Hirdetés
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legendas
aktív tag
Az normális hogy a telefon nem enged netcsatlakozas nélkül tovabb? Mármint FR után.
-
Legendas
aktív tag
válasz
lajos75
üzenetére
Az mit jelent hogy nem lehet belépni? Módosítottam de aztán be tudtam lépni. Megadtam neki de mégsem tudott belépni. Én vettem a telefont és csak én hasznaltam. Nougat béta volt rajta és rollbackeztem. Utána nem használtam eladasig. Holnap reggel találkozunk és megoldom valahogy. Igen valójában nem menüből ment.
-
Legendas
aktív tag
Szeretném visszarakni bétáról gyárira a rendszert. Egyszerűen nem akar csak erecoveryben újra indulni. Mi lehet a gond? Még SRK-ból sem megy. Más módszerrel vissza tudom rakni rá vagy visszafelé gondok lehetnek? A Bétára felajánlja amúgy majd a frissítést hogy alfa legyen?

-
Legendas
aktív tag
válasz
Hipnotic
üzenetére
Én azt tudom hogy a Samsung rendszerét nem tudom megszokni. Sok probléma volt vele jelenleg nem tudom hogy all.. G5 nem vonz egyaltalan. Mi5-ot nekem veri hiába kisebb az antutu értéke napi használatban gyorsabb a honor és jobban is tetszik főleg a kék. Árát mindent figyelembe véve a samut elfelejtenem. Kicsit iphone prestige hatású. A honort nagyon eltalálták. Szerintem prémium lett minden téren.
-
Legendas
aktív tag
Most hogy van viszonyítási alapom el kell ismerjem méltó ellenfele a mi5-nek a teló. Mind a kettőt tudom nyomkodni. Fotoban is veri, gyorsaságban is és még kell vallják sokkal pörgősebb a miui-nal pedig ez is tele van sok aprosaggal. Szóval s teló lehengerelt. Ha kettő közül ajanlanom kéne a Honort ajanlanam. Pedig Xiaomi fan vagyok, voltam.
-
-
Legendas
aktív tag
Van nagy különbség a frissitesben? Ha nincs megvarom Ota-n. Akartam unlockot kerni, de a kínai oldal valamiért nem enged belepni. Mi lehet az oka?
B31-re valaki tud linket!? Köszönöm
Ja és még egy kerdes. Nekem kicsit kékes a kijelző azt lehet korrigálni valahogy? A mi5 sokkal fehérebb feher..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem rossz készülék sőt, de kell az 5.5 és találtam egy elég jó vétel kínait.