- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #25904 üzenetére
Neked megmaradtak az ElementalX kernelnel a telepiteskor beallitott cpu frekik? En idönkent azt veszem eszre, hogy elmaszkalnak. Nem tudom, hogy azert-e, mert fönt van a Trickster es belekavar, de abban is beallitottam. Idönkent mikor veletlenül menyitom, latom, hogy nem az van ott, aminek lennie kene, akkor beallitom, be is allitom a zarat, de restart utan megint elmegy..
Hat igen, varhato volt sajnos, kijött az uj modell, fejlesztök nagyresze azzal foglalkozik tovabb.. Szerencsere nincs nagy különbseg, ugyhogy remelhetöleg nem fog nehezükre esni erre is portolni azert.
En amiket beallitottam es müködnek: apm, horizontal eqs, header click, quick flashlight, ram usage a recent appnal, meg a következö ebresztese a szolgaltato helyett.
Meg ujabban minden startupnal kiirja a telo hogy "headphones disconnected", nem tudom, mi okbol.. -
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #25904 üzenetére
En is azok miatt varom, megszoktam az atlatszot, zavar ez a feketeseg. Föleg az uj ora meg kontakt widgeteknel, nem tudom, mi ez az ocsmany feher hatter, meg milyen apropobol, de nekem nagyon nem jön at..
De az 5-ös toolboxban benne volt es müködött is az 5.5-ös sensezel meg, ugyhogy tuti ebben is megoldjak hamar. Par dolog most is megy azert vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest