- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei P50 Pro - emlékkép
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semm1
tag
Ha valaki épp autós töltőt keresne...
Rendeltem egy Aukey töltőt Aliról, a gyors töltést nem írja a Telefon, de percenként 1%-ot tölt mindkét ágon.
-
Semm1
tag
válasz retroid #12760 üzenetére
Gondoltam.
Fő kérdés, hogy mennyire szoktál, tudsz vigyázni a telóidra? Ha tudsz, akkor bőven jobb ajánlat a Honor 8 !
Van akinek megéri a 3 év garancia, aki 2- 2,5 évente cserél telefont, javíttatás nem plusz pénz ha valami hiba elő jön rajt, és eladásnál jól néz ki azért, hogy még van rá 1 év.[ Szerkesztve ]
-
Semm1
tag
válasz retroid #12756 üzenetére
Szia,
Igen, ajánlott az MM.
Nem lesz még rajt, de egyből Frissíthető lesz ha lesz benne SIM kártya.
Olcsóbb 13.000 Forinttal mint az azonos tárhelyű, de csak 3 GB Memóriájú P9. Persze a hosszabb Garancia idő(+1 év, azaz 3 év, plusz ha 3 hónapon belül meghibásodik a telefon, nem javítják hanem adnak helyette egy újat) sem rossz a P9-nél.
-
Semm1
tag
válasz mbwrestling #12038 üzenetére
Ez így eléggé furcsa, egyrészt ha már lassan tölt nem szabadna melegednie. Keress egy olyan appot Play - en ami mutatja az akksi feszültségét, lehet azzal van baj.
-
Semm1
tag
válasz retroid #11120 üzenetére
Nem kell tőle megijedni, inkább úgy mondanám hogy hamar felmelegszik(inkább még langyos), de túl nem, mint pl Antutu alatt. Majd nyáron persze kíváncsi leszek a szélvédő alatt mint GPS hogy muzsikál.
(#11126) ocecica Érdekes, mert ezelőtt 3,5 évig én is csak Swiftkey-t használtam, de elég jó eddig a Honor Swipe, úgy néz ki maradok ennél.
-
Semm1
tag
válasz ORCA58 #11005 üzenetére
Nekem egyelőre tetszik, nem is az hogy látom a szabad 2 GB-t, hanem hogy mikor rá döbbentem másfél hét után hogy még nem kellet újra indítani, vagy tisztítani.
Jó, nekem nincs olyan fontos appom ami miatt zavarna...
4-5 nap alatt simán, szép lassan, és ha nem jutottam valamiért odáig hogy foglalkozzak vele alt jöttek a hibák emiatt, telefonálás megszakad, mikor gyors kellene valami nem tudok rá keresni, navi lefagy...
[ Szerkesztve ]
-
Semm1
tag
válasz ocecica #10985 üzenetére
Szia !
Külön regisztrálni kellett a HiCare-ben, nekem is csak úgy mutatta. Bár már többen írták, végleges verzió frissítési jelzés nekem még nem jött.
Be lehet állítani hogy külön legyen a főképernyő és az alkalmazásmenü, ha mégis az Emui-t használnád.
Nem feltétlen mindegy, hogy mennyi memóriát használ a teló, és miket nem zár be a háttérben. Nekem pl egy Zenfone 2 volt előtte, az első telefonok egyike amiben 4 Gb RAM volt, mégis sokszor lement akár 700-900 MB-re... Itt pl nem láttam még 1.6 GB alatt a 3 hét használat során, és akkor túl sok minden volt beállítva háttérben futónak. Későbbiekben jó lesz ez még, ha éhesebbek lesznek az appok.
-
Semm1
tag
válasz sharp4 #10387 üzenetére
Ha nem látszik rajt semmi, akkor csak megpróbálhatják lerázni, lehet kicsit erősködni és érvelni kell de ki fogják cserélni. Nilkin Super Frosted-el nekem sem volt még gondom azon kívül hogy leejtés miatt eltört, pedig már a 4. telefonomon lesz, ha megjön a Honor 8-ra.
@(#10374) zunga: Én sem vettem észre semmi problémát, még ahhoz képest sem ha tudtam róla hogy még nem végleges és helyén kezeltem. Akksi jól bírja, és a pár hasznos új funkció miatt nekem tetszik. Szerintem használható !
(#10359) Sanki: Nekem új, bár még csak másfél hete használom nagy megelégedéssel. Gondolkodtam a kényelem miatt az iPhone-on, de kicsit sem bántam meg hogy fele annyiért választottam mert nagyon jó mind a Telefon, mind az Emui.
Üdv Téma Lakók !
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen NAS-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest