- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
A telefonom a szerviz előtt tegnap még jól megszivatott
a factory reset után beállítottam mindent, bekapcsoltam a wifit, stb de a mobilnetet nem kapcsoltam ki
ÉS a telefonom úgy döntött hogy valamihez a mobilnetet használja valamihez a wifit
De mivel nincs mobilnet előfizetésem így csinált nekem 10.000 feletti számlát amire jött értesítés hogy magas a forgalmam
Később vettem észre hogy nincs kikapcsolva a mobilnet, de úgy voltam vele, hogy úgyis wifit használt mindenhez, de nem így volt
A t-mobil oldalán a kedvezmények levonása nélküli számlám (nem tudom mennyi jön ebből le, lehet hogy semmi) 35.500 ft volt(
Persze most hogy tájékozatott az illető aki felvette a t-mobil prevenciós osztályán 20 perc után semmi mást nem mondott, mint ezt a tényt, nincs olyan hogy eltöröljék vagy ilyesmi
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest