Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
batai15 #31302 üzenetére
Te kértél véleményt, én leírtam
Veheted elfogultnak, volt Sonym, nyomkodtam G3-at, S4-et, ha neked elfogult az, hogy nem vagyok vak, és össze tudom hasonlítani őket hétköznapi használatban, hát akkor elfogult vagyokNem tudtam, hogy azokon nincs teljes sense, de nem is értem, hogy jön ide egy alsó kategóriás készülék, mi köze az itt beszéltekhez
Nekem is volt már pár HTC készülékem, HD2, Desire HD, Sensation, One x, és mindre azt mondtam, hogy az android sosem lesz jó rendszer, mert mindig belassul egy idő után, ezért váltottam wp-re, majd megvettem, az m7-et, és visszaszívtam a korábbi kijelentésemet, mert ez a telefon még egyszer nem lassult be, úgy mint a korábbiak
Ezen kívül nem tudom miért lett volna elfogult a hozzászólásom, és egyáltalán nem oktattalak, szimplán válaszoltam a kérdéseidre (sense 6, kamera app ...), de már bánom, hogy megtettem
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest