- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgs123456
tag
válasz
zonusz #16708 üzenetére
Ezen vitáztak már sokat és még fognak is...
Szerintem ilyen kaliberű készüléken, mint a sensation, nincs szükség task killerre. Mármint olyanra nincs, ami magától zárogatja be az alkalmazásokat. Viszont bármikor beragadhatnak appok és olyankor azért nem rossz, ha le tudjuk állítani a felesleges futást. -
sgs123456
tag
válasz
zonusz #16701 üzenetére
Nekem is volt ilyen...
Nekem akkor volt ez, amikor a beállítások/fejlesztői lehetőségeknél bekapcsoltam a törölje a tevékenységeket, illetve a háttérfolyamatok korlátozását.
Ha használsz valamilyen taskkillert, vagy akármit, ami a memóriád ürítésére szolgál, akkor könnyen lehet az a gond.
Vagy pedig olyan programot/programokat használsz, amiknek nagy memória igénye van. És a rendszer kénytelen kilőni a sense-t, ami szintén nem memória barát. Autokillerrel megnézheted, h ha egyenként kilövöd a programjaidat, h mi mennyit használ.DjTaRsY
Én sem tettem fel az új radio-t, úgyhogy passz, h nekem miért nem volt jó a wifi.
Már kérdeztem, de még nem jött válasz senkitől. Te tudod, h pontosan mit csinál ez a radio cucc? -
gatto_
senior tag
válasz
zonusz #16701 üzenetére
Nem lehet, hogy valamelyik programod okozza a sense újraindulását? Valami olyan amelyik sok memóriát zabál. Nekem akkor csinálta ezt, mikor feltettem az Avast-ot. Akkor rendszeresen ezt tapasztaltam. Amint leszedtem megszűnt ez a jelenség. Gondolom más program is okozhat ilyet.
-
SpinDoktor
csendes tag
válasz
zonusz #16498 üzenetére
Nekem ilyet nem produkál. Egyetlen furcsaság maradt meg, hogy lezárt képernyőnél is le tudom húzni a Notification bar-t - vagy ezt minden Sensation így csinálja?
Szerintem vidd vissza, aztán ha úgy sem jó, kérj cserét - ha jól emlékszem a harmadik javítást már nem vagy köteles elfogadni (de javítsatok ki, ha rosszul mondom). -
Balazs_
senior tag
válasz
zonusz #15134 üzenetére
Google Wallet-->Fizetési módok
-
petipetya
nagyúr
válasz
zonusz #15085 üzenetére
A https://wallet.google.com/manage/ oldalon fizetési módok / hitelkártya törlése, majd új hozzáadása.
-
herdsman83
tag
Jelentem megpróbáltam, benzinnel se jön le, bravo. Ezek után szerintem alap hogy a hátlapomnak cserebere van, nem? Milyen szerencse hogy ők a hivatalos magyar forgalmazók, legalább nem lesz kérdés hogy tudnak-e hátlapot szerezni. Számla megvan, 3 napon belül vagyok, egyébként pedig a b***s roh**t fér*** ge***es p****ba!!!
-
mumk1
addikt
Vagy szedd le a Rings Extended nevű appot. Ezzel nem kell könyvtárakkal bajlódni.
-
-
Xaels
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest