- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Már azóta ujra próbáltam kétszer, de mindig ugyan abba a hibába ütközöm. Ugyan feltette nano csomagot miután pár percig a feketeség ráfagyott a képernyőre, de utána szaggatottabb lett a telefon működése és gyorsabban is merült. Nem tudom mi lehet a gond nálam. Azt hittem másnál is előjött ez a probléma, de akkor ezzel úgy látom egyedül vagyok.
-
Norby86
őstag
Köszi. Igazából ezt én is olvastam, csak nem tudtam hogy ebben benne van e (mármint a nano csomagban) a google play. Viszont Mokee romra ha én rátelepítem ezt a nano csomagot, a főképernyő helyett egy nagy fekete képernyő fogad miután beírtam a sim kódot. Csak a felső értesítési sáv látszik, semmi több. Azután kis idő múlva valami beállításvarázsló leállt üzenet fogad, mindez teljesen friss full wipe-al telepített Mokee romnál. Nem értem miért csinálja ezt, pedig annyian dicsértétek ezt a romot, azt hittem ennél azért stabilabb. Már nem tudom melyik CM alapú romot próbáljam, vagy egyáltalán mit tegyek fel. 7.2.1 alatt a wifit nem tudom néha bekapcsolni,mert ő automatikusan kikapcsolja amint be akarom kapcsolni, a MIUI 7-es EU fejlesztői romon a 06.19.-i kiadásnál a csendes üzemmód nem működik, az új MIUI 8 meg nem tetszik. Bár hosszabb távon azt még nem próbáltam. Lehet kényszerből arra fogok át állni ha más megoldás nincs, vagy a 7.1.3-at visszatolom, annál csak az akkut zabálta nagyon, de nem észleltem hibát.
Azt azért halkan megkérdezem, hogy ti szoktatok telepítés után még rányomni ott lent bal oldalt a wipe-ra, vagy egyből reboot system-re nyomtok? Mert lehet én itt szúrom el hogy a wipe-ra nyomok telepítés után. -
disy68
aktív tag
Hang átirányításhoz tudod a SoundAbout-ot használni. Nem kell hozzá root.
-
papptacsi
tag
Nekem mégnem ért ide, de én is rendeltem.
Viszont sztem mindenképp kell hozzá a program, hogy ezt elkerült és ne fülesnek lássa, mégha nen is rendelsz hozzá plusz funkciót.Várok már nagyon egy másik csomagot is! Valaki találkozott már élőben a Xiaomi hifi headphone-jával? Én most vettem egyet és borzasztó kíváncsi vagyok már rá
Nagyon dícsérik a tesztek a kategóriában.
Ha érdekel valakit, akkor az első benyomást megírhatom miután megjött. -
fene_vad
senior tag
pár napja én is vova féle AICP-en vagyok, nem tapasztaltam térerődobálást egyáltalán
üzemidőben és gyorsaságban pedig mindent üt. Majdnem kétszer tvább bírja, mint a miui, nagyon egyformán használom a telefont minden nap, szembeszökő a különbség akkuidőben. Nagyon elégedett vagyok.
-
loosht
senior tag
Tedd fel az EZCast appot a Play áruházból és már működik is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest