Hirdetés
- Magisk
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Így készül egy Earfun headset
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- A Z70 Ultra a mobilos Elite új tagja
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzoley
őstag
-
siofok
őstag
válasz siofok #14002 üzenetére
akár hányszor próbálom,nemmegy.
de ha ezzel a 2.5.0.7-el nincs gáz akkor vszínű hagyom is!
Ezek a próbálkozásaim nem ronthatták el a recovery-t?
Nem lehet hogy az a gond nálam,hogy először mikor nekiálltam,és már ujraindult a készülék, nem vártam meg még kiirta a reflash hogy kész,és lehuztam az usb-ről?[ Szerkesztve ]
OnePlus nord 2t
-
mumk
tag
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Nálatok is megjelentek a marketban a fizetős appok ráadásul forintban mérve, vagy csak nekem új ez?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
pzoley
őstag
válasz premete #14015 üzenetére
Igen, az alapok közösek, ő is egy G1-es alapról indult.Igaz nekem már 23.-én kész volt a LeeDroid, amire mikor megjelent ez a téma / 3 napja / azt írták nem lehet megcsinálni.
A script az 90 % ugyanaz / csodák nincsenek /, viszont nekem nem kell az elején az buzybox mókolás sem, + azért rájöttek ők is nagy nehezen / mint én /, hogy nehéz egy pc-n windows alatt szerkesztett .txt file-nak, linux alatt futtatható jogot adni Ezeket én másképp oldottam meg. De a végeredmény ugyan az. Semmit nem ér az egész, /számomra/ ujjgyakorlatnak jó volt. -
pzoley
őstag
válasz premete #14017 üzenetére
40 MB. de az fullos. Tehát berakja az eddigi összes módosítást,amit csináltam,a témától kezdve a taszkbár ikonokig mindent.pl egy sima deodex-es rom-ra rátéve, egyből tud mindent, a boot menütől kezdve....
Viszont, neked nem az a gondod.Mert kipróbáltam a 2.29-es verziót, de nekem az boot-loop-ba ment.Azzal meg azért nem foglalkozok, mert én még a clockworkmod 2.5.1.2-n kívül semmire nem mondtam rossz véleményt, "erről a rom-ról" sem mert az a mondás halottról vagy jót vagy semmit Én maradok LeeDroid-nál.De maga a bluecarbon az csak egy framework-res.apk csere.
[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
válasz premete #14015 üzenetére
Nem nézegettem, ui teljesen hidegen hagy, hogy most 50 mega szabad helyem van (jósok progival, és 5 navigációval ), vagy 1 giga .
A blue carbon téma azért olyan nagy -emlékeim szerint, mert abban benne vannak a modosított system appok. Mondjuk én azokból is beleraktam ami nekem kellett, mert tök szépek -
mumk
tag
válasz pzoley #14016 üzenetére
Persze, leírom hátha más is beleszalad. Az USB-BRICK tüneteket könnyű lesz észrevenni, a készülék nem látja az SD kártyánkat sem recoveryben sem bebootolva, az USB csatlakozás csak fastboot alatt működik. A leírás csak rootolt telóval fog működni, gyári készülékkel irány a szervíz!!!
1. Inditsuk el a dezit fastboot-ba. (elötte a pzoley oldalán az S-OFF-hoz való driverek legyenek feltelepítve!)
2. Csatlakoztassuk a dezit a géphez, majd sdk parancssorba írjuk be: 'fastboot oem enableqxdm 0' (ezzel már nagy előrelépés történik mert recoveryben már látható a kártya, sőt ha működő rom van fent, vidáman el is indul. Viszont a bootolt rom alol nem lehet mountolni a kártyát, tehát még nem vagyunk kész.)
3.Maradjunk csatlakozva, majd írjuk be a következő sdk parancsot: 'fastboot oem boot' a kapott listában keressük meg ezt a sort: #INFOCID is HTC__E11 (itt az E11 érték mindenkinek más és más lesz, ezt gondosan irjuk fel. nekem pl. 011 volt)
4. Szedjük le ezt és ezt (xda melléklet regisztráció kell hozzá)
5.Mindkettőt csomagoljuk ki és a mtd0.img-t szerkesztenünk kell egy HEX editorral. A 00000000 sorban javítsuk ki a HTC__E11 arra amit az előbb felírtunk, majd másoljuk fel az SD gyökerébe a másikkal (flash_image) együtt.
6.Indítsuk el a telefont. (Ha összedőlt a ROMunk akkor a szokásos módon recoveryből tudunk flashelni, itt már minden működni fog, a mount is.
7.Tegyük fel a telefonra a Terminal emulatort és a Root Explorert. A Root Explorerbe engedélyezzük az R/W-t és az SD-ből tegyük át a módosított mtd0.img és a flash_image a /data könyvtárba.
8. Terminal emulátorba írjuk be a következőt "/data/flash_image misc /data/mtd0.img"
Ha mindent jól csináltunk lehet örülni. Én is azt tettem.MIUI 0.12.24.
-
-
tgb
senior tag
Lehet hogy csak beképzelem,de feltettem a GDE home alkalmazást és azóta lényegesen megnőtt a telefon készenléti ideje!Holnap melóban(sok telefon és mobilnetnél) még letesztelem mit mutat!Eddig nagyon jó!
az irányár nem félarat jelent!
-
pzoley
őstag
válasz premete #14035 üzenetére
De miért is favorizálod a 2.29-et? Próbáld ki legalább 1 napot a LeeDroid-ot, ugyan olyan körülmények között mint a 2.29-est.Hagyd alap beállításona cpu-t, ahogy feltette.Szerintem nagyon jól fogyaszt.De megnézem akkor a 2.29-et még egyszer, úgyis fent van egy 8GB kártyán.
-
-
Zoty4
őstag
Sziasztok
USB Tetheringgel volna problémám
Feltettem laptopomra a htc syncet ahogy a leírásban van. Újrainditottam laptopot.
Bedugtam a telefont usbn keresztül. Majd az usb tetheringet választottam, ahogy a használati útmutatóban volt. Sajnos nem megy az internet sehogysem. A laptopon win7 van. a telon 2.2 froyo. Nincs se rootlolva se rom-piszkálva
Nem tudjátok mi lehet a probléma?[ Szerkesztve ]
-
feeder42
csendes tag
Szeretném megkérdezni,hogy pzoley oldalán található LeeDroid 2.2f moddolt romot amit volt szíves feltölteni azt ugyan úgy kell feltelepíteni mint más romokat,tehát full wipe és recovery-ből vagy esetleg más módon.
jelenleg én is mint sokan a 2.2f LeeDroidot használom nagy megelégedéssel viszont az a blue carbon téma is nagyon tettszik.
Kösz a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- BMW topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Magisk
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Macska topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 FE
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Yellow
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest