-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyraph
tag
Sziasztok,
Kettő nappal ezelött hoztam el a szervízből a telefonomat. Kicseréltek benne mindent...
alaplap, kamera, akku, stb.. Nagyon örültem, mert azóta sem találtam olyan modelt, amiért lecserélném az M7-est.
Szervízből haza, majd lakásba belép és egy ügyes mozdulattal rögtön elejtettem a telot a kőre. Eredmény: pókhálós gorilla glass, egyébkén minden müködik. A tempered glass-t szervíz elött vettem le, mert sikerült megkarcolnom. Abszolut jól jártam.
Van, vagy volt esetleg valakinek hasonló "élménye"? Gondolom csak szakszervízben tudják cserélni. Igaz? Ilyenkor megvonják a garanciát az egyéb alkatrészekre, amiket pl. most cseréltek? Az is nagyon érdekelne, hogy mennyiért cserélik az érintőt? Azt sem tudom, hogy egyben cserélik lcd-vel, vagy tudják külön cserélni az érintőt. Van az a pénz, amit még megérne a javítás, mert nyers erőben tökéletesen elég nekem mind a mai napig, szebb telefon pedig sosem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest