- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
Új hozzászólás Aktív témák
-
asbi_
tag
Sziasztok!
Ha egy kis víz érte a telefonom és azóta elég random működik az érintőképernyő, akkor ne nagyon számítsak a 2 éves gyári garanciám érvényesítésére, ugye? :S
Tudtok valami jó HTC szervízt, ahol cserélnek ilyesmit? (Baranya előny lenne..)
-
asbi_
tag
Melyik iPhone-ra gondolsz?
Én 3G-ről váltottam Legendre és nem bántam meg. Végre nem vagyok pl. iTunes-hoz kötve.
A kijelző ugyanúgy reagál, egy nagyon picit kisebb csak. iPhone-hoz képest nekem gyorsabbnak tűnik a Legend, belassulást még nem tapasztaltam.A van-e olyan jó a lejátszója kérdést viszont nem értem. Max annyiban rosszabb a Legendé, hogy nincsenek equalizerek.
-
asbi_
tag
Udv!
Erdekes problema: nem rezeg a telefon.. se hivasnal, se smsnel. Probaltam ki-be kapcsolni a telefont, beallitasnal a rezgest, de semmi.. probaltam az uzemmodokat is, azzal se jutottam elobbre. rezgomotorral sztem nincs gond, mert pl most is telon irok, es a betuk lenyomasara megrezzen a telo..
Talalkozott mar valaki hasonloval? -
asbi_
tag
Pár töltés után nekem is megnőtt a kapacitása az akkunak, így már abszolút elfogadható. Az elején megijedtem azért egy picit, mikor még az egy napot se bírta rendesen, de most már nincs ilyen gond.
Okostelefonoknál miért baj, ha egy napot bír? Úgyis állandóan nyomkodva van, vagy gépre dugva. Ez a dolga.
-
asbi_
tag
Egy cipőben evezünk. Én is feláldozom a design oltárán a hardvert, bár hozzáteszem, nem nagy áldozat, mert a Legend hardvere is kiváló. Majd fél év múlva elgondolkodom a cserén, addig biztos kitart.
Detto..
iPhone 3G után nekem hatalmas előrelépés mind minőségben, mind sebességben, mind kezelhetőségben (iTunes és társa sic!), plusz ez a 'rideg' design nagyon megfogott.. Egyszerűen imádom.
-
asbi_
tag
Értem én, de ahogy Thunder78 is említette, amíg akár csak 1 ember is hagyja magát, addig be fognak próbálkozni. Nevezzük magyar virtusnak vagy akárminek.. Nyilván külföldön is bepróbálkoztak már az embereknél, csak az illetékes hatóság lerendezte őket. Ugye itthon meg ilyen még véletlenül sem fordul elő..
-
asbi_
tag
-
asbi_
tag
Értem mire gondolsz, bár részemről ez nem riogatás, inkább egy apró kis megjegyzés.
Szvsz WM-es és S60-as okostelefonok mellé is ugyanúgy megéri kötni netet, mert már nem annyira vészes az áruk sem, és nagyban növeli a "felhasználói élményt". (Hangsúlyozottan szvsz az előbbi mondatom, azt azért hozzátenném)A teljes értékű telefon dologgal nem értek egyet. Abból a szempontból teljes értékű, hogy az alap dolgokat tudja, nagyon is jól, de a fele feature kimarad a net hiánya miatt. Ha nem lenne lehetőségem mobilnetre, valószínűleg én valami alacsonyabb árfekvésű telefont választottam volna, ami nem épül ennyire ennek kihasználására. De ugye kinek a pap..
-
asbi_
tag
Pedig lassan tényleg elvárható lesz valamiféle alap mobilnet csomag, anélkül szvsz félkarú óriás. Nekem nem szimpatikus a hotspot-hoz kötöttség. Eleinte én is azt hittem, hogy felesleges a mobilnet, de az ember hozzászokik és most már pl. kifejezetten furcsa, ha nem tudok ránézni arra amire akarok. (Lehet ez bármilyen nyitvatartási idő útközben, de akár csak egy sima indexhu csekk is) Plusz ugye az email-ek bárhol/bármikor.
-
asbi_
tag
[link]
Erről van tapasztalatotok? Megéri az árát? -
asbi_
tag
Hm, nincs update továbbra sem nekem..
Ez miért lehet? Itthon lett véve a telefon..
-
asbi_
tag
Igen-igen, arra irányult a kérdésem, csak a szerkesztési idő lejárta után vettem észre, hogy lemaradt az i a mikori-ból
Köszi szépen!
Amúgy pont azért kérdeztem, mert manuális keresésnél azt mondja, hogy up to date a teló. Software number nálam 1.23.405.1
Frissítette volna magát a háttérben? Be volt kapcsolva, hogy keressen update-eket, de azt nem gondoltam, hogy fel is pakolja magától.) -
asbi_
tag
Nektek is kb 5 percig villog csak a LED pl nem fogadott hívásnál?
-
asbi_
tag
Üdv!
Mától én is Legend tulaj lettem
Gyors kérdés: amit google acc-ról lehúzott kontaktokat, azokat tárolja a telefon memóriájában is, vagy állandóan netkapcsolat kéne neki az elérésükhöz?Üdv
-
asbi_
tag
Üdv, megint én..
Részben off, részben azért kapcsolódik a témához:
[link]
Mivel sokadik próbálkozásra sem jártam szerencsével a hardverapro-n Legendet hirdető tagokkal, ezért ezt néztem ki magamnak. Bár ott van, hogy 2 év gyártói garanciával, de az info szerint számla nincs. Ezek szerint nem tudnám érvényesíteni a garanciát?
Vagy van esetleg más ötletetek hol tudnám beszerezni? (Igazából már a 104 is elég sok..) -
asbi_
tag
Üdv!
Wifi-s http proxy beállításokat próbált már valaki rajta? Gondolok itt arra, hogy Server, port és user/password beállítható-e valahol egy adott hálózatra? Omnián és 1.6-os Androidot használó Samsungon (ne kérdezzétek milyen, nem az enyém) nem sikerült, ellenben iPhone-on igen. Érdekelne, mert fontos szempont lenne a vásárlásban..
Előre is kösz
asbi
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Hero utódja aluminium borítással és új dizájnelemekkel büszkélkedhet. Hajszálnyira a tökéletességtől.
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest