- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosejbli
senior tag
válasz
johnsmithnex #27234 üzenetére
Jól tudod
-
rosejbli
senior tag
válasz
johnsmithnex #26717 üzenetére
Azt szerintem nem lehet sajna.
-
Dwatti
addikt
válasz
johnsmithnex #26714 üzenetére
Beállítások > hang> (középtájon) rezgés csengetéskor (1 /2 sim kártyánál)
Egyéb alkalmazásoknál is belehet állítgatni: Beállítások > Alkalmazás > értesítések -
rosejbli
senior tag
válasz
johnsmithnex #26712 üzenetére
Beállítások /Hang
-
Diák66
őstag
válasz
johnsmithnex #26133 üzenetére
Nálam azt csinálta eddig, hogy bejövő hívásnál eldobta a bluetooth kapcsolatot, de néha random is. Remélem megjavult a frissítéssel. Igaz azóta a fejegység is frissebb szoftvert kapott.
Update:
A B400-ban most fedeztem fel egy újdonságot. Ha törlök egy képet, az nem törlődik, hanem a galérián belül egy lomtárba kerül át, majd onnan lehet végleg törölni. Ha nem, 30 nap elteltével törlődik magától.
Valaki esetleg felfedezett más újdonságot?
-
Zeki
nagyúr
válasz
johnsmithnex #26133 üzenetére
Beállítások, Alkalmazások, az alkalmazás ami mindig elindul, Megnyitás alapértelmezett szerint, itt mit ír? Ha van, akkor belépsz, és törlöd az alapértelmezést.
-
Sanki
addikt
válasz
johnsmithnex #25935 üzenetére
Akkor rezeg, ha érzékeli az ujjat, de nem talált egyezést.
-
Sanki
addikt
válasz
johnsmithnex #25933 üzenetére
Szennyezett szenzor vagy az ujjad koszos.
-
válasz
johnsmithnex #25812 üzenetére
Kicsit lötyög önmagában is, pont a gombsága miatt. Annyira, hogy akárhányszor ledobom az ágyra, hallom a gomb hangját. Viszont mostmár mocsok mód hiányoznak ha csak sima olvasó lenne, gomb és gesztus funkciók nélkül...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
johnsmithnex #25583 üzenetére
Nem lehet bekapcsolni, van bent sd kártya.
-
Sanki
addikt
válasz
johnsmithnex #25583 üzenetére
Nekem nem engedi, de nincs is benne micro sd kártya és otg pen drive sincs rádugva.
-
fant0mi
őstag
válasz
johnsmithnex #25574 üzenetére
A mi bandekbol mar jo egy eve kivettek ezt a funkciot. A sajat tapasztalatom azt mutatta, hogy az inelligens ebresztes placebo. Legtobbszor a megfigyelesi fel ora elejen felkeltett. Ki is kapcsoltam, nem volt jo.
-
válasz
johnsmithnex #25416 üzenetére
Ezt én is megszívtam, amikor vettem a Honor 8-at. Előző tulaj elfelejtett resetet nyomni, de megírta a pin kódját, csak az meg nem működött. Erre én rutinosan nyomtam egy újabb resetet, és először nem értettem, hogy miért nem tudok bejelentkezni az email címemmel. Akkor olvastam el, hogy olyan címet írjak be, amit ezen a készüléken használtak korábban. Végülis jogos. Szerencsére elértem az előző tulajt, aki megadta az email jelszavát, így be tudtam lépni és nyomni már egy olyan resetet, ami után már én is be tudtam lépni...
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
johnsmithnex #25416 üzenetére
Uppsz, ezt nem tudtam, bocsi.
-
Seduxen33
csendes tag
válasz
johnsmithnex #25326 üzenetére
Sziasztok. Hétfőn elküldtem garanciába az asszony telefonját, mert fogja magát és kikapcsol random töltöttség mellett. Dicséret a TMXnek, hogy pénteken már a kezébe is vehette... Viszont a szerviz papíron cseréltnek irt fődarab, akkufedél+ ujjlenyomat olvasó, akksi ellenére a telefon ugyanúgy kikapcsol mint előtte. A hátlap valószínűleg új, legalábbis védőfólia van rajta. Mi a szart csináljak? Küldjem vissza még egyszer vagy borítsam rájuk az asztalt? Anno a Galaxy Alphámmal csinálták ugyanezt...
Help!
-
jatszo
aktív tag
válasz
johnsmithnex #25007 üzenetére
3d panoráma a fényképezőben. Bár lehet, hogy már benne volt. Majd kijavít, akinek előző verziója van
-
spider80
őstag
válasz
johnsmithnex #24900 üzenetére
Nem az sd kártyáddal lesz valami baj? Hónapokig használtam igy a spotify-t,semmi ilyen bajom nem volt.
szerk.: bocs,reggel van,átsiklottam 1-2 hozzászólás felett.
-
johnsmithnex
tag
válasz
johnsmithnex #24900 üzenetére
Közbe úgy néz ki meg van a gond.
Az alkalmazás nem kért engedélyt semmihez.
Így a tárhely használatához se, ami érdekes, hogy engedély nélkül tud menteni zenéket a belső vagy külső tárhelyre...
A beállításoknál manuálisan megadtam az engedélyt és így újraindítás után is megtalálta az SD-n lávó letöltéseket. -
Soltee1
tag
válasz
johnsmithnex #24738 üzenetére
Vissza A 6osra azon működik..
-
fant0mi
őstag
válasz
johnsmithnex #24735 üzenetére
Nem, azota sincs jo custom rom. Volt, aki kiprobalta, de csak visszatert az emuira.
-
glacious
addikt
válasz
johnsmithnex #24697 üzenetére
App hiba. S7E-n is ezt csinálja.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Nálam is ugyanez van.
-
istnag
addikt
válasz
Nekem a tetszik, vicces, szomorú stb jön elő, nagyon sokszor nyomok úgy hangulatjelet, hogy eszem ágában sem volt, csak lapozni akartam lefelé.
-
anonymus89
addikt
válasz
johnsmithnex #24576 üzenetére
Szia, most gyorsan rákerestem de én csak a QC 2.0-t találtam ergo QC 3.0-t nem tudja a 10.000mah
-
dave0825
őstag
válasz
johnsmithnex #24576 üzenetére
Nekem igen, mindkét porton.
-
royslade
tag
válasz
johnsmithnex #24573 üzenetére
#24126-os hozzászólást keresd meg. Azzal a kóddal rendeltem arról a site-ról 2 napja 7662 Ft-ért.
-
dave0825
őstag
válasz
johnsmithnex #24573 üzenetére
Heló! Én 20.000mAh-s Xiaomi Power Bank 2-t vettem, akciósan volt 7200 Ft. kb., de alapból a 9500 se annyira vészes. Itt az eladónál biztos, hogy eredetit kapsz, megnéztem a száma alapján a Xiaomi oldalán.
-
nrg_52
addikt
válasz
johnsmithnex #23619 üzenetére
180, nekem boven eleg.
-
Warloo93
tag
válasz
johnsmithnex #23619 üzenetére
Én rendeltem aliról fonken 3m-est 3,89-ért. Gyorstôlt, jó minôség.
-
nrg_52
addikt
válasz
johnsmithnex #23615 üzenetére
Megneztem: mindharomnal gyorstoltest ir. A hordozhato cafele meg az atalakito dacara is tudja. 😀
-
nrg_52
addikt
válasz
johnsmithnex #23615 üzenetére
Igazsag szerint fingom sincs, mert a gyari toltofejet elo sem vettem a dobozabol. Sima 5V 2A-es dupla USB-s toltofejet hasznalok, eleg gyorsan tolt azzal is.
-
frizso
senior tag
válasz
johnsmithnex #23595 üzenetére
Általában bent fotózok, "jó" fényviszonyok mellett. Az esti képeket hanyagolni szoktam, mert azok nekem túl zajosak...
Természetesen van egy jó fényképezőgépem is, de valahogy sosincs kéznél, amikor egy gyors fotóra lenne szükség.... -
mati12
senior tag
válasz
johnsmithnex #23591 üzenetére
Urak.Azért ennyire nem vagyok kezdő,hogy egy képet ne tudjak lementeni.Szeretném a képet eredeti méretében kérni és ennyi.
-
lbence
aktív tag
válasz
johnsmithnex #23556 üzenetére
Ha nem hagyod hogy bezarja őket, egy idő akkor is bezárja őket
-
tgabor94
csendes tag
válasz
johnsmithnex #23533 üzenetére
Érdekes módon a rendszer továbbra is ébren tartja a telefont, de az éjszaka nem merült a telefon egyáltalán
-
Sanki
addikt
válasz
johnsmithnex #23515 üzenetére
Nem.
-
Dwatti
addikt
válasz
johnsmithnex #23277 üzenetére
Gondolom a dload mappa kimaradt vagy mi volt a gond ?
-
goli11
tag
válasz
johnsmithnex #23258 üzenetére
Köszi kipróbálom.
-
Dwatti
addikt
válasz
johnsmithnex #23273 üzenetére
Összefoglalóban a downgrade- rollback
ez szerint járj el ! -
Sanki
addikt
válasz
johnsmithnex #23215 üzenetére
Csinálj egy downgrade-t aztán OTA-n mehet fel az összes. Ez a legtisztább.
-
johnsmithnex
tag
válasz
johnsmithnex #23215 üzenetére
Még mindig várom a válaszokat.
Továbbá még annyi, hogy a Firmware Finder-nél OTA vagy fullOTA letöltésénél 3 zip-et lehet kiválasztani.
Az mind szükséges?Előre is köszönöm a segítséget.
-
TaRka94
senior tag
válasz
johnsmithnex #23258 üzenetére
Nekem kellett factory reset, mert merültem nagyon, (és nem állítottam vissza biztimentésből semmit) Így most 1%-ot merült éccaka.
-
Sanki
addikt
válasz
johnsmithnex #23154 üzenetére
Vedd ki és úgy nézd meg, a napokban volt erről szó, hogy sd kártyával lassabb a feloldás.
-
Sanki
addikt
válasz
johnsmithnex #23150 üzenetére
SD kártya van a telefonban?
-
jatszo
aktív tag
válasz
johnsmithnex #23150 üzenetére
Factory reset.
-
fant0mi
őstag
válasz
johnsmithnex #23101 üzenetére
Frissites utan nekem is nagyon lassu volt az ujjlenyomat. Csak restartot csinaltam, jo lett.
-
johnsmithnex
tag
válasz
johnsmithnex #23098 üzenetére
Úgy néz ki segített a wipe, de lehet csak egy restart kellett neki.
Köszönöm! -
jatszo
aktív tag
válasz
johnsmithnex #23093 üzenetére
Wipe cache volt?
-
V@ns
aktív tag
válasz
johnsmithnex #22825 üzenetére
Ne haragudj, ez nem megoldás a kérdésedre, csak a saját tapasztalatom: nekem van egy 200 forintos kínai bluetooth receiverem, és random eldobja a jelet, én úgy vettem észre, hogy ha villamos vagy troli mellett/alatt megyek, azt nem komázza. Viszont nekem max 10 másodperc múlva visszatalál, és nem kezd el szólni a zene a telefonból.
Annyi még ami eltér, hogy én viszont közben nyomatom a Waze-t, szóval nem offolom a kijelzőt. -
johnsmithnex
tag
válasz
johnsmithnex #22789 üzenetére
Erre valakinek ötlete?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
johnsmithnex #22673 üzenetére
Hiba nincsen szerencsére. A képernyő lezárás utáni dolgokat érdemes beállítami(mi fusson tovább)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged