- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maist
senior tag
válasz
pitju76 #13433 üzenetére
Frissítsd fel a 02.25-ös EU fejlesztőire. Semmi baja nincs, csak wifin böngészve ma 100--->50%-ra 4 óra 35 perc kijelzőidő jött össze. Nem merül gyakorlatilag semennyit sem kikapcsolt kijelzővel. Már csak a 3G hálózaton való böngészésnél tapasztalható merülésre kellene valami gyógymód, mert az még nem az igazi.
-
Istuu15
senior tag
válasz
pitju76 #13433 üzenetére
Nekem sokkal jobban merül ha tétlen a telefon. Hétvégén amikor itthon vagyok, és egész nap wifin vagyok, nyomkodom folyamatosan akkor jobb sot jön ki, mint amikor suliban vagyok mert ott több ideig tétlen a telefon és a mobilent sincs mindig bekapcsolva. Mikor megvettem a telefont november 23. án akkor készítettem mindig screenshotot a sot ról 15% nál és ahhoz képest a mostani sokkal rosszabb, de majd javítanak rajta
-
Xmister
senior tag
válasz
pitju76 #10908 üzenetére
1 perc google:
The problem is with the MI Router Mini 5Ghz channels auto assignment. From my experience with MI Router Mini, the Router Management will auto assign to channel 149 or 165. If you change to one of the DFS channels lists (36,40,44,48,52,56,60 64), Redmi Note 2 will see the 5GHz channels. For me I chose channel 48, you can try by changing the most suitable for you. -
Milestone2
nagyúr
válasz
pitju76 #7729 üzenetére
Vagy a magyar, vagy a fejlesztői multi...
TWRP-nél nem kell átnevezni!Töltőre vele! Most már azért lezáródhatna megnyugtatóan ez a "SAGA"...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
pitju76 #7725 üzenetére
Mivel veszteni valód nincs, nincs a telefonodon rendszer....
WIPE menü, andvanced WIPE, kijelölöd a cache, dalvik, system, data pontokat majd elhúzod a csúszkát. Ha kész vissza az Install menübe, betallózod a külső SD-n lévő ROM-ot. Elhúzod a csúszkát.
Ha kész, kiírja Reboot system. És remélhetőleg örülsz... -
-
Milestone2
nagyúr
válasz
pitju76 #7718 üzenetére
Nyomtál folytatáshoz billentyűt?
Jónak tűnik.
Ki kellene próbálni, hogy ha kikapcsolt állapotból recoverybe indítod bejön-e a twrp...?
Amikor újraindult TWRP-ben ezt a képet kell látnod:
http://www.kephost.com/image/SI7q
NAGYON FIGYELJ MOST KI ÍRJA ANGOLUL BIZTOS SZERETNÉD E A VÁLTOZTATÁST ENGEDÉLYEZNI HÁT PERSZE!!
KÉPERNYŐ ALJÁN ( SWIPE TO ALLOW MODIFICATION GOMBOT BALROL ELHÚZOD JÓBRA!
Húzd el a csúszkát hogy érvényesítsd a módosításokat "Swipe to allow modifications", ezzel véglegesíted a TWRP telepítését.Ha ez megvan, jöhet az install, az sd kártyán lévő ROM!
-
Baloo27
aktív tag
válasz
pitju76 #7711 üzenetére
Amikor rádugod a gépre a telefont, közben nyisd meg az eszközkezelőt.
Látnia kell, csak a drivert nem telepítette nagy valószínűséggel.
Ha látod kérdőjeles, ismeretlen eszközként, akkor manuálisan hozzá kellene adni a drivert.
Ha végkép nem megy, tudok segíteni Budapest belvárosában akár napközben is. -
csocsoszán
őstag
válasz
pitju76 #7704 üzenetére
Milestone 2 jól írja! de szájbarágósan kell elmagyarázni! Ha felrakod a TWRP -t már a sd kártyáról is tudsz telepíteni. Ha nem akkor csak a belső memóriáról! Úgy hogy átnevezed az új romot update-nek.
De mindkettőhöz először a számítógépnek fel kell ismerni hogy rádugtad a telefont fast boot módba (kis robotba) tehát az adb -t és a fast boot-ot feltétlenül telepítened kell. De miért nem sorban csinálod ahogy írva van? -
Milestone2
nagyúr
válasz
pitju76 #7704 üzenetére
De! Próbáld! Valahogy rá kellene venned a Winfosodat, hogy felismerje FB módban, onnantól már (majdnem) gyerekjáték. Ha az ADB és a FB telepítése után megjelenik a Win eszközkezelőben nyert ügyed lehet...ha látja már a PC-d mehet csocsoszan módszere...vagy bármelyik másik ADB/Fastboot mód
-
csocsoszán
őstag
válasz
pitju76 #7696 üzenetére
Akkor nincs nagy baj.
Innen egyenként letöltöd a TWRP Instal mappában található összes dolgot az asztalra, egy új mappába!(ez a szerverem, nyugodtan töltsd. http://89.135.98.140:9093.) Feltelepíted az adb -t és a fasbootot. Mikor kész, berakod a telefonod a kis robotba (fast boot módba) és összedugod a pc-del. Így már fel fogja ismerni! És elindítod a 7. Flash recovery alkalmazást. Így kicseréli a hibás recovery-t a jól működő TWRP recoveryre. Ha kész tudsz már recovery-ből új romot felrakni. DE HA NEM VAGY BIZTOS A DOLGODBAN KÉRJ MEG VALAKIT! Aki tudja mit csinál. -
csocsoszán
őstag
válasz
pitju76 #7685 üzenetére
Szervusz!
Tehát a hangerő le és a bekapcsló gombot (de hosszan nyomd a két gombot egyszerre!!!) hosszan nyomod, kell egy pici rezzenésnek lenni és azonnal be kell jönni a szerelő robot figurának! Ha bejön nincs nagy baj. Ha nem akkor nagy a baj, akkor kell valaki nagytudásúnak rimánkodni, hogy csinálja meg legyen szíves.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest