- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
milapsy #35460 üzenetére
Megoldódott végül a probléma, de hogy mi oldotta meg azt én sem tudom.
Letöltöttem a gyári RUU-t a készülékhez. Tudtam, hogy mivel újabb szoftververzió van a készüléken, így nem fog felmenni, de gondoltam hátha kijavít valamit telepítéskor. A futtatáshoz visszazártam a bootloadert és elindítottam a RUU-t. Miután hibaüzenettel megállt, újraindítva a készüléket be tudtam lépni recovery-be.
Ezután már fel tudtam tenni a RevolutionHD ROM-ot, (a MIUI nem megy fel valamiért).Sajnos beigazolódott amit szinte biztosra vettem, hogy az eredeti hibák (gombvilágítás és G-Sensor) nem oldódtak meg.
-
-
-
illes0102
aktív tag
válasz
milapsy #34582 üzenetére
felraktam egy stock recoveryt, ha rámennék h recovery akkor hirtelen bejön egy htc-s cucc ott piros szöveget ír nem tudom elolvasni mert nem sok ideig van, és vsszalép Hboot-ba akkor most ez lenne a stock recovery? vagy nyissam a bootloadert úgy rakjam rá a recovery-t és utána zárjam vissza?
nem nem piros szöveg jön be, és hbootba most Security warningot ír relocked alatt
, de nem tudom elolvasni mit ír mert gyorsan ellép róla
-
-
illes0102
aktív tag
válasz
milapsy #34570 üzenetére
rendben megpróbálom aztán jelentkezem hogy sikerült, ez a sima RUU? vagy valami módosított mert ugyan ezzel a névvel már van egy letöltve ezzel próbáltam eddig csak nem ezzelma módszerrel
már csak a fastbootos dolgot kéne a gépen működésre bírnom hogy a valós verzió számomat tudjam -
szunyi777
őstag
válasz
milapsy #34561 üzenetére
Én is azt hittem, hogy az akksim a gond 2-3 héttel ezelőtt.
2 őránál többet ki sem birtam hozni belőle.
A féyerő is nagyon befolyásol észrevettem.
Autómatikuson van, de az összes érték jóval lejjebb van véve, és igy is szépen látszik minden ,ég napsütésben is.
1200 Mhz a plafon 3 magra korlátozva ondeman kormányzóval,3G helyett 2G, 2X battery leszabályozza a netkapcsolatot képernyőzárás után, Greenify, stb....
Azóta a 3-3.5 óra 1 kis játékkal, böngészéssel, FB, stb mindig megvan.
A multkori 4 órát még nem értem el mégesgszer, de 3:45 perc átlagosn, ha nem játszom pl.: Fifa14
Ezek nélkül a 2 sincs meg sajna... -
Lacopapi
addikt
válasz
milapsy #34557 üzenetére
Fogyasztásról : nálam stock rom van,az új kernellel,Nova launcherrel,szinkron bekapcsolva...ma nem használtam a telefont,mert nem volt miért,reggel néztem pár percet netet,azután és előtt csak letéve...14 óra után 84%-on vagyok. Persze ez nem a jellemző használat,de alapállapotnak nem rossz
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
milapsy #34530 üzenetére
de én nem tudok s-off ról
vagyis igen, kirkri kollégának van egy ilyen kuriózuma....én azt javaslom, hogy nyissa a bootloadert, tegyen fel egy custom recovery-t, majd egy általános főzött romot!
a garancia, az már így is (millió pénzbe kerülne a htc szervizes alaplap), úgy is bukott.... -
illes0102
aktív tag
válasz
milapsy #34527 üzenetére
MÉG nem adom fel!! van még 1 hét a téli szünetből rajta leszek a dolgon... annyira nyomja a csőröm hogy itt van a sensation és a One X... és egyszerűen már nem nyúlok a működő sensationhoz mert ez valami bitang jó telefon vagyis hát mostani esetben ipod... megkérdem a környéken GSM szervízbe, bár ha benyitok hogy S-OFF-ot szeretnék lehet furcsán nézne rám, de megpróbálom... és ha lesz valami használható szólok
-
Lacopapi
addikt
válasz
milapsy #34523 üzenetére
Ha mindegyikkel így van,akkor használsz valami olyan appot,ami beragad(hat),más ötletem nincsen.Bár volt régebben egy Sensationom,na az merült ilyen szélsebesen- míg el nem adtam....bár gondolom utána is,csak azzal már más küzdött.
Szóval lehet hardveres is a gond.
HUTCHDB...örülök,hogy visszanézel ide
Hiányzik a tapasztalat.(mármint nekem).
Más: a gyorstöltés nem károsíthatja az akksit ?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
milapsy #34523 üzenetére
pont azért eszi meg a rendszer a legtöbbet, mert annak futnia kell mindig.
ha folyamatosan neteznél, és menne a kijelző, akkor a kijelző és a net lenne az első helyen.(#34524) illes0102!
ha van fastboot-od, akkor miért lenne alaplap hibás?
ekkor az alap "rendszer" működik a telefonod, de a system particióval van/lehet hiba.
ha van fastboot-od, akkor én a helyedben keresgetnék még az RRU-k között! -
illes0102
aktív tag
válasz
milapsy #34522 üzenetére
Próbáltam ezt "RUU_ENDEAVOR_U_JB_45_S_HTC_Europe_3.14.401.31_R_Radio_5.1204.162.29_release_302015_signed (1)" lefuttatni de a szoft verzióm :4.18.401.2 úgy hogy nem igazán tetszett neki és amikor frissítette volna hibát írt. most találtam egy fórumtársat aki elvileg ilyen Jtag-es javítással foglalkozik megkérdeztem miylen árban mozogna ezt megcsinálni... most várom a válaszát. imeit fastbootban látja minden.. ez nem hardveres gond csak a htc szervíz akarna a nyakba verni egy alaplap cserét szerintem. bár lehet csak én vagyok ellenszenve az ilyen szervizekkel szemben ...
-
szunyi777
őstag
válasz
milapsy #34490 üzenetére
Én is Windows 8.1aalól nyitottam a készüléket.
Ha 64 bites, van rá driver, de azt csak úgy bírod telepíteni, ha engedelyezed csökkentett módban, az idegen driverek telepiteset.
Csökkentett mód elérését megtalalod google.
Ha jól tudom, akkor az új htc sync meg már támogatja a win8 at.
Gondolom alaplapi usb csatlakoztál?! -
Steve1207
veterán
válasz
milapsy #34480 üzenetére
Jó dolog a nagy akksi, szintén kedvelem a Lenovot, de a P780 batár nagy. Most néztem kézben egy LG G2-t havernál és egykezes használatra már végképp felejtős nálam, HOX is nagyon határeset, de ezt még épp lehet és a formája miatt szeretem (a többiek ráhagynak elég nagy területeket pluszba, nem mellesleg a kijelző is nagyobb...). Mellesleg a G2 "jóval" kisebb, mint a P780. A magasság nem vész, igazából a szélesség, ami ezt nagyon befolyásolja és kb minden kilóg már innen. Szóval, ha az ilyesmi nem zavar akkor hajrá, jó cuccok ezek, de nekem jó volt látni életben, hogy elmenjen a mégnagyobb telóktól a kedvem.
Ja, annak a 3000-es akkujáról annyit tudtam meg, hogy ha nem használja van, hogy még délután is full-on van. Viszont úgy pörög, hogy nagyon, megijedtem, amikor nagyítottam a térképen -
Lacopapi
addikt
válasz
milapsy #34480 üzenetére
Ha így gondolod,sok sikert hozzá...tegnap tapogattam a lányom SGS3-át és azt kell mondjam,hogy a fórumos fikázásból kiindulva valami botrányosra számítottam,de az az igazság,hogy teljesen vállalható. Azt kétnaponta is elég tölteni - a HOX-nál ez csak ábránd,na és a fotói....ajhaj...no mindegy,nekem ennek ellenére tetszik a OneX,úgyhogy maradok ennél. Valamilyen kompromisszumot mindegyiknél kell kötni,ennél pedig már tudom,mire számíthatok. A mostani mókolásaimmal pedig egyre jobb lesz
A polikarbonátról meg annyit,hogy már négyszer pottyant ki a kezemből,meg esett le asztalról és különösebben nem viselte meg a dolog -
szunyi777
őstag
válasz
milapsy #34440 üzenetére
Én meg nem !
Ilyen sem volt mostanában.:
Kép
Kép
KépAlakul a kijelzőidőm végre...Eddig örültem a 2 órának, most meg 4 !
SlimBean !
Nem tudom, hogy jött össze ilyen szépen...
Ment a wifi, sakkoztam online, böngésztem, FB, youtube, stb...
Mostanában már 3 óra fölött volt, de 4 még soha!1 dologra gondolok: Leszedtem a Viper4Android-ot reggel, lehet az zabálta Nekem az akksit eddig b@sszus!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
milapsy #34029 üzenetére
a samsung galaxy s1-ben és s3-ban volt wolfson DAC, mindenki odáig meg vissza volt, mondjuk nem volt rossz, de a HOX jóval nagyobb hangerővel, és az "én zenémre" jobb hangzással bír.
a flac tömörítés nálam igen ritka, mivel a 70-es, 80-as évek disco zenéit örülök, ha "bármilyen" formátumban meg tudom szerezni...mondjuk azért vannak kivételek, amelyek megvannak losslessben.
(#34030) Steve1207!
köszi szedem...., de lehet már ma nem lesz kedvem hozzá, holnap nagyon korán lesz a felkelés.... -
Heroldg18
tag
válasz
milapsy #33855 üzenetére
És mennyire nehéz így új rom-ot felrakni? Mert így folyamatosan olvasom itt a fórumot hogy több kernel meg ilyenek. És így bonyolultnak tűnik
Annó egy HTC HD2 -m volt ott a végére már nagyon belejöttem de ott is csak SD-re telepítettem a romokat.
Meg itt hogy melyik rom alá melyik kernel megy stb.. -
csiszta2
csendes tag
válasz
milapsy #33827 üzenetére
Minden megy hibátlanul, gps-t talál hamar, bluetooth-al gépre küldözgetek, nem vettem észre semmi egyéb gondot. Régebben összetörtem, de utána még sokáig jó volt, úgyhogy nem biztos hogy az a gond. B-tel.huról vettem a telót. 1+1 év garancia van rá, ami elvileg azt jelenti h egy év gyári hardveres gari +1 év szoftver gari. Úgy gondolom hogy 1év 3 hónap után ezzel hiába küldöm vissza. Ezért kérdeztem h meglehet e nézni valahol a htc oldalán, hogy van e még gyári gari rajta? Ha nem lehet megnézni, akkor megpróbálom szoftveresen javítani, garancia vesztési lehetőségem már nincs és hátha sikerülne javítani.
-
csiszta2
csendes tag
válasz
milapsy #33825 üzenetére
Régen tettem rá gyári romot, amihez nem kellett nyitni a bootlodert, de nem egyből lett ez a gond hanem majd később jelentkezett. Nem tudom hogy ott rontottam-e el valamit vagy egyéb baj van.
[link] Ennyit ír, semmi egyéb hibajelzés, csak egy ideig a hiba helyén írja hogy bekapcsolás és utána átvált erre hogy hiba. -
Merrell
csendes tag
válasz
milapsy #33615 üzenetére
igazából fogalmam sincs...a leírtak szerint ment minden...eljutottam a Team Win Recovery Proj. ig.és - mentenivalóm nincs mert már szétcsesztem mindent (gondolom) így a telepítésre mentem
Itt kapok mattot, mivel nekem csak ez az Evita rom van felmásolva telefonomra...és ebben az állapotában nem tudok mást feltenni. Az install végén kiírja hogy "succes" , de a rebootnál fagyás..nem indul. -
milapsy
aktív tag
válasz
milapsy #33553 üzenetére
haat en asszem vissza terek az insertcoin-ra..... jonak jo a viper rengeteg beallitasi lehetoseg amiket persze sose hasznalok
viszont meg rocog ez is, az insertcoin meg ugy fut mint forro kes vajba
de azert meg az alex kernellel meglesem, hogy milyen.... meg nezek egy akku idot milyen lesz, bar sokmindenre nem szamitok
-
ferob
őstag
válasz
milapsy #33549 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a jelenlegi friss verzióknál is az történik-e, ami régebben, de azoknál, míg nem változtattál a telefonon semmit, tehát nem frissíted vagy bármi hasonló, addig maximum annyi történhetett, ha egy hardveresen egyező telefonhoz való, de eltérő CID-es nandroid mentést használsz, hogy tévesen, a nandroid mentéshez tartozó CID-et mutatja a telefon, de persze valójában nem változtatta meg semmi.
-
szunyi777
őstag
válasz
milapsy #33484 üzenetére
hboot 1.37 van nekem!
De kaptam egy tippet xda-n
Módositani kellett az update-script-et, mert nem volt benne az 1.37assert(getprop("ro.product.device") == "endeavoru" || getprop("ro.build.product") == "endeavoru");
assert(getprop("ro.bootloader") == "1.28.0000" || getprop("ro.bootloader") == "1.31.0000" || getprop("ro.bootloader") == "1.33.0000" || getprop("ro.bootloader") == "1.36.0000" || getprop("ro.bootloader") == "1.39.0000" || getprop("ro.bootloader") == "1.72.0000" || getprop("ro.bootloader") == "1.73.0000");
show_progress(0.200000, 0);
ui_print("");
ui_print("**************************************** ********");
ui_print("* *");
ui_print("* Team Horizon Presents *");
ui_print("* XenonHD *");
ui_print("**************************************** ********");
...................................Szépen kiegészitettem: || getprop("ro.bootloader") == "1.73.0000"
-
szunyi777
őstag
válasz
milapsy #33466 üzenetére
De recovery-ben kell legyen?
vagy hol adja meg a parancsot?A teló csak fastbootban ismeri fel, recoveryben nem
cmd parancsorból adta meg a adb sideload rom.zip csak lefutott és annyi
nem másolta átAzt irta, hogy neki a recovery/sideloadban cache és dalvik van... azt kell pipálni, majd elhúzni?
-
Shokkolo
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
milapsy #33430 üzenetére
máshogy csináltam...
nyitottam a bootloadert.
ismét feltettem a twrp-t.
majd a gyári nandroid romot.
kernel flash.
gyári recovery.
bootloader zárás.
kész.
hogy a korábbi flash-nél hogy az istenben maradhatott meg az installer fogalmam sincs.
de most ota-n rakom fel a sense 5 romot.
nagyon köszi egyébként a segítségedet! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
milapsy #33425 üzenetére
nincs root jog.
csak az installer van az alkalmazások között, es szeretné, ha a play-ről frissítenem, majd aztán lehetne rootolni.
de nem ez a célom, hanem, hogy teljesen gyári legyen a rendszer.ezt hogyan tudom megcsinálni ezzel a tool-al?
mert erre nem látok megoldást így hirtelen.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
milapsy #33423 üzenetére
innen tettem fel a 032-es cid-nek megfelelő stock nandroid mentést, szóval nem hiszem, hogy ebben lett volna superuser...
[link]most frissítettem a rendszert OTA-n.
továbbra is itt van a superuser intaller.....már sd kártya törlést és factory resetet is csináltam, de ezt nem tudom eltüntetni.
még megnézem, hogy sima fájlkezelővel látom-e, de szerintem nem.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
milapsy #33405 üzenetére
az van fent, mármint gyári nandroid mentés.
igaz az utolsó 4.1-es, de teljesen gyári állapot.
a frissítést is felajánlja, (OTA) le is tölti, viszont a telepítés nem megy, mivel nincs recovery....
de hogy az istenben ment rá a superuser ? ezt nem értem....
de ez magyarul azt jelenti, hogy rootolt a telefon, de hogyan?
factory resetet sem tudok csinálni, valószínű a recovery hiánya miatt. -
szunyi777
őstag
válasz
milapsy #33380 üzenetére
Igen oda!
Így van, kapni fogsz egy repack kernelt.. Ugyan úgy kell flashelni, és a modulokat is! Dalvik ot törölni kell!
CM10.2 nekem hibátlan!
A cm 10.2 kernel nem megy 340 mhz alá, de xm el hibátlan... És ha használod a trickster mod ot, ott is több állítási lehetőség lesz!. ;-) -
szunyi777
őstag
válasz
milapsy #33378 üzenetére
Az xm kernel pl. Nem működik simán cm romon..
A pontos működési elvét nem tudom, de fel kell tölteni egy online repacker oldalra az eredeti kernelt cm és amit használni szeretnék kernel esetemben xm.. Ebből csinál egy repack kernelt, amit flashelni kell, és azzal már működik a Cm. ;-)
Remélem érthetően írtam le.. -
szunyi777
őstag
válasz
milapsy #33327 üzenetére
Tudom unalmas már az aksi idő, de...
Szerintem az Én telóm aksija gatya!
Akármilyen romot feltettem, jegeltem az appokat, alacsony órajel, 2g használat,Reseteltem a batteryststs.bin stb trükkök.. És max 2 óra képernyőidőt tudok kicsalni...
Az eredeti első gazdája óvta a telót, nem volt nyitva a bootloader, stb...
Gondolkoztam, hogy kicserélem az akksit de inkább EZ mellett döntöttem, mert szinte egy árban van az akksival, és ha az is ilyen hamar merül akkor adtam a Sz@.. egy pofont..
Még nem ért ide..
Most nézem... Van szállitási dijÉn még az nélkül rendeltem egy hete.
-
szunyi777
őstag
válasz
milapsy #33320 üzenetére
A képek önnmagukért beszélnek!
Hboot
UpdatedRáengedtem nyitott bootloaderra a frissitést... És frankón megcsinálta!!!
Frissült a Hboot is végre, és a Philz touch is megy érintővel!!!
Csináltam gyors egy nandroidot a frissitett rendszerről, és ment fel a Pc-re..
Ment vissza szépen a CM10.2, és minden működik rendesen! -
szunyi777
őstag
válasz
milapsy #33309 üzenetére
De be kell zárni a bootloadert, hogy lehessen flashelni a hboot-ot!
A Cm10.2-höz én a Slim_minimal_gapps.4.3. flasheltem, ez is csak a szükséges dolgokat tartalmazza!
-
szunyi777
őstag
válasz
milapsy #33307 üzenetére
Szupi eddig nagyon...
A Videón még nincs hang, de azonkivül minden megy faxán!
De dolgoznak rajta...
1-2 naponta van Nightly és lassan final relase közelben van már
Még annyi, hogy 340mhz a legkissebb frekvencia...
Nem lehet lejjebcsalni sehogyan..Én is Vipert használtam, nagyon király az a rom, csak az is televan fölös dologgal...
A CM meg ugyebár szinte tiszta android! A Kedvenceim...
Egy jó AOKP kerestem, de mind bugos amelyiket próbáltam...A Hboot frissités miatt kérdeztem a frissitést...
Az enyém htc_044 és 1.36 a háboot azsiai...
@centaurium Fórumtársal már beszéltünk a frissitéséről, de eggyenlőre nem bántottam...
Van elvileg hozzá HBoot : 1.73 Ota frissités, de nem mertem belevágni!!
Egyszer próbálkoztam egy toolkittel, és még szerencse, hogy nem lett tégla!!!
Nem szoktam az ilyenektől parázni, meg romot is cserélek ha kell, ha nem... De a Hboottal nem akarok kicseszni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest