- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
Anno mikor visszajött a fwfrissitessel, akkor már azért nem vettem át, hanem küldtem vissza, mert lejárt a garanciám, egyszerubbnek tűnt, ha egyből küldik vissza. Hát, ha valami lelakott készüléket kapok vissza, akkor azt át sem fogom tőlük venni. Csak tényleg az a gond, hogy olyan állapotba került az ügy, hogy a HTC hozzá sem akart már nyúlni a 3 hetes kipostazas miatt a fogyasztóvédelmi hatosagra hivatkozva.
De igen, már tényleg csak az a hiba. Kicsit bánom hogy foglalkoztam vele ahelyett hogy inkább elajandekoztam volna úgy a telefont, valszeg csak engem zavart úgyis.
szerk:Emailen HTC-tol kaptam a valaszt, hogy mivel három hétig tart ot mire kijutott a vsphez a készülék, szerintük a szolgáltatónak kell a minőségi problémám megoldani
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Futás, futópályák
- PlayStation 1 / 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest