- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajos75
senior tag
válasz
Legendas #7333 üzenetére
Én is így jártam már 2x is telefon eladásnál.
Sajnos a megoldás az hogy megadod a email címedet és a jelszavadat és majd utána megváltoztatod, de vigyáz mert jelszó módosítás után 24ó vagy 72óráig nem lehet belépni telefonról!!!.Gondolom a kétgombos megoldással állítottad vissza a telefont gyárira, ezt nem így kellet volna eladás előtt.
Szigorúan csak menüből lehet visszaállítani. -
ThorsHUN
őstag
válasz
Legendas #6637 üzenetére
Igen mifittel. En meg htc oneon mifit es a fizetos notify & fitness appal. Nekem mindig jonnek az ertesitesek meg minden. Jo neha nem de 98%ban megjonnek.
Viszont parom telefonja magat a hangoutsot nem hagyja a hatterben mukodni.
nemtom minden emui-s keszulek eseten igy van e vagy csak. P8 lite jart igy.. -
tami92
aktív tag
válasz
Legendas #6591 üzenetére
Mikor bekapcsolod a telefont egyszerre nyomod a bekapcsoló- és hangerő+ gombot addig amíg nem lép be a TWRP-be. XDA-n én ez alapján tettem fel: [link]
Mikor én felraktam a update_data_full_hw_eu.zip-et és utána elindítottam az update.zip-et, elkezdte telepíteni, de egy hibával leállt,de nekem utána simán elindult a rendszer.
-
DaWehun
tag
válasz
Legendas #6559 üzenetére
Én kezdem azt hinni, hogy van. Amit én észre veszek az a kamera része, mivel azt használom a legtöbbet. Mozzarellanak igaz már béta Nougat van rajta, de a B131-el nagyon szép képeket csinált, nekem B120 van de még kitámasztva is mos a kamera. Vagy csak ennyit számítana, hogy az övé újabb széria? Szeretném hinni, hogy nem ez van a dolog mögött, de most már kezd zavarni ez az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest