Új hozzászólás Aktív témák
-
Az-X
őstag
Hopp a leglényegesebbet kihagytam. Rendszeresen panaszkodnak ismerősök, hogy hívnak, náluk kicseng, én meg nem látok, nem hallok semmit. Se nem csörög a telefon, se nem fogadott hívásként nem jelenik meg... Illetve olyat is csinál, hogy nem csörög, hanem egyszer csak kapok egy sms-t, hogy a következő számról nem fogadott hívásom volt. Ez gyakorlatilag sajnos nálam már a készülék használhatatlanságát jelenti. Nem hiszem, hogy egy új ügyfél órákig fog hívogatni, hogy hátha felveszem
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Hát nemtudom... nekem csak komolyabb játékoknál,netezésnél vagy olyannál melegszik ami tényleg használja a procit ha nagyon meleg megfújkálom párszor szemből a kijelzőt és egész jól visszahül,engem is idegesít picit de már meguntam ha akar hát olvadjon el az egész nemtudok mit csinálni vele...
-
enginev3.0
félisten
alap romnak néz ki
De ha mindenképp akarod, akkor ahogy egy oldallal ezelőtt is írtamvagy telepíts zip-el
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1419534A zip az gyári de rootolt tehát kicsit több jogosultságod lesz
-
kaciokos
őstag
Nem fognak működni, mivel az SD kártyára kitett app-ok egy része mindig a belső memóriában marad, és ez hiányozni fog neki.
Az útnyilvántartó proginál meg kellene tudni, hol tárolja az adatokat, ha SD-n, akkor rendben, ha nem, akkor nézd meg, nem lehet-e exportálni/importálni.
-
randras
veterán
Hát ja... én jelenleg egy ilyenre várok. Nekem pl. nem sokat számít, ha van nálam töltő, mert nincsen hova bedugni, nekem egy ilyen sokkal hasznosabb, remélem, tényleg hozza az adatlapjára írt értékeket... ha USB-n tényleg feltöltődik maxra 3.5 óra alatt, és abból egyszer tökig fel tudom tölteni a telóm, nagyon-nagyon elégedett leszek. (2170 forint)
-
randras
veterán
A WiFi-t kapcsold ki nap közben, ha nem használod, illetve a Fiókok és Szinkronizálásnál lövögesd ki azokat a dolgokat, amiket nem használsz, illetve ésszerűsítsd a szinkronizálások gyakoriságát. Van nagyobb kapacitású akksi, illetve vannak olyan ROM-ok, amikkel jobb a fogyasztás. Viszont fényévekkel sosem lesz jobb: nagy az a kijelző, és sokat fogyaszt.
-
randras
veterán
-
randras
veterán
Sok mindentől függ. ROM, kernel, radio, használati szokások, fényerő, mobil internet/GPS/bluetooth be van-e kapcsolva hosszabb ideig, illetve hogy milyen állapotú az akksi. Hogyha reggel 10-kor vetted le a töltőről, és most 15%-on van, az teljesen korrekt is lehet, ha pl. annyit használod mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztrofotózás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch
- Építő/felújító topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest