- iPhone topik
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu89
senior tag
Köszi a válaszokat. Úgy döntöttem, hogy ideje váltani. Elég sokáig kiszolgált. P30 lesz az utódja. Remélem 3 évig az is működik.
-
Pityu89
senior tag
Sziasztok! Elejtettem 3 éves telóm és ripityára tört a kijelző. Milyen szervizt ajánlanátok nekem Bidapest környékén? Gazdaságos még a javítás?
-
Pityu89
senior tag
3 éves lett a mobilom, kiváló egészségnek örvend. Sajnos nem találtam még olyat, amit megengedhetnék magamnak és mindenben megfelelne.
Viszont szívesen aktiválnám a VOLTE funkciót.
Ki tudom még nyitni a bootloadert valahogy, vagy már lecsúsztam róla?
Ha igen, akkor VOLTE aktiválása után vissza tudom zárni, hogy a banki appok is működjenek?
Köszönöm -
Pityu89
senior tag
válasz kaliczrob84 #36009 üzenetére
Android Auto jól működik vele.
-
Pityu89
senior tag
Megoldottam a Gmail bajt. Töröltem az alkalmazás adatokat, most újra jelez ha email jön.
-
Pityu89
senior tag
Nálatok is vacakol a Gmail app? Nem értesít új levélről, csak ha megnyitom.
Elvileg mindenhol engedélyezve van a háttérben futás. Az újratelepítését még nem próbáltam. -
Pityu89
senior tag
Ha már nem garis, akkor mennyibe fájhat egy akkucsere?
-
Pityu89
senior tag
Maradok amíg működik. Nincs más dual aktív mobil és az 5.2 colnál kisebb telefonok sem manapság.
-
Pityu89
senior tag
Helló!
Ha a VolTE miatt nyitok bootloadert, meg rootolok azt vissza tudom állítani?
Banki applikáció miatt kérdezem. -
Pityu89
senior tag
Anysoft keyboard tűnik a legjobb alternatívának. Van ékezetes billentyű és a számok is ott vannak, ahol rég.
-
Pityu89
senior tag
válasz Arsenal1886 #31187 üzenetére
Gyári vezeték iphonehoz van. Elvileg adtak hozzá sima mikrofon nélküli vezetéket is, külön lehet androidos drótot venni hozzá.
-
Pityu89
senior tag
válasz ANDROID??? #31096 üzenetére
Igen, de nyomokban sincs.
-
Pityu89
senior tag
Hogyan tudom visszahozni a régi billentyűzetet? Ez az új SwiftKey borzasztó
-
Pityu89
senior tag
Már a Honor 6 is összeakadt nálam a wifivel meg a bluetoothal. Azóta 5Ghz van itthon, de ezek szerint a hiba megmaradt
-
Pityu89
senior tag
Sziasztok!
Tegnap meghülyült a telefon. Azt vettem észre, hogy melegszik mint a fene, és párhuzamosan merül is. Futó alkalmazás nem volt, csak az XiiaLive és a Waze futott addig is, de kilőttem korábban őket. Akku használatot nem tudtam megnézni. Rájöttem a wifi volt a ludas, kikapcsoltam bekapcsoltam megjavult. Ma ugyan ez a sztori. Csak látom, hogy a wifi zabál folyamatosan, pedig ki van kapcsolva, a wifi+ szolgáltatással együtt.Most az újraindítás sem segített.
Valamelyik alkalmazás adatainak törlésével meg tudom csinálni? -
Pityu89
senior tag
Megjött nekem is a B394 frissítés. PowerAmp egyből rosszul működött. Fejhallgató gombjaira nem reagált. Ha másnak is van ilyen gondja, csak rakja fel újra a progit és megjavul.
-
Pityu89
senior tag
válasz luciferk #18956 üzenetére
Telefon megléte óta használom. Elég passzentos, nem is csúszik a telefon már. Autós tartóban is megfelelő. Hetente kiveszem, kitörlöm belőle a port. A jack és usb védő fülek pedig külön öröm. Tengerparti nyaralásnál sem kellett félni a homoktól. :-)
Csak azt sajnálom, hogy kitámasztója nincs, de az olyan tokok amúgy sem vékonyak. -
Pityu89
senior tag
válasz atillaahun #15636 üzenetére
Félreértesz. Honor 6-ról váltottam 8-ra. Az nem volt dualsimes, de ez már az. Köszi az infókat, nézek ilyen programot
-
Pityu89
senior tag
Sziasztok!
Honor 6-ról jövök. Ez az első dualsimes telefonom és örülök neki, hogy nem kell már a cégest is cipelnem. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.Ne zavarj módot lehet simre korlátozni? Napközben legyen csendben a sim1 este pedig a sim2.
Ha új névjegyet eszek fel nem engedi az exchange fiókba felvenni. Csak telefon, google sim1 és sim2 opció van. Mit kell beállítanom, hogy ez működjön?Köszönöm segítségetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest