-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atravel
tag
válasz ocecica #11410 üzenetére
Szia,
Ha megtalálod ezt a teszter alkalmazást, az érdekelne.
Van két noname kábelem, meg egy adapterem. A gyári gyorstöltőt nem nagyon használom, mert szerintem a hagyományos 5V 1A jobban kíméli az akksit, de azért jó lenne tudni, hogy nem fogják hazavágni a cuccokat a csatlakozó miatt.[ Szerkesztve ]
-
atravel
tag
válasz ocecica #11190 üzenetére
Amikor próbálkoztam ilyenekkel, azt vettem észre, hogy ezek nem kapcsolják ki a kijelzőt, hanem csak befeketítik, és zárolják... így tudja ébreszteni a készüléket... Ha gombbal kapcsolod ki, akkor nem tudod ébreszteni.
Egy próbát megérhet, de szerintem nem érdemes sokra számítani, ha kernel szinten nem támogatott tap to wake -
atravel
tag
válasz Adami83 #11193 üzenetére
Én rendeltem ebayről 2 kábelt, mindkettő tölt és adathoz is jó. Sima, occó 0.99$.
Szintén rendeltem micro USB átalakítót, ami mindig nálam lehet, ha megszorulnék töltő hiányában jó lehet. Az is tölt.
Ugye nem minden töltő volt USB aljzatos adapterrel, hanem sok madzaggal szerelt. Azoknál is jól jöhet az átalakító... -
atravel
tag
válasz Tanczi01 #11087 üzenetére
OTG kábelt ebayről rendeltem. Egyelőre csak pendrive és egér volt rádugva. Azok szépen mentek.
Tavaly novemberben rendeltem. Már nem aktív a termék, csak hasonló cikkek mentén találtam ezt a linket
http://www.ebay.com/itm/Type-C-USB-3-1-Male-To-USB-3-0-Female-Plug-OTG-Adapter-Data-Cable-Connector-/322079085108?hash=item4afd68d234 -
atravel
tag
Szép jó reggelt.
Hozzám került egy USB-C - HDMI kábel, de nem tudom rávenni a telefont (frd-l19), hogy kiadja a képet és hangot a TVre.
Sajnos nem találok infót, hogy mhl képes-e a H8. Valakinek van erről infója?
Egyelőre B131 van fent, amit automatikusan ajánlott a frissítések között. A B360 is ott kínálja magát, de attól még egy kicsit félek... -
atravel
tag
Használja valaki a H8-at TV-re kötve? Elvileg létezik USB-C HDMI kábel. Működhet a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest