- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Reddevil84 #39835 üzenetére
Szervizbe még nem küldtem, csak magánszemélynek, de én úgy csináltam, hogy a saját dobozába tettem, majd egy bubis borítékot "kibeleztem" és a légpárnás részt celluxszal ráfixáltam. Ezután sima csomagolópapírba tekertem és azt címeztem meg, az volt a külseje. (Mondjuk ennyi erővel tehettem volna rögtön a borítékba is, de mind1.) GLS -el küldtem: belföldre 1575Ft volt, 50e forintig értékbiztosítás van benne, külföldre is 3 munkanap alatt kint volt...
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Integra #37499 üzenetére
Az értesítések eltávolíthatóak egyesével egy oldalra irányuló elhúzással (vagy hogy hívják ezt).
- teljes wipe
- a második CM7, CM7 r2 és stock HBOOT -hoz jó (hangerő le+power -el indítva lehet megnézni, milyen van, de ezt majd a nagyok megmondják)
- EXT4, stimmt
- gondolom azért mondja, mert az érintős Aroma telepítője van: nekem a Runnymede AIO van fent, az is ezzel indít, de elég volt hozzá valami régi recovery ( talán 2.5.0.7 -es CWM - de lehet csak mákom volt)
-
Szancsó
aktív tag
-
Szancsó
aktív tag
Ez nálam pl. pont elég kizáró ok: azért cserélek ROM -ot, hogy jobb legyen, mint a gyári, szóval min. az alapfunkciók azért menjenek már
Nálam mondjuk a Cool BravoS v10 stabil volt, ment vagy 2 hónapot, utána viszont volt egy fagyása és akkor lecseréltem. Mint kiderült feleslegesen, mert az EXT partíció szállt el, de maradtam a Sense 3.5 mellett - vissza akartam térni, csak szeretem megőrizni az SMS-t/MMS -t és nem sikerült visszatermelni a Cool BravoS alá... -
Szancsó
aktív tag
válasz
Hege-Zs #33717 üzenetére
Restore contacts
De már előttem le is írták... -
Szancsó
aktív tag
válasz
Akoneira #32286 üzenetére
A Google calendar -ban fel vannak véve a megjelenítendő naptárak közé a születésnapok?
Gépen naptárba belépni, jobb felső sarokban (nekem legalábbis) Beállítások / A Google naptár beállításai. Itt a Naptárak fülön van olyan, hogy "Tallózás érdekes naptárakban". A megjelenő oldalon a További elemek fül alatt van egy "Ismerősök születésnapjai és eseményei", amire fel kell iratkozni, ekkor látszódnak a naptárban a contact -ok születésnapjai.
(Bocs, ha tudtad...)
Utána a telefonon le kell szinkronizálni a naptárat (szokásos Settings / Accounts & sync / Google / Sync calendar), majd a Calendar -ban le kell ellenőrizni. Ha nem jelentek meg, akkor rá kell nézni, hogy a Calendar -ban a [Menu] / More... / Calendars alatt be van e jelölve a "Google - Ismerősök születésnapjai és eseményei". -
Szancsó
aktív tag
válasz
bega82 #30957 üzenetére
Nem használok ilyet, de a leírásánál ez szerepel:
** Required
• Home Launcher supported scrollable API Like ADW Launcher, LiveHome, OpenHome and GO Launcher
Vagyis olyan launcher kell neki, ami támogatja a görgethető widget -eket: a gyáriak nem ilynek... -
Szancsó
aktív tag
válasz
dombila #30871 üzenetére
Dalvik cache törlés megvolt, töröltem a Mail -ből és az Accounts & sync -ből is az accountokat, valamint a Mail -nek az adatait (mondjuk ezt a rendes alkalmazáskezelő nem engedte, de Titanium megoldotta). Ezután újra felvettem és beállítgattam az accountokat: egyelőre úgy néz ki, hogy működik.
-
Szancsó
aktív tag
Aki esetleg nem gyári Sense -es ROM -al használja a beépített, HTC féle Mail klienst, attól kérdezném, hogy működik rendesen?
Csak mert nálam eléggé véletlenszerűen, de leginkább sehogy sem működik. Be van állítva 4 fiók: az egyik manuálisan van szinkronizálva, a többinek pedig miden nap 7:15-23:30 között 30 percenként, azon kívül manuálisan kellene frissülnie (próbáltam 2-4 óránként is), de nem működik. Délután is 18:15 -kor ránéztem és azt írta, hogy 13:20 körül frissített utoljára, ráadásul nem is mindegyik fiókot. Ez mi a manó?
3G -n és WiFi -n is ugyanez a helyzet, a 3 fiókot egyébként IMAP-al piszkálná, bár nem hiszem, hogy számít...
Desire S topicban is volt valakinek gondja: nem akarom megint visszatenni a K9 -et, mert az nem jelenített meg mindent rendesen, a legutóbbi frissítés után pedig 1-2 fióknál Java exception -öket dobált, szóval nem vagyok vele előrébb... -
Szancsó
aktív tag
válasz
mate543 #30769 üzenetére
Igen, ez a következő lépcső
Első hozzászólásban elég sok minden le van írva.
Ha egyszer megvan hibát nem okoz, de azért mielőtt saját ROM -ot teszel fel érdemes elolvasni a hozzászólásokat, mert némelyikben lehet 1-2 bug. -
Szancsó
aktív tag
Kérdés: feltettem egy AceSMod007 nevű ROM -ot (v05 -ös verziót) és minden jó is lenne vele, kivéve egy dolgot, mégpedig a HTC -s People alkalmazást. Ha megnyitom első alkalommal rákérdez, hogy melyik fiókból/helyről akarom látni a kapcsolatokat, majd bejön egy "Loading..." felirat és ott megáll. Ilyenkor menü gombra rendesen feljön a menüje, lehet állítgatni, csak a névjegyek nem jelennek meg. Ha átváltok a csoportokra, akkor felolvassa őket és azonnal FC -zik, a Call history viszont rendesen megjeleníti az indított/fogadott hívásokat.
Amit eddig próbáltam (a káromkodáson és ráolvasáson kívül): People -nél Clear data, újraindítgatás.
Valakinek van tippje, mit lehet vele kezdeni?
(Bár közben kijött a v06: lehet rá kellene küldenem azt és megnézni, javult -e valamit a helyzet.) -
Szancsó
aktív tag
válasz
prezson #29337 üzenetére
1) Settings / Applications / Manage applications -ben az All fülnél kiválasztod a <rossz programot>, majd ott a Launch by default résznél ráböksz a Clear defaults -ra, ezzel törlöd annak a programnak az alapértelmezéseit. Ezután ha meg akarsz nyitni egy PDF -et, akkor újra rá fog kérdezni.
2) Passz, nekem is halk néha, de ahogy észrevettem attól is függ, milyen telefon van a túloldalon: a legtöbbször nekem is halk, de van 1-2 személy, akinél lejjebb kell venni maxról...
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Criton #29242 üzenetére
Ez a bejelentés nekem is jól esett, mert én is gyári ROM -ot használtam és várakoztam (2 hónapos a telefon, nem akartam piszkálni). Ennek örömére délután nagy hirtelen megejtettem a root -ot és dobtam kicsit a matraszele.hu látogatottságán is, bár egyelőre csak letöltögettem és előkészítettem a memóriakártyát (ami mondjuk okozott kis bootloop -ot és pár izgalmas percet, de megoldottam).
Legközelebb viszont akkor veszek telefont, ha összegyűlik egy Nexus -ra való... ( Nem egyhamar lesz, sok ROM fog még boot -olni addig a Dézin)
-
Szancsó
aktív tag
Régebben én is átállítottam és átpakoltam pár dolgot SD -re, de nekem ezek frissülnek is rendesen, szóval azt nem tudom, nálad miért nem működik. (Restart volt az ADB parancsok kiadása után? Mármint a 0 után is?)
Ha minden igaz, akkor a szám jelentése:
0 - auto
1 - belső memória
2 - külső memória (SD)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest