- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dussy
őstag
válasz
#38314240 #17491 üzenetére
Nem a legfontosabb a SOT, de mint tudjuk a kijelző az egyik legnagyobb fogyasztó. Azért nem mindegy , hogy a nap közepén vagy este merül le a telefon... Nem mindig tudnám napközben tölteni.
2 emailt szinkronizálok, használok Vibert, másfél óra beszélgetés összejön naponta. -
dave0825
őstag
válasz
#38314240 #17299 üzenetére
Kb. mindenki, akinek Android-ja van, és már használja is egy ideje, illik tudnia, hogy főverzió frissítéskor nagyon ajánlott az FR, de jen árt más frissítéskor is, és ez minden Androidnál így van, de szerencse kérdése is. SP-m volt ez előtt, meg előtte egy Galaxy Ace, mindegyiknél csináltam FR-t bármilyen rom előtt vagy után (custom romnál előtte kellett SP-n), és nem haltam bele. Itt sem fogsz FR után, hidd el.
-
nrg_52
addikt
válasz
#38314240 #17299 üzenetére
Nem kell kezzel felrakni ki is varhatod. Fr sem feltetlenul szukseges, 3-4 verziot (kozte foverziot is) ugrottam nelkule es semmi gondom nem volt. 381-en nyomtam fr-t, de felesleges volt, ugyanugy rosszabb az akksiido. Teny, hogy van amikor nem ugy jon ossze valami frissiteskor es akkor szukseg van ra. De ez kb minden telefonnal igy van.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
#38314240 #17221 üzenetére
B120 al kezdte. Jelenleg aszem B131-el jönnek ki az új telok és van még rá B360, B380, és B381. Alig van rá tényleg fríssités.
Szinte alig van újabb droid. A 7.1 van még,de az még tényleg csak a csúcs kategóriás telokon fut.
Nekem volt olyan telom amire egy se jött. És akkor még nem volt ez a nagyfokú szakmai segítség se, hogy alig pár gombnyomás és felmegy az sd-ről.
Ha a 8.0 droid menne rajta, úgy elfogadható lenne? -
dave0825
őstag
válasz
#38314240 #17221 üzenetére
Azért utolsó Honor/Huawei telefonod, mert később kapsz meg egy frissítést, amiben szinte semmi nem változott?! Nem tudom ezen mit hisztiznek sokan... Aki nem akar mókolni, vagy minden rendben van a telójával, úgyse jön ide, nem is tudja, hogy van frissítés, nem zavarja, hogy nem kapta még meg. Aki mókolni akar kicsit (nem órákat, kb. 5p), az meg ne nyavalyogjon, tegye föl FF-fel, kész. Kb. 2 perccel tart tovább FF-fel föltenni, mint a gyári frissítőben rákeresni, vagy rányomni a frissitésre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged