- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
randras #15939 üzenetére
ok, nem is tudtam, hogy lehet az elso screenshotnal tovabbmenni.
itt a kert screen. fontos megjegyezni, hogy kb masfel oraja vettem le a toltorol.
szerk: T0rnad0, nagyon szivesen.,
szerk2: randras-nak, egy fontos dolgot kifelejtettem. 1.5xx. sw-vel kaptam, es mivel lattam, hogy kinn van FOTA-n az 1.7xxx ezert letoltottem es feltelepitettem azt is, akksirol hajtva. Volt meg kb 10-15perc YT nezes HQ ; On beallitassal.
-
zonusz
aktív tag
válasz
randras #15944 üzenetére
A Task Kiler Pro szerint most éppen a gmail, térkép, jegyzet,Beautiful widget, összesen talán öt, de most gyilkoltattam le őket. Most beállítottam az auto kill-t, mert az újrahúzás után most vettem észre, hogy nem volt bekapcsolva. Hozzáteszem, hogy amíg nem volt meg a Task Killer, addig sem merült ilyen tempóban. Majd megnézem egy óra múlva mi fut rajta, most töltőn van, mert mióta írtam 9% lett az aksi.
-
zonusz
aktív tag
válasz
randras #15933 üzenetére
Azt sajnos nem tudom, hogy hol kell megnézni a futó programokat, de az biztos, hogy kevesebb, mint amennyi a galiba előtt volt fenn. Elviekben a gmail, naptár, óra stb. Azóta már 65%-on van. Ilyet még új korában se tett, nemhogy a frissítés után. Azt sem értem, hogy miért esett össze állandóan az "Agenda".
-
Balinov
titán
válasz
randras #15924 üzenetére
microSD az a Kingston C10-es? C6-os SDHC Sandisk Extreme-m ennyit tud pl.
tesztvideo az erkelyen. YT alkalmazast hasznalva, wifi-n feltoltve
-
zonusz
aktív tag
válasz
randras #15881 üzenetére
Hááát, még egy éves sincs. Ennyi pénzért azért talán egy picit többet vártam volna. Tudom, hogy itt különösen nem divat mást emlegetni, de a hat éves Nokiám ma is hiba nélkül működik (igaz ehhez képest semmit nem tud, csak telefonálni lehet rajta). Ha ez igaz, hogy így megy, akkor ez egy drága kirándulás volt és visszatérek a "csak" telefonokhoz.
-
Balinov
titán
válasz
randras #15847 üzenetére
aszondod, azt hogy kell? settings-bol elerheto factory reset-en mar ugye tulvagyok
ezt meg megprobalom, nem megy, viszem vissza szervizbe (vagy cseretletni)
szerk:
amit nem ertek, hogy gyk standyban, 0 hasznalattal, hogy tud az akksitoltottseg ennyi ido alatt ekkora droppot produkalni -
DjTaRsY
aktív tag
válasz
randras #15768 üzenetére
Nekem is porosodik picit, de ez csak arra lesz jó, hogy bevigyen a szervizbe és talán cserélik az előlapot, és nem lesz rajta karc.
Csak LCD panelt ne cseréljenek, hátha a rosszabbikat kapom
Hátlapba meg beleragasztottam egy intel i5 matricát, azóta tök jól elvan, nem nyöszörög.1
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
randras #15485 üzenetére
Kár, hogy az firmware frissítésről, új hboottal való probléma, nem rootolható újabb szoftverrel való helyzetről, 4extr-ről írni már nem volt időm, így azok kimaradtak a tudástárból, és éppen ezek a témák amik mostanában problémát okoznak azoknak, akik most S-OFF-olnának, most lenne szükségük rootra/új romra.
Ez van. Majd ha lesz időm, talán azok a cikkek is megszületnek. Addig is ott az XDA, minden le van írna, szerintem el lehet lenni vele. -
hito
nagyúr
válasz
randras #15485 üzenetére
És akkor linkelek neked az oldalról egy rom telepítést. Ez lenne az alapos, részletes leírás? Ez alapján egy kezdő meg tudja csinálni amit szeretne?
Pap, igen, idáig megvagyok. S-off ok, CWM fenn van, rootot megcsináltam, felflasheltem azt a fw-t és utána kérdeztem, hogy mi a teendő.
-
hito
nagyúr
válasz
randras #15467 üzenetére
Gondolom azért nem árt ha csatlakoztatva van a készülék
Milyen módban csatoljam? Kikapcsolva, bekapcsolva, downloadban, bekapcsolva HTC Sync módban, vagy hogy?
Egyébként az általad linkelt rarban nincs tacoroot.sh fálj. Az nem baj? Én letöltöttem egy zip-et, abban benne van a fájl.
reszerk: és tegyem bele a C-re kicsomagolt PullAdb mappába?
Pisilnem kell anyu
-
rgeorge
addikt
válasz
randras #15455 üzenetére
Ettől még az E-Care nem biztos, hogy javítja. Annak idején rám egy német T-Mobile-s Sensationt akartak rámsózni, arra nagy nehezen rábólintottak a bolt szerint, hogy javítanák, ha bevinném. Nem csak ezért, de végül visszavittem és visszakértem a pénzt, például előttem is már valakinek el próbálták adni ugyanezt a telefont új, bontatlanként, pedig már akkor sem volt bontatlan, és még utánam is volt két vevő, akinek kínálgatták, ugyanúgy újként.
-
hito
nagyúr
válasz
randras #15435 üzenetére
Az van amit írtál. Nem vagyok root. N900-on annyira egyszerű
X Terminál, majd root és azt csinálok amit akarok. Jó, mondjuk hülyeség volt ahhoz hasonlítani, nem egy kategória, az teljesen másra van, eleve debian alapú linux fut rajta, majdhogynem egy teljes értékű asztali linux.
Az a tacoroot érdekelne engem. Talán az segítene. De sehol nem találok leírást, letöltést.
-
hito
nagyúr
válasz
randras #15425 üzenetére
HTC sync uninstallálva, USB debug be, marketen kívül ki (de most bekapcsolom), fastboot ki. Még egy temp root-ot is csináltam neki, mert 1.52.
Mindent megcsináltam mégis failed to get root
Na ezért utálom a HTC-t és ezért szeretem a Samsungot. HTC-n minden vagy lehetetlen, vagy k*rva bonyolult. SGSII-n mindent (root, CWM, főzött rom telepítés, tabletUI beállítás) kb. 12perc alatt megcsináltam.
-
Eddie141
senior tag
válasz
randras #15398 üzenetére
Igen, ICS. 4.0.3 sense 3.6
Szoftverszám: 3.32.415.15#15406 claire78: Szerintetek ez működhet?
-
Lacopapi
addikt
válasz
randras #15310 üzenetére
Akkor van egy hátrányos helyzetű Sensationom? Az egy dolog,hogy nincs magyar nyelv (morelocale felejtős),mert azért nem ez az első androidos telóm,vagy HTC-m,de akkor csakugyan lehetséges,hogy nem jók a radio beállítások...emiatt küszködhet a jellel és akár a nagymértékű fogyasztás is ennek a számlájára írható....hmhm...nem jó hír.
-
-
csipuka
senior tag
válasz
randras #14994 üzenetére
Nalam a GB rommal idonkent disconnect-telt a a ceges wifirol (ICS-el minden OK), es akkor merult a telcsi mint allat. Ha nem volt disconnect, akkor szep lapos volt a gorbe. Nalam raadasul epuleten belul alig van 4g, de a telo probalkozott folyton 2g->4g valtassal.
Asszonynak otthon a telcsije szinten folyton a wifin log, akar 2 napig is birja.
En ezt tapasztaltam.
Ha elmegyek otthonrol akkor a wifit kikapcsolom (illetve a Llama, mar amikor mukodik...), ne egyen semmit, de otthon folyton megy. -
-
-
Az-X
őstag
válasz
randras #14984 üzenetére
8ó 1p 22mp
Képernyő 50% - 1ó 52p 11mp
Hanghívások 43% - 1ó 3p 10mp
Cella készenlét - 4% - 8ó 1p 22mp
Nem használt telefon - 3% - 6ó 9p 10mpROM, kernel ha minden igaz gyári, én nem nyúltam hozzá.
Radio-t nem hallgatok (se zenét, se filmet semmit)
Fényerő automatán.
GPS, Bluetooth ma nem volt bekapcsolva.
Az aksi elvileg új.Nem tudom, de nagyon gáz ha ez ennyitől lemerül
-
kokler
aktív tag
-
kokler
aktív tag
válasz
randras #14950 üzenetére
Kedves randras, kérlek kutakodj máskor kicsit keményebben! A múltkor már feltettem ezt a képek a töltőkről való eszmecsere alkalmával, de így gyorsabb, mint megkeresni újra
Nagykereskedés webáruházából képernyőmentés csak Neked! Részemről ennyi a töltő kérdéskör és csak remélni tudom, hogy nem villamosmérnök vagy... -
Zirowe
nagyúr
válasz
randras #14950 üzenetére
Nekem az ipod touchom akksiját tette tönkre egy utángyártott töltő, de annyira, hogy be se lehetett kapcsolni, ha nem volt töltőre dugva, és már egy töltés elég volt, hogy haza vágja.
Amúgy attól még, hogy a szerviz drága árat mondott a másik telefonod javítására, nem biztos, hogy az tényleges annyi is.
Én a bolti ár töredékéért javítottam meg édesanyám htc herojának érintőproblémáját.
Ebay+youtubeon majdnem minden telónak van fent disassembly videója. -
Something_
őstag
válasz
randras #14484 üzenetére
Amúgy ha jól emlékszem, az időjárásos élő háttérképnél esélytelen kikapcsolni a hangeffektet, mikor megvettem a telót, az első 1-2 hétben ez volt a hátterem, de pont emiatt cseréltem. Nem találtam sehol, pedig baromi szép
Más:
írtam pár napja, hogy automatikus hálózati időzóna frissítésnél (vagy mi a tököm a neve) késik az óra 15 percet. Átállítottam manuálisra és valaki azt mondta, hogy napi több percet fog késni/sietni.
Nekem kb 3-4-5 napja van manuálison és nem késik/siet semennyit sem. -
Zirowe
nagyúr
válasz
randras #14010 üzenetére
A rendelkezésre álló, nem letiltott fastboot parancsok, készülékenként és hbootonként változnak.
Úgy néz ki, hogy mivel a sensation a nagy "szigorítás" hevében jött ki, a sima oem unlock/oem lock parancs tiltva van, ezért kell a revolutionary és a writesecureflag (amiből amúgy van readsecureflag is).
De mélyebbe nem mentem bele.
Azt tudom, hogy a google készülékeknél lehet nyitni és zárni az oem unlock/lock-al.
HGabor89: leírás készítése olyan, mintha céltáblát festenék a hátamra, ezért nem írok soha ilyet.
Amúgy el se hinnéd milyen spúrok az emberek (most nem az s-on-ra gondolok). -
Xaels
félisten
válasz
randras #13954 üzenetére
Sokkal gyorsabb lett és gördülékenyebb, laggal eddig nem volt dolgom, meglepődtem is. Erős terheltség jó kérdés, nem szoktam játszani csak böngészni, de azt bírja Sense újraindulás nélkül Opera Mobillal. Elég sok a szabad memória.
Gyors Quadrant eredmény: 2105
Fogyasztás tegnap nekem rendeben volt. Egyenletesen merült a telefon egész nap. Máskor mire hazaérek 20% alatt vagyok, de tegnap 31%-al tettem töltőre pedig érzésem szerint többet is használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest