- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
Megnézné valaki, aki frissített a legutóbbi EU-s heti romra, hogy fennáll -e ez a hiba:
Ha a gyári QR olvasó (kódolvasó) appot elindítom, és átkapcsolom dokumentum scannelésre, kifagy...
Másnál is? -
Gremovan
csendes tag
Ma sd-kártyát cseréltem a telefonomban, és meglepett amit találtam a burkolat alatt. Az eredeti akku meghízott kicsit a közelmúltban. Kicsit fel van púposodva. Így nem is csoda, hogy hamar merül.
Már úton van egy nohon akksi pár napja, de vannak kétségeim, hogy így merjem e használni a telót az alatt a kb 15 nap alatt míg ideér az új. Valaki járt már így?
Esetleg tud valaki bármi hazai "odamegyek, kifizetem, elhozom" típusú akku forrást? -
Istuu15
senior tag
Rendeltem én is egy aksit.
-
BalanceR
addikt
Az eheti weekly Eu romot használja valaki? A xiaomi.eun sokan panaszkodnak wifi, google play hibára, futottatok ilyenbe, vagy várjam meg a jövőhetit?
-
Istuu15
senior tag
Aki vett nohon aksit linkelje már be honnan?
-
Istuu15
senior tag
A mai update elég smoothra sikeredett.
-
Istuu15
senior tag
Most néztem, hogy a redmi note 4 60.000ft eu stockon.
-
drr
őstag
Nekem is úton van a Nohon
-
dealerman
aktív tag
válasz
Istuu15 #20475 üzenetére
Szó szerint épp,hogy még elfér,van jó oldala is,nem recseg így annyira a hátlap
biztos,az plusz 40mAh csak így fért el benne
34%-al jött,rögtön töltésre,100-on túl még egy jó órát hagytam
mivel melóm nem engedi,így egész nap keveset használom,most járok 54%-on eddig 2 óra 20 a SOT,inkább csak böngészés ha a kezembe van,wifi folyamatosan bekapcsolva auto fényerő,telefonálás max 10 perc volt !
Tudom nem egy hardcore használat,így rendes kijelzőidőt nem tudok mondani,de a régitől már sokkal jobb,így 22 óra használat után,de még nem kiabálok el semmit se,szerintem kell egy hét kb mire el is hiszem ,hogy valóban jobb
-
-
Thowra123
tag
Ha valakinek van nohon akkuja és usb-s mérője a töltőhöz, érdekelne a tényleges akku kapacitás.
Ha esetleg valaki jár Mór fele és nincs mérője de akkuja igen, szívesen bemérem. -
dealerman
aktív tag
Most érkezett meg a NOHON akksim,meglepetésemre nagyon igényes a gyári csomagolása,de amit nem értek az az,hogy vastagabb egy picit ,mint a gyári
-
llll
senior tag
válasz
pirosvilamos #20467 üzenetére
sajnos nekem minden eddig rendelt kínai aksiról ez a tapasztalatom
igaz ehhez a telóhoz még nem rendeltem (lekopogom még teljesen jó a másfél éves gyári), de rendeltem már butatelefonhoz, videokamerához és laptophoz is
és arra a következtetésre jutottam, hogy utángyártott aksikban sajnos még nem jók a kínaiak
úgyhogy kíváncsian várom a hosszabb távú tapasztalataitokat... -
wittman
aktív tag
Ilyet rendelt már valaki: BM45+battery charger Gyárinak nézz ki.
-
Istuu15
senior tag
válasz
Criminal017 #20470 üzenetére
Igen igen jól mondod köszi.
-
Istuu15
senior tag
Ali expressen a nohon aksit honnan küldjék?
Kínából, spanyolból vagy oroszból? -
BalanceR
addikt
válasz
pirosvilamos #20454 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy azon az akkun reális adatok lennének feltüntetve...
Én is sokat nézegettem akukat, erről volt a legtöbb negatív tapasztalat, értékelés.
Árban kb a Nohonnal van egy szinten, én inkább azt venném, olyan ez, mintha a blahán vennél GUCCI-t a helyi C-tipusú vállalkozótól, lehet, hogy olcsó, meg jól néz ki, de hogy nem lesz minőségi, az tuti... -
dacsa
senior tag
Sziasztok! A heti friss mindenkinél jó? Sajnos nekem semmi google cucc nem megy
nem tud leszinkronizálni. Annyi jelentést küldtem a xiaomi felé, remélem a kis sárga inger küszöbét eléri
-
esox
senior tag
Blocklist ikon eltüntetése, tiltása.
Tudja valaki hogyan lehet a notification barról leszedni vagy kikapcsolni a blocklist ikont?
Egyre gyakrabban nyomok rá és csak akkor veszem észre, ha már emailt írnak ismerősök, hogy miért nyomom őket ki állandóan. Idegesítő... -
Gremovan
csendes tag
válasz
include777 #20459 üzenetére
Már van stabil Global 8.2.
Innen tölthető: Link
Már fentebb gergely64 is linkelte. -
include777
aktív tag
Kínai stabil 8.2 ... akkor lassan remélhetőleg a globál stabil is 8.2 lesz.
-
Benir8
senior tag
válasz
pirosvilamos #20454 üzenetére
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
LineageOS unofficial, vagy official létezik a telefonra?
Neten úgy láttam, mintha pár hónapja lett volna, de a letöltési linkek nem elérhetők.
Mégsem fejlesztették a Redmi Note2-re? -
pirosvilamos
tag
Sziasztok!
Erről
az akkuról van tapasztalata valakinek? Pont ma rendeltem meg, kíváncsi leszek a 3650mAh-ra... -
gergely64
tag
válasz
ozakila #20452 üzenetére
Nos ha az előbb linkelt ROM-ot letöltöd - neked pont ez kell - közvetlenül a teló valamelyik tároló helyére, vagy ha pc-re töltöd le, akkor onnan a telóra átmásolod szintén valamelyik tároló helyére. Megnyitod a teló frissítés appját, ami az eszközök gyüjtő mappában található. Az app nem fog találni frissítést, ezért a jobb felső sarokban lévő három pöttyre nyomj rá, majd a megnyíló menüből a ROM telepítés kiválasztására böksz.
Ez megnyitja a teló belső tároló helyét, ha oda tetted a korábban letöltött ROM-ot, akkor keresd meg vagy, ha sd kártyára tetted, akkor a bal felső tárhely felírat előtt található lefelé mutató v-re kattintva az sd kártya kiválasztható és ott keresed meg a letöltött ROM-ot. Ha megvan kijelölöd és az OK-ra rányomsz. Ha mindent jól csináltál akkor újraindul a telód és frissíti magát az új verzióra.Töltőn lehet, de ne piszkáld amíg nem végzett vele!
Ha rootolt volt a telód és ismét szeretnéd, hogy az legyen, akkor twrp-alól újra kell telepítened superuser zip-el. -
ozakila
tag
Üdv Mindenkinek! Bocsi előre is a láma kérdésért,de túl sok itt az infó,és még soha nem frissítettem a telót.
Ez a verzió van rajta:Miui by xiaomi.eu 7.1 Stabil 7.1.3.0(LHMCNCK) Android verzió:5.0.2 LRX22G
Hogy tudnám a legegyszerűbben egy stabilan működő Miui 8 romra frissíteni,ami természetesen magyar nyelvű? -
Habsteve
tag
Van 8.2 EU Stabil akit érdekel.
-
thommypl
tag
válasz
Criminal017 #20447 üzenetére
Működik!
Köszi!
-
thommypl
tag
Sziasztok!
Bringázáskor egy tokban tartom a telefont, aminek ez az átlátszó érintésérzékeny műanyag külseje van mint a karpántoknak. A telefon hosszra éppen belefér így elég szorosan rásimul a műanyag. Sokszor kiírja mikor fel akarom oldani, hogy kapcsoljak ki valamilyen érzékelőt amit a felső hangerőszabályzó és a jobb oldali érintésérzékeny gomb együttes megnyomásával tudok megtenni. Ezt ki lehet valahol állandóra kapcsolni?
-
Atrasko
tag
válasz
Benir8 #20443 üzenetére
Igen, köszönöm.
A képernyőzár menüpontban kellett a jelszót kikapcsolni. Ehhez kérte az érvényes feloldómintát, majd jelszó kikapcsolása. Kicsit nyakatekert így ez, mert ez nem a jelszót kapcsolta ki, hanem a feloldómintát.
Más android romokban azért ez normálisabban van megoldva, ott különbséget tesznek sima csúsztatás (slide), feloldóminta (pattern) és jelszó (password) között.
Bár lehet, hogy a legújabb MIUI-ban már hasonlóan kezelik.Apropó. Melyik szerintetek az utolsó megbízható rom a Note 2- höz? Nem kell feltétlen a legújabb, a lényeg, hogy a wifi és a bluetooth stabil legyen.
Köszönöm. -
Atrasko
tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hol lehet kikapcsolni a záróképernyő feloldómintáját?
Előre is köszönöm. -
BalanceR
addikt
A SOT vége 5óra 49 perc lett, és 2%on raktam töltőre, mindezt úgy, hogy sokat játszottam, nyomkodtam, GPS,WIFI,BT,ADAT be volt kapcsolva ... Szerintem, ha "normál" használatban lett volna, még minimum 30-40 percet bírt volna,ami impresszív.
Nagy felüdülés ez a gyári elhasználódotthoz képest, ami produkált néha olyat, hogy egy nap 3x kellett teljesen feltölteni, és estére így is 15%on volt. -
Benir8
senior tag
válasz
BalanceR #20437 üzenetére
Köszönöm a tapasztalaidról, jó akkumulátornak tűnik. Nekem 1 és fél éves a teló, aksi is és már alig bírja tartani, mindig 2-3 SOT jött ki belőle, úgy hogy nem játszok rajta, gyenge fényerő, mobilnet folyamatos. Lehet én is rendelek egyet.
dealerman
Én se bírom az ujjlenyomatokat, a kezeim izzadós típusú, szétkeni a mobil kijelzőjét hogy már érintéskor mindig félrenyomok. Nem tudom, hogy a mattos üvegfólia jó-e, mert akkor a kép minőséget rontja. Kíváncsi leszek a tapasztalaidról.
-
BalanceR
addikt
válasz
Istuu15 #20435 üzenetére
Nekem is ez volt a bajom, teljesen meg vagyok elégedve a telóval, nem tudnám mire cserélni, mert a legújabb telók 80K alatt maximum az ujjlenyomat olvasóval tudnak többet, de így az új akkuval kapot még egy évet.
Nem tudom pontosan linkelni, mert egy csomó szart rendeltem kb egy időben, de olyan 11$ körül volt aliexpressen, free shipping, talán Ez voltJelenleg 5óra 19 perc a SOT, és 7%on áll...
-
BalanceR
addikt
Aki gondolkodik új akku beszerzésén, ajánlom a NOHON utángyártott akkuját.
Eddig még a gyári akkut használtam, az gyártási idő szerint majdnem másfél éves, és már siralmas volt, reggeltől délig alig bírta, ilyen 2-2,5 órás SOTokkal, powerbank nélkül sehova sem mentem...
Valószínűleg már a gyári kapacitás felét sem bírta, mert egy 1700MAH-os powerbank 10%ról 100%ra töltötte...
Most jött meg az aliról egy hónapja rendelt Nohon akkum, és mintha kicserélték volna a telefonom...
Reggel vettem le a töltőröl, játszottam egy 20 percet, még mindig 100%on volt utána (eddig ezalatt kb 25-30% ot merült) már azt hittem, beragadt az akkuindikátor, reboot után 99%volt, most tartok 3 óra SOTnál, kb másfél óra játék, pár fotó, a többi böngészés, videó, a fényerő kb 40%on, WIFI, BT, GPS bekapcsolva, és most van 49%on.
Szóval, ha így halad, aktív használattal az 5, 5,5 óra sot is lehet, hogy meglesz, ami már nagyon baráti. Ha nem játszok, csak használom, talán a hét is...
Egy ideig még marad a teló, mert megint tetszik -
maliszka
csendes tag
Hello, Veszprém, Székesfehérvár környékén keresek Redmi Note 2 tulajdonost, akinek a telefonjával le tudnám tesztelni az autórádiómat. Az én telefonommal a Bluetooth lejátszás szaggat. Kiszeretném próbálni, hogy más redmi note2 vel is csinálja e.
Köszi -
Klara_
őstag
válasz
csibor #20426 üzenetére
Ha tetszik a HU hagyd, nekem az EU-s (multi fejlesztoi) jobban bejott.
-
csibor
addikt
Sziasztok!
Beléptem a klubba 2/32-es verzióval. MIUIHU 8 7.3.9 van rajta. Maradhat ez vagy válasszak global romot? Olvasgatok vissza, de számomra nem egyértelmű. Most van hozzá Android 6.0 Marshmallow, vagy amiket találtam azok főzőt MIUIK?
-
Imy
veterán
Redmi Note 2 mennyit érhet? Mennyiért lehet eladni? Karcmentes, mindig tokban, és tempered glassal használtam.
-
Imy
veterán
Hol tudom beállítani, hogy a névjegyeimet mindig szinkronizálja a google fiokómmal? Nem igazán akar nálam működni.
-
maliszka
csendes tag
Helló, segítséget szeretnék kérni.
Redmi Note 2 , MIUIHU8. 7.3.16.
Bluetoothos autórádióhoz csatlakoztatva, a zenelejátszás - Spotify, Youtube, Memóriakártya - nagyon gyakran szakadozik, mint amikor ugrik a CD. ( 5-10 másodpercenként )
Telefonálásnál nem jelentkezik.Amikkel tökéletesen működik
Samsung Galaxy 5, LG 5, LG K4 , Xiaomi Redmi Note 4.Gyári állapotra visszaállítottam, ugyanúgy rossz.
Mi lehet a megoldás?
Előre is köszönöm.
-
SkyLaci
őstag
Az utóbbi napokban iszonyú gyorsan lemerül a telefon (20 perc átlagos felhasználás: gmail, facebook, nem játék) (3 hónapos NOHON akksi).
Más is tapasztalt ilyet? -
Istuu15
senior tag
válasz
-Faceless- #20413 üzenetére
Köszi.
-
Istuu15
senior tag
válasz
-Faceless- #20411 üzenetére
Betudnád linkelni esetleg?
-
Istuu15
senior tag
Off topic, de valakinek nincs véletlenül yi camerája?
-
esox
senior tag
Nekem innen jött, tökéletes, erdeti és láthatóan jobban bírja, mint a 2015-ös,a mit a készülékkel kaptam anno.
-
bubu256
tag
válasz
gergely64 #20390 üzenetére
Sziasztok.
Nekem a múlt héten jött meg a NOHON aksi az RN2 prime telefonomba.
Innen rendeltem 16 nap alatt jött meg.
Sokkal jobb mint a már legyengült eredeti akku. A régibe már csak kb 2000mAh ment bele egy töltéssel, ebbe az újba bele megy a 3000mAh. Ma éjjel töltőn volt, reggel játszottam Real Racing 3-at kerek 1 órát és az akku most van 77%-on. -
Istuu15
senior tag
válasz
Criminal017 #20406 üzenetére
Jól hangzik.
-
Istuu15
senior tag
válasz
Criminal017 #20404 üzenetére
Áz árak barátságosak? Mert most nem tudom megnézni?
-
Istuu15
senior tag
válasz
Criminal017 #20401 üzenetére
Vámot nem kell a telefonra fizetni?
-
Istuu15
senior tag
válasz
Criminal017 #20401 üzenetére
Na ez jó hír.
-
Criminal017
őstag
Megjegyzem, hogy a Spemallon március elejétől már van hazai garancia, szóval nem kell kukutyinba elküldeni, csak Pestre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest