Új hozzászólás Aktív témák

• BenHans

addikt

(#15956) Laca1212: Volt 1x, alaplapcsere. Minden rendben volt, egy árva szót nem szóltak vagy kérdeztek és azóta is jó, csak az éjjeliszekrényben pihen. :D

(#15957) light0416 : Nincs mit. Menj be, vagy hívd fel őket és kérdezd meg. A helyszínen próbáld ki, ellenőrizd, nézd meg hogy mi a cid, nyitott-e, és persze az 1.hsz-ben leírtakat. :)

Ha ez segít, én egy bordó színű kartonpapírt kaptam (pontosan akkora mint a szolgáltatós garijegy) elején xxlgsm felirattal és logóval, belül hogy adásvételi szerzősés és szavatosságjegy felirat a fejlécben, alatta a nevem és a cég név mivel arra vásároltam + lakcímem.
    Ezalatt, hogy HTC Desire, + 15 jegyű IMEI
    Ezalatt számmal és betűvel az összeg, majd az 5. pontban a gari részletezésénél, hogy "2 év gyári HTC", a hátulján a dátum, mindkét fél részéről aláírás és az ő pecsétjük, utána meg a hely a szerviz bejegyzéseknek.
    Ezen kívül bele van tűzve egy vastag kis kb 8x8 centis füzetke aminek a címe "htc smart mobility Warranty card" (szerintem ez fontos hogy legyen), ebben az információk vannak leírva hogy mia teendő ha meghibásodik a cucc, és hogy ha összetörted arra nem vonatkozik a gari stb....

Megvan mindenről(szervizlap+xxlgsm számla) a papír, ha gondolod, és írsz egy privit akkor holnap belapolvasom neked, és átküldöm.

(#15959) Xaels: Nem kell mindenben egyetértenünk. Persze trükköznek akivel lehet. Velem nem, így már van 2 példám (1 saját és 1 családtag) a normális fajtáról. Persze lehet hogy csak azért van ez így mert "túlságosan" körültekintő vagyok. A speedet meg inkább eg sem említem azok után hogy + 500ft-ért rakták volna fel az amúgy náluk akkor vásárolt fóliát, ami alapból 3500huf. Persze nem az aluljárós meg a pléhbódés boltokról beszélek, mert ott tényleg semmit... az xxl viszont egy ideje létezik és nem hinném hogy mostanában becsuknak...

enginev3.0 írására válaszolva pedig: anno a vásárláskor megkérdeztem hogy hova vigyem ha baj van vele és megmondta a srác, hogy e-care, és semmiféle másik boltról meg leadóhelyről nem volt szó.

Új hozzászólás Aktív témák