- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasii
senior tag
válasz
freeapro #3964 üzenetére
nemtudom mibol vetted le h en azert vettem h ne koszolodjon, enis azert vettem h ne karcolodjon, viszont most mar elgondolkoztam azon h megeri e, mert annyira elronditja a kijelzot mintha egy pet palackon keresztul neznem..igen lehet tisztitani de h fel percenkent tisztitsam az kicsit tulzas.
-
L4mie
veterán
válasz
freeapro #3718 üzenetére
lassan elkéne kezdeni a HTC FB oldalát spammelni, hogy
Köszönjük, hogy gondoltok ránk és "elérhetővé" teszitek a Froyot számunkra itt Magyarországon.
Úgy tűnik a HTC-nek annyira jól megy, hogy nem számít pár ezer elégedetlen vásárló.
Vagy annyira szarul, hogy fizikailag képtelenek belőni ide a frissítést. -
umfrider
senior tag
válasz
freeapro #3542 üzenetére
Nekem is lemerül egy nap alatt, persze úgy, hogy ebből összesen 1-1,5 óra 3G; ilyenkor ugye eszi a kijelző is rendesen... + kb 20 eprc telefonálás. Meg még egyéb baszkurálások... Ma pl úgy értem haza, hogy abban a pillanatban kikapcsolt, mikor beléptem az ajtón
Nyilván itt a legnagyobb fogyasztó a HSDPA és a képernyő... wifivel nem ilyen "súlyos" a helyzet.
( szerintem a mai telefonoknak már nem a tudás a legnagyobb "ellenségük", hanem az akksi és a készenléti idő, illetve az intenzív használati idő ) -
timeline
tag
válasz
freeapro #3230 üzenetére
3 nap is elmegy, persze nem madarászok rajta
én alapvetően telefonálni vettem, meg navizni, ami szintén keményen zabál, de én rögtön megvettem hozzá az autós töltőt is, így nem érdekel mennyit fogyaszt, viszont halál tutin navigál
van még hozzá a hosszú utakra egy Jabra Cruiser amin BT szintén szeretne fogyasztani, de hát a töltő bírja
Ja, majd elfeledtem - én meg egy X5 akarok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest