Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung topic
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
A júliusi előtt tavaly júliusban volt utoljára (egy beragadt programbeállítás miatt), firmware frissítések, android és sense váltások miatt nem kellett feltétlenül factory reset.
Júliusban meghülyült teljesen azért kellett.
De annak ellenére, hogy amikor egy asus táblagépen beírtam a gmailem egyből leszinkronizálta az összes programot arra is, ami a telefonon fenn volt, sőt még a telefonom evő háttérképet is kitette magától, azt se tudom honnan vette
De mikor reseteltem a one x-et cseszett akármit magától visszaállítani
Persze szivesen lementettem volna előtte mindent, de sajna pont az volt a baj hogy teljesen használhatatlanná vált a telefon magától lapozott feldobta a billentyűzetet és magától irogatott stb stb...Szóval mentésre mikor kérte a jelszót magától 1 másodperc alatt beírt vagy 50 karaktertGondoltam ezzel úgysem sokra mennék
Lényeg hogy ezért szervízbe nem fogom vinni, sosem viszem, általában én csinálok meg gépeket nem én viszek máshova
Majd ha nagyon ráérek (esélytelen 1,5 éves és 1,5 hónapos kislányok mellett) akkor majd talán egy éjjel nyomok egy resetet
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 15 Plus 128GB PiNK 1OO% ! 4 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA