Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Elindult a One UI 8.5 béta program
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsó
aktív tag
A HTC Tech Support - Magyarország hivatalos álláspontja az üggyel kapcsolatban:
"Üdvözlöm,
A gép először Április 21.-én érkezett be a szervizbe és Április 23.-án jött ki kameracserét követően.
Másodjára egy hónappal később, Május 21.-én került be, és ekkor nem volt hibaleírás mellékelve. A szerviz alaplapot és akkumulátort cserélt a telefonon, és Május 23.-án kiadta a logisztikai partnernek.Felhívom figyelmét, hogy az alaplapcserét követően a készülék csak az angol O2 SIM kártyáival működik.
Az Ön által korábban küldött fényképeken látható sérülésekért a gyártó márkaszervize nem vállal felelősséget.
Minden jót kívánok!
István
HTC Tech Support - Magyarország"Szerencsére nekik legalább korrekt a hozzáállásuk és próbálnak segíteni amiben tudnak.

És mivel még mindig nem kaptam vissza elfogadható állapotban a telefonom, ezért érik a feljelentés (vagy a Fogyasztóvédelemnél vagy a rendőrségnél, bár utóbbinak nem tudom van-e jog alapja)
-
hudakmuvek
csendes tag
Kocsó!
Írj mindenféleképpen a fogyasztóvédeliseknek és jelentsd, hogy megsértették a jogaidat.
HA valami nem javítható 30 napon belül én úgy gondolom újat kell adjanak (O2-st)...Ha nincs új akkor meg kérheted, hogy adják vissza a vételárat...
Aki ezt behozta és garanciát vállalt rá, őt terheli a felelősség.
Mindenféleképpen én a fogyasztóvédelemmel kezdeném. -
NandorHUN
addikt
Nem egészen értem, ezt a rendes HTC szervíz csinálta ?
Szerintem cserélni fogják a telefont, de borítást mindenképpen. Én anno mikor még nem volt tokom elég sok sérülést okoztam telefonomnak, de mikor legutobb beadtam a szervízbe kicserélték az egész fém burkolatot, örültem is neki, nem gondoltam volna, hogy ilyen rendesek. -
kenny123
addikt
Telemax?
Annak megint a k anyját, nincs pár hónapja hogy átbsztak mint szart a palankon. Tmobil garis, újonnan első személyként vásárolt i5öt adtam be garanciális problémával, aztán egy hét múlva visszaküldik a telefont javitatlanul, de mar egy utángyártott kijelzővel. Az összes bekaphatja.
-
Tiger.
nagyúr
Ez pesten volt?
Mert én anno egy n8cal jártam így akkor még itt Ruzsán volt az üzlete a csotánynak,végeredmény az lett hogy feljelentettem a rendőrségen írtam a fogyasztó védelemnek, majd elmentünk a békéltető testületig is.Én azt csinálnám a helyedben keresnék egy ügyvédet aki majd felkeresi a boltot,előtte ki kell kérni egy hivatalos szakvéleményt amiben az állításodat bizonyítani tudod,a többi az ügyvéd dolga.
Azért kérdem hogy hol volt mert ez a csotány állítólag pestre ment fel mert itt be kellet zárnia az üzletét.Ha gondolod le írom részletesebben hogy mi volt pontosan 6 oldalt írtam a vásárlok könyvébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Éjfekete - 128 GB - 98% Akkumulátor (iSamurai cserélt)
- Samsung Galaxy A04s 3/32GB fehér megkímélt állapot
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- OnePlus 9 Pro 5G 12GB RAM, 256GB tárhely + töltő + kábel + 5 tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- JBL STAGE 2 9634
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én ezért veszem minden készülékem szolgáltatótól... Azért nem egy galaxy mini ez a kategória, amit kidobsz és veszel egy másikat, ha valami baja van.