Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hooper
őstag
Van pár apró hiba amiről szeretnák informálódni Nálatok:
Nem tudjátok hogy miután befejeztem a hívást miért jön be sokszor "Mobile network settings" ablak? (van fent egy curve fish féle 3g/2g választo widget)Előfordul néha hogy a hívó panaszkodik h kb semmit nem hall abbol amit beszélek, eddig 2-3szor fordult elő, újraindítás után újrahívtam és elmúlt a probléma.
gsm/wcdma módban sokszor bontja a telefon a hívást, vagy esik le drasztikusan a térerő.
(Vodás vagyok - gsm only módban jól működik, szolgáltatói hiba lehet?)Más: jól olvasgattam, h van már kilátás arra h rootolt telóra elérhető lesz hamarosan a HDrom működő kamerával?
Van rá esély h a HTC hivatalosan kiadna ilyet a gyári 2.2-höz?
Videók alapján tetszik ez az uj sense, meg ez a webes felület is, elég gáz lenne ha ez lekorlátozódna (root nélkül) a Z és a HD változatra...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest