- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz
master90 #29962 üzenetére
Erről én nem tudok érdemben nyilatkozni,mert sosem volt,vélhetően nem is lesz Iphone-om,csak amit az ikonokról látok ahhoz tudok hasonlítani...olyasmi,dehát ha megnézed a samu ace ikonjait,meg kezdőképernyőjét,háááát...szóval,hogy ki másol kit ez elég nehéz dolog. Ha használható a felület,a fenét sem érdekli, a sense egyedi,ez tény,ez meg más és ez is tény
-
Lacopapi
addikt
válasz
master90 #29957 üzenetére
Csakugyan emlékeztet rá,de rengeteg téma van letölthető,azzal át lehet szabni...mondjuk nekem pl. a sense-s óra widget van fenn a kezdőképernyőn...
Az viszont probléma,hogy képnagyításnál nem élesít,csak felnagyítja,olyan mintha rossz lenne a kép,de gépen meg semmi gond megnézve...nem is értem.
Nameg kínai
Vérükben van a koppintás
-
sssz
őstag
válasz
master90 #29078 üzenetére
Csak egy ideig húzza le. Addig míg azok, akik váltani akarnak eladják, és a szolgáltatók pedig kiveszik az ajánlatukból. Várhatóan ez szerintem ősz felé lesz.
Addig szerintem akár 55 körülre is lemehet. Utána szerintem be fog állni 65 körülre.Mindig lesznek olyanok mint én
akik nem akarnak egy tepsit szorongatni de azért számít a vas
és ha megkapja a 2.3-at akkor ez még mindig egy elég ütős kis teló lesz
-
FeRRaR1
őstag
válasz
master90 #29027 üzenetére
Hát maga az eset normális, a 15% viszont nem, kivéve ha aktiválva van valami energiamenedzsment. (Beállítások/energia/energiamenedzsment)
mert az pont 15% lép életbe alapból.
Viszont az aksit nem hagyja teljesen lemerülni, mert az nem tesz neki jót, nekem olyan 5-6% körül szokott kikapcsolni.
-
r4z
nagyúr
válasz
master90 #28277 üzenetére
A Radio ROM-ok tartalmazzák.
james: Minden további nélkül visszaállítható (RUU-val), csak akkor kell cserélni a HBOOT-ot, ha az adott ROM nem fér el az adott partíciós táblán, de ugyanígy a data-t is lehet növelni, ha sok hely maradna a systemben. Arra kell csak figyelni, hogy HBOOT flashelésnél ne szálljon el a kapcsolat (vagy a géped), és nem lehet gond.
(#28278) master90: Sokan nevezzük így, én még élőben is, pl.:
- Milyen telód van?
- Dézim.
Aki meg nem tudja, miről van szó, annak szívesen elmagyarázom. -
r4z
nagyúr
válasz
master90 #27456 üzenetére
Normális. Sense ROM-tól ne várj sokkal többet, ezektől a portoktól meg főleg (az újabb modellekben ugye 768MB RAM van, nem 576). A programok egyébként is csak ~400 MB-ot látnak, a többi kell a működéshez.
James: Veled semmi bajom, csak az állandó warezolással és a hangnemmel, amiben írsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest