Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
A gyári frissítő appban van egy olyan menüpont hogy helyi frissítés!
A letöltött zipből az UPDATE.APP fájlt rakd bele az SD kártya (vagy a belső tárhely) "dload" mappájába (ha nincs ilyen akkor létre kell hozni) és utána rányomsz a helyi frissítésre.
Ennél részletesebben megtalálod a leírását a honor 6 összefoglalóban!
-
nickedez89
senior tag
A legegyszerűbb, ha letöltöd innen a romot, és helyi frissítéssel telepíted! (Gondolom lolliról frissítenél, abban van még helyi frissítés!)
Ha meg nincs helyi, akkor tárcsázós módszer!
Ezen kívül még van egy módszer, hogy kínai proxyn keresztül töltöd le a frissítést a telefonnal de az borzalmasan lassú lesz és igazából értelmetlen.
-
Azazel71
aktív tag
Jó eséllyel mandarin nyelvet, és billentyűzetkiosztást..
Diamond:
A green fenemód hasznos jószág, de konkrétan ezen a telón kb. annyira kell, mint sántának a púp....ram van annyi, hogy bőven sok, nyugodtan futhatna sok minden a háttérben, de az EMUI úgysem hagyja, rendesen küzdeni kell vele, hogy legalább pár dolog had fusson...
Ne vedd alapnak az eddigi telefonokat, ez nagyon más, jóval felhasználóbarátabb szerintem, mint bármelyik sony, vagy samu.Mielőtt felteszed a megszokott,jólbevált third party cuccokat, nézd át rendesen a teló saját lehetőségeit, mert akad pár szokatlan dolog alapból....Egyébként pedig: a hibernált cuccok, újrainduláskor jó eséllyel megeszik azt az áramot, ramot, amit megspóroltak addig, szerintem...olyan fából vaskarika ez is, mint a cleanerek. Mondjuk 512-1 giga ram mellett talán van némi értelmük, de ebben a vasban 3 giga van.
-
doongoo
addikt
1 - Én sötétszürkében rendeltem a 64 GB verziót. Ujjlenyomatok szempontjából nem vészes (vagy berakod egy tokba)
2 - 16 GB túl kevés, egyértelműen 64 GB. A nagyobban van még NFC is, ha ez esetleg szempont. ill. kínai rommal jön, amit aktívabban frissítenek (jelenleg én egy 2016.03.16-ait futtatok megelégedéssel, ez már Emui 4.0 Android 6.0 alapon).
Én a hardveraprón vettem a puremobile árnál kb. 25e Ft-tal olcsóbban (meg fogod találni a hirdetőt). Szintén itthonról 1 év garival.
4 - ha normális védőüveget (oyan nincs, hogy üvegfólia) veszel rá, akkor az pontosan passzol. Ilyet is a hardveraprón vettem hozzá itthonról.
5 - ugyanakkor ne feledd, a 64 GB verzió nem támogatja az itthoni B20 4G frekvenciát (ha ez esetleg szempont)
-
BC 80
csendes tag
Szia
Rendeld meg nyugodtan,nem fogod megbánni!
A puremobile-s srácok korrektek,én fél éve rendeltem tőlük,minden rendben volt és azóta is a legnagyobb megelégedettségemre szolgál a teló!
Mindenképp 64 GB-ost vegyél,hidd el,megéri a felárat!
Nekem kb.1550(!!) kép és vagy 80 (!!!) pár perces videó van fenn a telón és még bőven van hely!!
Ezüst...szép...nem szedi az ujjlenyomatot,meg úgyis tokkal fogod használni!
Szóval hajrá! -
Cruzolka
aktív tag
Én is mobilboltban vettem, De a bolt tulajdonosa jó ismerősöm, a készülék pedig novemberben a Médiában lett vásárolva, számlával -garipapírral került hozzám a H7.
(Mindez 95.000-ért)
Szóval ha fontos számodra a Grancia akkor vagy sikerül neked is (használtan) hasonló konstrukciót kifognod, vagy rászánsz valamivel többet és nyugodtan alszol...
-
kinzo
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged