- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsó
aktív tag
A HTC Tech Support - Magyarország hivatalos álláspontja az üggyel kapcsolatban:
"Üdvözlöm,
A gép először Április 21.-én érkezett be a szervizbe és Április 23.-án jött ki kameracserét követően.
Másodjára egy hónappal később, Május 21.-én került be, és ekkor nem volt hibaleírás mellékelve. A szerviz alaplapot és akkumulátort cserélt a telefonon, és Május 23.-án kiadta a logisztikai partnernek.Felhívom figyelmét, hogy az alaplapcserét követően a készülék csak az angol O2 SIM kártyáival működik.
Az Ön által korábban küldött fényképeken látható sérülésekért a gyártó márkaszervize nem vállal felelősséget.
Minden jót kívánok!
István
HTC Tech Support - Magyarország"Szerencsére nekik legalább korrekt a hozzáállásuk és próbálnak segíteni amiben tudnak.
És mivel még mindig nem kaptam vissza elfogadható állapotban a telefonom, ezért érik a feljelentés (vagy a Fogyasztóvédelemnél vagy a rendőrségnél, bár utóbbinak nem tudom van-e jog alapja) -
hudakmuvek
csendes tag
Kocsó!
Írj mindenféleképpen a fogyasztóvédeliseknek és jelentsd, hogy megsértették a jogaidat.
HA valami nem javítható 30 napon belül én úgy gondolom újat kell adjanak (O2-st)...Ha nincs új akkor meg kérheted, hogy adják vissza a vételárat...
Aki ezt behozta és garanciát vállalt rá, őt terheli a felelősség.
Mindenféleképpen én a fogyasztóvédelemmel kezdeném. -
NandorHUN
addikt
Nem egészen értem, ezt a rendes HTC szervíz csinálta ?
Szerintem cserélni fogják a telefont, de borítást mindenképpen. Én anno mikor még nem volt tokom elég sok sérülést okoztam telefonomnak, de mikor legutobb beadtam a szervízbe kicserélték az egész fém burkolatot, örültem is neki, nem gondoltam volna, hogy ilyen rendesek. -
kenny123
addikt
Telemax?
Annak megint a k anyját, nincs pár hónapja hogy átbsztak mint szart a palankon. Tmobil garis, újonnan első személyként vásárolt i5öt adtam be garanciális problémával, aztán egy hét múlva visszaküldik a telefont javitatlanul, de mar egy utángyártott kijelzővel. Az összes bekaphatja.
-
Ez pesten volt?
Mert én anno egy n8cal jártam így akkor még itt Ruzsán volt az üzlete a csotánynak,végeredmény az lett hogy feljelentettem a rendőrségen írtam a fogyasztó védelemnek, majd elmentünk a békéltető testületig is.Én azt csinálnám a helyedben keresnék egy ügyvédet aki majd felkeresi a boltot,előtte ki kell kérni egy hivatalos szakvéleményt amiben az állításodat bizonyítani tudod,a többi az ügyvéd dolga.
Azért kérdem hogy hol volt mert ez a csotány állítólag pestre ment fel mert itt be kellet zárnia az üzletét.Ha gondolod le írom részletesebben hogy mi volt pontosan 6 oldalt írtam a vásárlok könyvébe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- BestBuy topik
- Fujifilm X
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honda topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged