Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, a jóhoz könnyű hozzászokni. Nekem is van mobilnetem, ne érts félre, sőt a Legendtől is azért szabadultam meg, mert nem tudtam Wifin megosztani (számomra ez nagyon fontos feature).
Ettől függetlenül nem értem, miért kell a potenciális Android (és iPhone!) vásárlókat riogatni ezzel. Egy ilyen telefon ugyanannyira teljes értékű net nélkül, mint egy S60-as vagy WM-es - ezeknél nem szokott ilyen károgás fellépni.
-
Senhi
aktív tag
Elvileg mai (ha ezt kérdezted... első mondatodat elemeznem kellett). Settings-ben az about phone részben keress rá manuálisan.
Patch note-ot még találtam, de valami camera updatet is kaptunk, de ha jól olvasom akkor csak annyit tud, hogy engedélyezi külső programoknak a kamera használatát. (Ezekszerint eddig nem volt ilyen)
-
Spark_777
tag
Valószínű valaki valahol megvette,és nem tetszik neki,ezért gyorsan túl akar rajta adni.
Mivel a garancia csak számlához kötött,ezért a 2 év ugyanúgy adott.
Viszont szerintem akkor már jobban jársz ha mégis rászánsz pár ezressel többet,és akkor olyan boltban veszed meg ahol te szeretnéd,és ha garanciális gond van vele nem kell mondjuk Szegedre vinned azt (bár lehet hogy mindenki a speedshopban gariztatja,ezt nem tudom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest