- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
válasz
tami92 #33910 üzenetére
Nekem hasonló hibám egy korábbi firmware-el volt, de egy frissítés valamikor megoldotta. Jelenleg B562 van fent. Nálam a BT, WiFi, mobilnet, GPS mindig be van kapcsolva, így a ki-be kapcsoláskori fagyásról nem tudok nyilatkozni, de a kocsiban a kihangosítóhoz mindig hibátlanul csatlakozik. Korábban ez sem volt mindig így.
-
dave0825
őstag
válasz
tami92 #18246 üzenetére
Huawei Nován így volt már az első 7.0 droidban.
(#18236) miroon, (#18234) zsolt92: próbáltam naponta többször mobilnetről, wifiről, semmi. Próbáltam a Legfrissebb teljes csomag letöltését is, semmi. Ma viszont megjött ezzel.
Este fölteszem. Érdemes FR-t nyomni? Ha nem lenne valami jó, Huawei backup-ból vissza lehet komplettan rakni az egész rendszert, mintha mi sem történt volna? Ha fölrakom, a root és a twrp eltűnik? Ezt nem szeretném, így ha csak sima frissítéssel FR nélkül megmarad, akkor maradnék annál, aztán majd kiderül, lesz-e valami hiba később.
-
Sanki
addikt
Eddig nem kaptam választ, de köszönöm neked.
Regisztráció után, ha megvan a kód, akkor kellhet még az új regisztrált fiók? Vagy csak ahhoz kell, hogy meglegyen a kód, mert amúgy bármilyen címmel ugyanazt adná?
(#8232) espista: nekem van MSVII tokom. Pontosan mi is az a "sliccelt"? Kivágott?
(#8255) loukie: tudtommal még csak az L09-re jött ki. Viszont a firmware finder talált L19-hez is B360-at.
-
-
Dwatti
addikt
Sorry nem akartam floodolni, de egyiket gépről másikat teloról írtam és így nem enged szerkeszteni.
Nem tudom mia gond ezzel a képernyőzár kód feloldással, de lehet abban a sorrendben kel törölni ahogy megadtad . Nekem be van állítva az ujjlenyomat ,és így aktív- nem szürke egyik menü sor sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Óra topik
- Microsoft Excel topic
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest