- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
És? Csinálsz full mentést a Huawei biztonsági mentéssel ami az appok beállításait kivéve mindent visszaállít, (névjegyek, üzik, hívásnapló, felvételek, jegyzettömb, naptár, fotók, zenék, videók, alkalmazások és adatok, valamint rendszerbeállítások) és azt vissza tudod állítani oreon is. Csak arra kell figyelni, hogy ha neked most a legfrissebb Huawei backup van, és azzal csinálsz mentést, akkor ha felrakod az oreot, utána fel kell feissítened azon is a Huawei backupot, mert a régi verzió más helyen keresi a mentést. Igazából meg lehet oldani, hogy csinálsz egy fals backupot mondjuk 1 névjegyről és megnézed hová menti, oda másolod a mentésed (figyelve a mappázásra) és látni fogja.
-
lbence
aktív tag
Én a múltkor rendeltem jópár ilyen fólia alá való löttyöt, egyet szívesen elküldök postán, hogy kipróbáljátok, mert szerintem ezekkel a fóliákkal is lesz levegős rész. Ha megírod privátban a címed akkor küldök egyet pro bono, mert nekem a Brotect tökéletesen bevált is az alá nem kell semmi.
A mostani fólia alatti levegős részt is el lehet tüntetni vele.
-
Melanor
tag
Megértem a problémádat, én kollégámnak vettem zenbookot, de 3mm-el vastagabb mint a felesége zenbookja és ez így nagyon nincs jól....
Viszont. Fólia. Ha zavar a levegősödés, ami amúgy 1-2 mm, akkor vegyél ilyet és itt az eleve színes szegély pont kitakarja. Sokat kipróbáltam, de messze ez volt a legesztétikusabb amit találtam. -
rosejbli
senior tag
Ennyi igényre mondjuk elég overkill ez a telefon.
Tempered glassból van az ami teljesen leér, de lötyizni kell néha, meg van az ami nem ér teljesen körbe. Én kb 1 éve vettem a telefont, akkor raktam rá olyan védelmet, amit csak rá kell kenni és hagyni megszáradni és a karcok ellen véd x hónapig. Azóta semmit nem raktam rá, de nem vettem észre, hogy bármi sérülése lenne. Eleinte nilkin tpu tok volt rajta, most meg cafele szilikon. Rendszeresen dobálom sajnos, főleg betonra és járólapra, de eddig semmi baja nincs. -
Yasuo
aktív tag
Szia!
Én eddig elég sok fajta üvegfóliát próbáltam erre a telefonra, de valahogy eddig ez a CHYI fólia vált be a legjobban. Ez is a szélén buborékosodik, ezért kenegetni kell a hozzá adott folyadékkal, de utána nagyon szép lesz. 2db-ot adnak egy csomagban elég jó áron, nekem eddig 2-3 hónapot lazán kibírtak átlagban, most fogom rendelni a 3. csomaggal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest