- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lieut
csendes tag
válasz
BLiNk3r #1581 üzenetére
Köszi a segítséget. Bocs, hogy nem válaszoltam, de nem voltam net közelbe. Egyébként azóta csináltam egy factory reset-et, majd nagyjából ugyanazokat a programokat feltelepítve 46MB szabad helyem van :-) Mindenesetre, ha legközelebb is fogy, akkor kipróbálom a cache törlést.
-
BLiNk3r
senior tag
válasz
BLiNk3r #1580 üzenetére
Ha bemész a Menu --> Settings --> Applications --> Manage Applications pont alá, akkor ki fogja adni az egyes alkalmazásaidat, illetve, hogy ezek mennyit esznek. Sorba tudod rendezni őket méret szerint. Itt az egyes appokra klattyolva tudod törölni a cache-t (már ahol van), illetve lehetőség van uninstallra, illetve az alkalmazás "data" könyvtárának ürítésére is (ez utóbbi lehet a memóriakártyán is).
Úgy, hogy nagyon nem szoktam böngészni, az Internetnél 7.34MB a cache, a Marketben pedig 1.90MB.
-
Lall
veterán
válasz
BLiNk3r #1422 üzenetére
Egy cipőben evezünk. Én is feláldozom a design oltárán a hardvert, bár hozzáteszem, nem nagy áldozat, mert a Legend hardvere is kiváló. Majd fél év múlva elgondolkodom a cserén, addig biztos kitart. (hát persze, mondaná ironikusan a feleségem
)
Viszont az ezüst Desire nekem (is) nagyon tetszik,
MuzX: Örülök, hogy "normális" keretek közt rendeződött a dolog, de mint az már többször leírtam, így kellett volna elsőre is. Ez a korrekt hozzáállás. Tőlük úgy is beszívja a HTC.
-
Tonyo
őstag
válasz
BLiNk3r #1251 üzenetére
No para, nem vagyok rosszul. A legtöbb esetben mégis ha 3 napon belül viszed vissza akkor a bolt vagy a nagykernek vagy a gyártónak küldi vissza a hibás készüléket.(Gondolom ez akkor van így ha gyári garis.) Ha bolti garis ergo izlandi vulkán mögül hozzák a telókat akkor lehet, h tényleg nekiáll megjavítani és megpróbálja újraeladni.
-
Tonyo
őstag
válasz
BLiNk3r #1241 üzenetére
Talán ha visszaolvasnál kiderülne számodra, hogy miről van szó.
Ha mégis jól értelmezed és én is, szerinted rendben van, hogy egy hibás készüléket amit 3 napon belül hoznak vissza azt akár használtként akár újként el lehet adni.Sehol nem írtam olyat, hogy újként kellene eladnia.
-
ixdorb
csendes tag
válasz
BLiNk3r #1181 üzenetére
A szerviz is ezt mondta, hogy alkatresz hiany eseten nem vonatkozik rajuk a 15 nap.
De extrem esetben ha fel evig nem kapnak alkatreszt, akkor fel evig varjak? ez sem realis.Azt gondolom, 15 nap utan bemegyek es irasban jelzem nekik, hogy szeretnek elallni a vasarlastol vagy kerek egy uj keszuleket. Ennel jobb oteletem egyenlore nincs, ha irasban hivatalosan megkapnak vmit arra reagalniuk kell vmit.
de most eleg remenytelennek latom a helyzetet
vki kerdezte: a vip phone-nal vettem, de kozvetlenul a szervizbe vittem mert kb 2 hettel a vasarlas utan jott elo a problema
-
Balinov
titán
válasz
BLiNk3r #1125 üzenetére
pont erre gondoltam, Sir.
apro kiegeszites, most neztem, hogy a wifi is ki volt egesznap kapcsolva. 3G viszont be. Es reggel kb fel ora mp3hallgatas, delutan ismet egy felora, meg 5-10percet marketeltem. KI kell tapasztalni, na, aztan jolesz ez szerintem.
Furkoo:
kodolni MediaCoder vagy a szinten ingyenes Handbrake -
whitepeter
csendes tag
Több nokia készülékkel próbáltam. A készüléket felismeri, a bluetooth devices menüben látom is, de ha én akarok kapcsolódni: keres, de nem történik semmi. Ha másik teloról akarom megtalálni a legendet, vagy azt írja ki hogy nem támogatott, vagy nem található másik kapcsolat.
Töltöttem le egy bluetooth klienst a marketről de az nem müxik...A foglalt jelzést és a vonal eldobást akkor is csinálja ha nincs a készülék a kezemben hanem az asztalon van, és nem érek hozzá.
Köszi
-
A WORKSFORME még mindig nem jelent semmit általánosságban. Nekem még a sima GSM térerőm is gyengébb, mint az eddigi telefonjaimmal - a szobám tökéletes tesztkörnyezet a méteres vastagságú falakkal, gangra néző ablakkal.
Még szerencse, hogy nem használok Wifit.
BTW, az ázsiai frissebb szoftvert nem próbálta még senki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Távcső topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged