- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
loosht
senior tag
válasz
grafnet #19193 üzenetére
TWRP gond lesz. A scriptbe direkt nincs benne semmi rom vagy telefon típus ellenőrzés, így bármilyen MIUI-ra fel kéne mennie. Egész pontosan mit ír?
Manuálisan is fel tudod tenni, ha a zip-ből kiszeded a com.miui.home nevű fájlt és bemásolod a system\media\theme\default\ mappába, majd beállítod neki az rw-r-r (644) jogosultságot.
-
-
zolipapa66
tag
válasz
Kowi84 #19194 üzenetére
Én feltettem a Gravity screen t, és azóta alig használom a gombokat. néhány programba bezavar, de egy kattintással felfüggeszthető. Éjszaka csak megemelem a telót és látom mennyi az idő.
-
Kowi84
aktív tag
Valamelyik rom tudja a "duplakoppintásos" felébresztést?
-
grafnet
veterán
válasz
Donki Hóte #19191 üzenetére
Megvan az a lényeg!
-
válasz
Milestone2 #19188 üzenetére
Megböktem nyolcszor, az mondja, hogy már fejlesztő vagyok.
De menüpont nem lett több egy szállal sem
Ciki, de nam találom ezt a fejlesztői menüt...
OK, újraindítás után megtaláltam
-
grafnet
veterán
válasz
Donki Hóte #19186 üzenetére
Ha, a Fejlesztői lehetőségeket keresed: Beállítások ... A telefonról ... MIUI verziót bökögeted (7x) ...
Már megint az a 7 mp...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Nem jön elő, ha elótte a Beállítások / Telefonról menüpontban "nyóccó-tíssze" megnyomod a MIUI verzió sort?
-
guftabi96
addikt
válasz
Dev global
Miuihu-t nagyon régóta nem használtam, sajnos ott nem tudom, hogy hogy van, de biztos, hogy ott is megvannak valahol ezek a beállítások. -
-
guftabi96
addikt
válasz
Donki Hóte #19184 üzenetére
beállítások -> további beállítások (ez a rendszer és eszköz cím alatt találod) -> fejlesztői lehetőségek
-
-
Cobalt14
tag
Az utóbbi néhány hétben én is nagyon durva akku teljesítmény csökkenést tapasztalok, 8.6.9.8-as fejlesztői rom mellett. Nem piszkáltam a telót, csak annyit hogy a MIUI 8 érkezése után rootoltam és cseréltem a recoveryt. Van a play-en olyan app ami nagy biztonsággal meg tudná mondani, hogy az akku döglődik-e? Sokat játszom vele, emiatt nagyon sokat van töltőn, de ez a teljesítmény csökkenés túl drasztikusnak tűnik nekem.
-
adrian94
őstag
Azt belehet állítani valahol, hogy ha kapok egy értesítést és kitörlöm az értesítési sávból attól még ott maradjon egy kis 1-es az adott appnál amelyiktől jött az értesítés ?
Mert most ha kitörlöm fentről az értesítési sávból akkor eltűnik az a kis 1-es.
-
BalanceR
addikt
A legutolsó Weekly EUs romról (Hétfői) van valakinek tapasztalata?
Akkuidő? Stabilitás?
Előre is thx -
Klara_
őstag
válasz
Donki Hóte #19170 üzenetére
Multin ilyen gond nincs.
-
grafnet
veterán
válasz
loosht #19173 üzenetére
Ezt köszi!
Ezzel küzdök: 5 × 6-os mód.
Nekem TWRP-ből 11-es hibakóddal kilép, nem telepíti fel. (Mi4c, EU 8-as friss dev.) -
Criminal017
őstag
válasz
Donki Hóte #19171 üzenetére
Legfrissebb xiaomi.eu-ból kiszedték, már tegnap tölthető.
-
válasz
Istuu15 #19150 üzenetére
Az jó lesz, ha ezt az Analytics apk-t eltávolítják, mert figyelem a forgalmát, a böngésző kliens és az email kliens után a harmadik legnagyobb net forgalmat ez az apk hozza össze.
Ha ne adj isten hivatalosan nem dobják ki, akkor le lehet törölni valahogyan?
Egyelőre annyit csináltam, hogy a mobilnet elérésből kitiltottam, a wifi elérését meghagytam...
-
-
grafnet
veterán
válasz
BandiT85 #19161 üzenetére
Kérdezz bátran, ha a teló a kezedben lesz.
Valamelyikönk biztosan fog tudni segíteni.
ROMok:
Két alap kérdés (persze, lehetne cifrázni, de a korábban általad leírtak alapján): stabil vagy fejlesztői verzió? Magyar fejlesztői csapat vagy Szlovák fejlesztői csapat ROMja? (Mindegyik tud magyarul!) -
BandiT85
aktív tag
válasz
balint355 #19160 üzenetére
Arra gondoltam, hogy van-e olyan hogy xiaomi redmi note 2 mélyvíz topic, ahol csak a romolással, meg ilyesmivel foglalkozik, amit átlag user nem csinál. Valamelyik régebbi telómnál volt ilyen, csak azért kérdeztem.
Mindegy, elkérem az érintett telót, és kipróbálom az itt leírtakat!
Köszönöm a segitséget! -
-
BandiT85
aktív tag
válasz
balint355 #19158 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Szerintem elkérem egy hétvégére a telót, aztán megnézem mit tehetek...
Egyébként mik az ajánlott romok, és azokat mennyire veszélyes feltenni? Többször csináltam már ilyet, de letéglázni nem szeretném más telefonját...
Van esetleg itt a Ph-n saját topikja a telónak, vagy mélyvíz /romoláshoz leírás/?
Mégegyszer köszi!
-
balint355
aktív tag
-
BandiT85
aktív tag
A clean master az micsoda, hogy illetve hol tudja letiltani? Bocs, láma vagyok, nem az én telóm, és az ismerősöm se egy nagy telefonguru...
-
BandiT85
aktív tag
Sziasztok!
Idősebb ismerősömnek van ilyen telefonja, és panaszkodik hogy állandóan felugrik valami vásárlásra buzdító program, nem csak a böngésző használata közben...Szerinte ez egy olyan valami, ami alapból benne van a rom-ban. Nem mókolt, teljesen gyári rendszer. Factory reset sem segített...Vírusirtó programok nem találnak semmit.
Sajnos nincs időm visszaolvasni, ha valakinek volt hasonló, mi a megoldás?
Segítségeteket előre is köszönöm, az ismerősöm nevében is!
-
BalanceR
addikt
Most, hogy hegesztettek nekünk kernelforrást, és van már 6.0 alapú MIUI 8 pl a Note 3on, elvileg lehet, hogy lesz nemhivatalos MarshMallow alapú Miui8 RMN2re?
-
ktommy91
addikt
válasz
adrian94 #19144 üzenetére
MIUI 8 5.0.2 alapon. Viszont nofearnohappy és csapata összehozzta a custom kernelt.
Csak az infra nem működik benne, de biztos azt is meg fogják csinalni. XDA-n már van AOSP 6.0 alpha ROM.
-
adrian94
őstag
Melyik a legfrissebb android nelenleg a telefonra?
-
ZooLLeR
tag
válasz
Milestone2 #18987 üzenetére
Sajnos nem segített a miuhihu multitool.Nem sikerült vele semmi éremlegeset elérni.
A flasheléses megoldásnál pedig megakadtam,szóval az sem volt túl hasznos.Viszont most pár perce sikerült végre megoldanom a problémátTaláltam egy leírást ami alapján újraraktam a twrp-t,s ezzel megoldódott a gond.
Nem a legfrisebbet raktam fel elsőkörben,hanem a 2.8.7-et,s később frissitettem. -
Thowra123
tag
válasz
grafikus17 #19135 üzenetére
Sajnos nem tudom mi használja esetleg így egyelőre nem törlöm de figyelni fogom.
Lehetséges, hogy elég lesz megvonni tőle a net hozzáférést. -
Oldman2
nagyúr
válasz
Aethelstone #19138 üzenetére
Nem vagyunk egyformák.
-
grafnet
veterán
válasz
Aethelstone #19138 üzenetére
Nekem a RN2p volt a második okos telefonom. Az Alcatel után az "egyedi-gyári" appok nem voltak újdonságok.
A MIUI-ban benne volt minden: víruskereső, takarító, helymeghatározó (lopáskor), stb. Nem kellett keresgélni, próbálgatni mindenféle appokat, hogy működtetni tudd a rendszert.
A kamera is kiforrta magát.A CM-ben ezek nincsenek benne, nekem kellett (volna) keresgélni, próbálgatni. Nem volt türelmem, próbáltam párat, 1-2-ről le is írtam a tapasztalatokat a topikban.
Akinek a "saját" bevett appjai kellenek, annak biztosan jó a CM, de nekem nagyon bejön a MIUI.
Igaz, azt is kicsit meggyaláztam, mert Nova-t használtam rajta, mert az tényleg úgy csinálta mindig, amit beállítottam és előtt is megszoktam. -
Gremovan
csendes tag
válasz
adrian94 #19129 üzenetére
Egy: Beállítások - Értesítések és állapotsor - Alkalmazás értesítések . Itt állítgathatod melyik app hogyan értesítsen.
Kettő: lehet nem ébred fel az app, hogy értesíthessen. Ez energiakezelési beállítás. Beállítások - Akkumulátor és teljesítmény - Alkalmazások akkumulátor használatának kezelése - Alkalmazás kiválasztása a korlátozáshoz. Megkeresed az appot és beállítod, hogy Nincs korlátozás.
Remélem ez segít. -
pitju76
tag
Nekünk is van ilyenünk?
[link] -
Thowra123
tag
válasz
Oldman2 #19121 üzenetére
Én felraktam sd-re a cm-12.1-20160819-UNOFFICIAL-hermes verziót.
Gyorsaság, akkuidő, értesítések... mind rendben voltak. Nem akadozott még így, kártyáról sem.
Egyedül (mint előbb is írták) a kamera hiányzott. A képekkel alapvetően nincs gond de fényképezés sebességben és talán kicsit minőségben elmarad a cm.
Ha TWRP van fent, csinálj egy full mentést a mostani rendszerről és próbáld ki tiszta telepítéssel a cm-et.
Ha nem tetszik, simán visszarakod. -
Oldman2
nagyúr
MIUI 8 alatt működik-e valakinek az ACR hívásrögzítő app?
-
Oldman2
nagyúr
grafnet "kolléga" támogatásával egy Redmi Note 2 Prime tulajdonosává váltam.
Redmi 1S-ről váltottam, elsősorban a nagyobb kijelző/felbontás/aksi/memória miatt.
Eddig tetszik nagyon. Cyanogenmod párti vagyok, bár még egy EU-s MIUI ROM fut a telón.
Milyenek ezen a telón a CM portok?
-
ztibor
senior tag
-
Milestone2
nagyúr
Új feature kérés by @Giinos ügyében utoljára zaklatok bárkit is. Kérek mindenkit, aki regisztrálva van a www.miui.com-on, hogy a kínai oldalon is támogassa az OTG Ethernet adapter támogatás kérést. Az angol oldalon az egyik moderátor azt írta, inkább a kínai oldalon felmerülő kéréseket orvosolják, az en.miui.com-on levőket nem annyira. Hát én megpróbáltam.
Itt lehet a helyeslő hozzászólásokat megtenni. Köszönet a miui társadalom nevében. -
adrian94
őstag
Ha egy alkalmazás nem küldd értesítést úgy, hogy az alkalmazáson belül be van kapcsolva, hogy küldjön az ellen mit tudok tenni? Hol és mit kéne beállítani, hogy jó legyen?
-
balint355
aktív tag
válasz
dioka7 #19112 üzenetére
Üdv, nekem Note 3 pro-m van (note 2-m nincs és nem is volt), miért lenne visszalépés?
A sima note 3-ban ugyanaz a proci van, mint a note 2-ben (helio x10), a proban meg snapdragon 650, ami erősebb, főleg grafikában. További tapasztalatokért javaslom a note 3 pro topicját: [link]
-
dioka7
senior tag
Üdv, mostanában sokat használom a telefont munkahelyen. Első sorban whatsapp (wifin)+fényképező+telefonálás. Mire letelik a 8 óra, kb 2 óra kijelzőidővel általában csak 20-25%-on van az akkum. Ha nem nyúlok a telefonhoz, akkor nem merül, tehát nem azzal van a baj, hogy nem "alszik el". A wifi viszont elég messze van, lehet, hogy emiatt "erőlködik" és az szívja le az aksit. Elgondolkodtam rajta, hogy kicserélem a készüléket egy Note3 Pro-ra (most a Note2 Prime van), de nem tudom, hogy ez hardveresen mennyire lenne visszalépés, mert ezidáig ez az első telefonom, ami nem kezdett el fel év után akadozni, minden röccenés mentesen megy rajta. Szóval tudásban nem szeretnék visszalépni, viszont a Note3-nak nagyobb az aksija, ami jól jönne. Jelenleg még a MIUI7-et használom, esetleg üzemidőben lett előrelépés a MIUI8-al? Vki használt/látott Note 3-at? Jobb az? Illetve honnan lehetne magyar garis Note-3at beszerezni, mert az EUstock már nem árulja.
-
tam@s
tag
Sziasztok! Olyan szilikontokot keresek, ami csak a keretre illeszkedik, nincs hátlapja. Az előző Veletechen láttam az Eustock standján, ahol egy note2 volt kiállítva. Egy srác kezében volt, lehet, hogy nem ott vette...
Ha valakinek van ilyen, és jó, ne tartsa magában a linket...
Köszi -
guftabi96
addikt
válasz
loosht #19100 üzenetére
Én is ezt néztem, már el is küldtem magamnak, majd este kipróbálom.
Most napközben nem esne jól, ha megakadna a bootnál
Felraktam most a global devet, kíváncsi leszek rá. Mondjuk kicsit zavar, hogy az ikonok fele nem miuis ikon + fehér háttér, de annyi baj legyen.
Majd szedek le valami témát.
Meg ahogy látom küldött egy sms-t is, a legnagyobb örömömre. -
ztibor
senior tag
válasz
grafnet #19097 üzenetére
Nekem Nillkin van a telefonomon, a tapasztalatom az hogy pár visszaszedés után is tökéletesen illeszkedik, ellentétben a családban lévő zuk z1, jiayu g2f stb-re rendelt 1-3$-os üvegekkel, ott ha egyszer visszaszedted, már nem tapadt oda az a sarok ahol elkezdtem felfeszíteni.
Védelem szempontjából szerencsére még nem teszteltem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest