_83
addikt
ebben az esetben akkor csak az antutu téved. no para és szerintem cybernél is ez van.
@taxy: mondtam én, csak az időzítéssel volt gond.
@levmen: nem kell aggódni, én nem szoktam ezekkel az értékekkel foglalkozni., ha érzésre ok, akkor nekem mindegy, hogy mennyi az antutu, JMB kernelell 6600 valamennyi volt...szóval szerintem nem mérvadó, vagyis inkább van akinek igen.
-
zho-lee
addikt
Köszi szépen!
Az első kell, mert revelationt akarok (szeretnék) feltenni.. de amit linkeltél megtaláltam már, csak a letöltő linket nem látom, le is fordítottam az oldalt akkor sem.
Lehet, csak én nem látom?
Apropó, ami a Revelation romban van, az milyen kernel?Most ez van fenn, és nekem nagyon bejön, hibátlan. Ezt próbálta már valaki amúgy?
-
Studiossrác
aktív tag
Értem, köszönöm szépen.
Tudsz/tud valaki abban segíteni, hogy hogyan rootoljam, s-offoljam a telefont? Tudom az első hsz taglalja, de nekem nem világos.
Nem elég ha a htc-től kikérem a kódot? (nekem olymind1 már, nem garanciális a telefonom) Ha elég, akkor hol lehet ezt megtenni? Az első hsz-ben lévő összefoglaló említi ezt a lehetőséget, próbáltam rákeresni, de csak az xda-s megoldást találtam.
Szerk: gondolom a HTCdev kell nekem. Jó lesz ha ezt használom?
-
Studiossrác
aktív tag
Urak!
Van egy picivel több mint 2 éves sensation készülékem. A garanciája nemrég járt le. Előjött 1 olyan probléma a telefonon, amit anno már garanciásan is javítottak.
A probléma a következő: az alsó fizikai érintőgombok nem/vagy félre érintkeznem. Értelemszerűen ha nem érzékel, akkor nem csinál semmit. Visszakapcsoltam a rezgő visszajelzést, ez esetben nem is rezeg a telefonom. Ha félreérzékel, akkor meg a fizikai gombok helyett, az érintőkijelző alsó sorában lévő menü lenyomásának veszi a fizikai gombok érintését (remélem így érthető a problémám).
Lényeg: 17k-ért cserélnék nekem a kijelzőt fél év garanciával. Ennyit még megérne a dolog. Ugyanakkor előjött 1 újabb probléma 1-2 napja. Ha beszélek valakivel hajlandó úgy dönteni a telefon, hogy benyomja magától a hívástartást, és el kezd mást felhívni. Ez szerintetek kijelző hiba vagy pedig szoftveres? Ha szoftveres, akkor szoftver újratelepítéssel megoldódhat a probléma? Vagy akár 1 romcserével? (teljesen gyári a telefon, se s-off, se root nem volt)
Lényeg: ha ez a hívástartás probléma nem kiküszöbölhető, akkor nem éri meg kijelzőt cserélnem a telefonban. Ha viszont kiküszöbölhető ez a probléma, akkor megéri.
Ui: megtudnátok nekem mondani az új htc szerviz elérhetőségét? Pl a honlapjukról 1 linket. A fenti szerviz árat nem a hivalatos márkaszerviztől kaptam.
-
Beri
addikt
Mivel a kamerát úgy egy az egyben kilőtték, elég sok pontot elintéztek egy csapásra (FD, felbontásváltás miatti azonnali FC, stb.), de azért még maradt itt bőven. Hiába írták CM-ék, hogy video glitchek javítva, ugyanúgy megkapod őket, csak talán ritkábban. A BT még mindig nem működik tisztességesen, a tétlenség alatti akkufogyasztás még mindig nincs rendben, random appok záródnak be, vagy működnek furcsán (navigon-nő hangja recseg, ha olyanja van), widgetek nincsenek a helyükön egy újraindítás után, stb.
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Plusz posta akkor inkább itthon egybe megveszek mindent 1-2ezer ide oda már nem számít így is belefutok egy 30ezerbe és még akkut nem is vettem,valamiért csak úgy jó ha beszorítom papírral pedig épnek tűnik...A csere óta nem porosodik egyébként? te is kétoldalúval ragasztottad bele?
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Igen néztem én is a videót,az új üveget mivel vagy hogyan ragasztottad a helyére? vagy körben öntapadós? láttam hogy ahol az érintő gombok vannak oda rakott valamit de nem tudom mi az...Külföldről csak a legvégső esetben szeretnék rendelni,esetleg tudtok itthon olyan helyet ahol egyben lehet kapni kijelzőstül az egészet? 27ért találtam de az nagyon sok érte,egy digitizer pedig kevesebb mint a fele.
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Mármint mi fog menni az sd? Igen bekapcsol semmi baja teljesen jól érzékeli az érintést is,írtam a speedshop-nak szerintem elég lenne egy digitizer csere is.Neked is csere volt?Mennyibe fájt? egyik helyen 13ezret mondtak nekem a cserére.Hátlapot kellene még olcsón szereznem,nagyon fáj a szivem egy fehérre de itthon húzós árban van.
-
xatis
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest