- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
(#15956) Laca1212: Volt 1x, alaplapcsere. Minden rendben volt, egy árva szót nem szóltak vagy kérdeztek és azóta is jó, csak az éjjeliszekrényben pihen.
(#15957) light0416 : Nincs mit. Menj be, vagy hívd fel őket és kérdezd meg. A helyszínen próbáld ki, ellenőrizd, nézd meg hogy mi a cid, nyitott-e, és persze az 1.hsz-ben leírtakat.
Ha ez segít, én egy bordó színű kartonpapírt kaptam (pontosan akkora mint a szolgáltatós garijegy) elején xxlgsm felirattal és logóval, belül hogy adásvételi szerzősés és szavatosságjegy felirat a fejlécben, alatta a nevem és a cég név mivel arra vásároltam + lakcímem.
Ezalatt, hogy HTC Desire, + 15 jegyű IMEI
Ezalatt számmal és betűvel az összeg, majd az 5. pontban a gari részletezésénél, hogy "2 év gyári HTC", a hátulján a dátum, mindkét fél részéről aláírás és az ő pecsétjük, utána meg a hely a szerviz bejegyzéseknek.
Ezen kívül bele van tűzve egy vastag kis kb 8x8 centis füzetke aminek a címe "htc smart mobility Warranty card" (szerintem ez fontos hogy legyen), ebben az információk vannak leírva hogy mia teendő ha meghibásodik a cucc, és hogy ha összetörted arra nem vonatkozik a gari stb....Megvan mindenről(szervizlap+xxlgsm számla) a papír, ha gondolod, és írsz egy privit akkor holnap belapolvasom neked, és átküldöm.
(#15959) Xaels: Nem kell mindenben egyetértenünk. Persze trükköznek akivel lehet. Velem nem, így már van 2 példám (1 saját és 1 családtag) a normális fajtáról. Persze lehet hogy csak azért van ez így mert "túlságosan" körültekintő vagyok. A speedet meg inkább eg sem említem azok után hogy + 500ft-ért rakták volna fel az amúgy náluk akkor vásárolt fóliát, ami alapból 3500huf. Persze nem az aluljárós meg a pléhbódés boltokról beszélek, mert ott tényleg semmit... az xxl viszont egy ideje létezik és nem hinném hogy mostanában becsuknak...
enginev3.0 írására válaszolva pedig: anno a vásárláskor megkérdeztem hogy hova vigyem ha baj van vele és megmondta a srác, hogy e-care, és semmiféle másik boltról meg leadóhelyről nem volt szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Borderlands 4
- Mazda topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Witcher topik
- Anime filmek és sorozatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Fehéres szürke titán)
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- Apple iPhone 14 PLUS fehér ELADÓ!
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest