- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
A júliusi előtt tavaly júliusban volt utoljára (egy beragadt programbeállítás miatt), firmware frissítések, android és sense váltások miatt nem kellett feltétlenül factory reset.
Júliusban meghülyült teljesen azért kellett.
De annak ellenére, hogy amikor egy asus táblagépen beírtam a gmailem egyből leszinkronizálta az összes programot arra is, ami a telefonon fenn volt, sőt még a telefonom evő háttérképet is kitette magától, azt se tudom honnan vette
De mikor reseteltem a one x-et cseszett akármit magától visszaállítani
Persze szivesen lementettem volna előtte mindent, de sajna pont az volt a baj hogy teljesen használhatatlanná vált a telefon magától lapozott feldobta a billentyűzetet és magától irogatott stb stb...Szóval mentésre mikor kérte a jelszót magától 1 másodperc alatt beírt vagy 50 karaktertGondoltam ezzel úgysem sokra mennék
Lényeg hogy ezért szervízbe nem fogom vinni, sosem viszem, általában én csinálok meg gépeket nem én viszek máshova
Majd ha nagyon ráérek (esélytelen 1,5 éves és 1,5 hónapos kislányok mellett) akkor majd talán egy éjjel nyomok egy resetet
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest