Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
prezson
tag
válasz hoffman_ #25765 üzenetére
Részvétem
Sokan fikázzák a lopásgátló telókat, az egy dolog, hogy vigyáz rá az ember, de az ilyen progik is nagyon sokat tudnak segíteni. Neked sajnos már késő, azonban a többiek számára én megosztanám, miket használok.
Sim checker lite és pro: ha kicserélik a sim-et, küld sms-t egy előre megadott számra
wheres my droid: ha erre a számra küldesz megfelelő szót tartalmazó sms-t, elküldi a gps koordinátákat.Az előző kettő gsm alapú, nem kell hozzá se wifi se mobilnet!
Harmadik progim a seek droid. Ehhez netkapcsolat kell, tökéletesen működik: netről meg lehet határozni a pozíciót, mutatja google mapsen, el tudja küldeni a legutóbb tárcsázott hívásokat stb.
Aki ezt a három progit felrakja és élesíti, az kellően védve van és jó esélyekkel vág neki a küzdelemnek. Ja, és én nem tapasztaltam, hogy bármelyik progi meríteni az akksit különösebben, nem láttam növekedést. Aki még nem használja ezeket, annak ajánlom!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest