- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kaller1 #1612 üzenetére
Jelen.
Az a baj, hogy a hálózat felől érkező hanganyagot (downlink) nem kapja meg az Android rendszer, annál mélyebben irányítódik el a hangszóró felé.
Grafikusan, először az uplink irány:
Te --> [mikrofon --> ADC --> Android --> RIL --> rádió] --> hálózatDownlinkben viszont:
Hálózat --> [rádió --> DAC --> hangszóró] --> Te.Erre nem teszem hivatalosan a fejemet, mindössze az eddigi tapasztalatok alapján jutottam erre a következtetésre. Elméletben lehetséges lenne, hogy a hang feljöjjön az Androidba, de gyakorlatban eddig egyetlen telefon se így volt megcsinálva.
-
krisi047
senior tag
válasz
kaller1 #1610 üzenetére
Ez most tényleg komoly? Miért nem tudják ezt a buherátorok megoldani? Hasznos lenne pedig.
Nekem az is furcsa, hogy még divx lejátszót se csináltak. Mindenesetre én is gondolkozom egy Legenden, viszont ez a térerő probléma aggaszt kicsit. Főleg 90%-ban Debrecenben használnám, de azért az zavarna, ha max. térerőnél is ledobálná a hálót, mint ahogy írták páran vagy erre van már valami frimware frissítés, ami javítja? Mondjuk az sem lenne kellemes, ha elmegyek a város szélére, vagy egy pincehelységbe, s csődöt mond ott, ahol más telefonok még vígan működnek. Egyébként minden más tekintetben nagyon bejön, mintha nekem találták volna ki, de főleg a kialakítás és a fémház tetszik nagyon. Viszont oké, hogy hiper-szuper mindenre jó kütyü, de számomra az elsődleges funkciója a telefon lenne. Tehát azt kérdezném tőletek, hogy ez a telefon nekem való-e?
Egy másik fórumon valaki BB Boldhoz hasonlított az antenna érzékenységét, miszerint ennek jobb, több helyen működik. Boldom volt, azzal nem volt igazából gondom.Ja, a másik ami még eszembejutott, hogy megéri-e a Vodafone-tól venni? 75 ezer azért elég baráti. Az nem zavarna, hogy függő, de így futólag olvastam valami olyasmit, hogy nem nagyon lehet frissíteni a rendszereket, mert más kiadásúak mennek csak rá, tehát valamiféle korlátozás lehet rajta, vagy rosszul gondolom?
-
törölt tag
amelyik működik (openalarm például meg sem nyikkan), annak is az a gondja, hogy nem tudja felébreszteni a kijelzőt. pár perccel későbbre beállított ébresztőnél még rendben van, de pár órával később már nem nagyon szokta. ha meg megnyomom a power gombot reggel, akkor azonnal bekapcsol az ébresztő, csak ez így elég manuális
Konflikt: nem a darabszám számít mondjuk. úgysem láttam még olyan embert, akinek 20-30 programnál több lenne feltelepítve. az számít, hogy azok a programok/funkciók megvannak-e rá, amiket te használsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest