- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáborka17
csendes tag
Engem teljes mertekben meggyozott ez a keszulek. Iphoneokat hasznalok mar soksok eve, de most vagyok ott hogy eleg az apple balf*szoskodasaibol. Idiotak es csak a hypebol elnek. Ugyhogy szeretnek egy ilyet venni valoazinu ezustben. Viazont ami nagyon nagyon erdekelne az az hogy az iphone 4s-hez kepest milyen kepeket keszit a telo. Nyilvan video jobb es a kis fenyereju benti kepek is jobbak lesznek, de itt a nyar, Quebec es Montreal gyonyoru, ugyhogy ezer meg 800 kepet fogok loni a telefonommal egy het alatt. A napsutesben.sajnos olyan tesztet nem talaltam h one vs 4s, csak one X vs 4s. Azt vagom h a ketto kozott eltolodas van, egy ev, de 4up vs 8mp... Nem szeretnek fotozas teren visszalepni. A kep osszbenyomasa a fontos nem az hogy mennyire eles 10x es zoom mellett. Kell a gyors hardver, LTE, 32gb merth iphonem csak 16gb de ez kevesnek bizonyul, illetve amirol nem fogok lemondani az az uveg vagy aluminium haz. Regota ez az elso telo ami igazan bejon. Bar a fules nagyon gaznak tunik. Igazi paraszt a htc h nem eredeti beats-et raktak bele. 170$ ert meg nem igazan szeretnek venni. Habar az a feher eleg jol nez ki *.*
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest