- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
válasz
n0_gAboR #1538 üzenetére
Ez a sokkal jobb-sokkal gyorsabb valóban túlzás - a Desire hardvere nyilván erősebb, de az átlag user nem érez szignifikáns különbséget a két készülék sebessége között.
A kijelző méretét illetően is csak HardRic véleményét tudom alátámasztani: nekem is nagy kezem van, mégis nagyon kézre áll a Legend, egyáltalán nincs probléma a méretével.
-
HardRic
addikt
válasz
n0_gAboR #1538 üzenetére
Nekem meg nagy kezem van, mégis boldogan használom a legendemet már egy hónapja. Azért ennyire túlozni nem kell. A dézi kijelzője alig szélesebb, csak a hosszúsága nagyobb.
Vatomi: én nem bántam meg, mégegyszer ezt venném, mert nekem tökéletesen elég, de mivel nem nagy az árkülönbség válaszd a Dézikét, most az a sláger. Meg azzal hosszabb ideig elleszel, nem avódik el olyan gyorsan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest